• header

THIRD OUTFIT

Pictures by Rami Hanna

Pants + top + shoes from Zara // belt from H&M // Balenciaga bag // Prada sunglasses

Haha, ljuset hamnade lite roligt på första bilden. Det ser ut som att jag har världens minsta tånaglar! :) Här har ni iallafall min tredje och sista outfit från modeveckan. Brallorna köpte jag förra våren och jag tror det här bara var andra gången jag använde dem? De är lite svårburna tycker jag..

God morgon förresten! Jag ska precis åka in till kontoret för jobb hela dagen. Är fortfarande sjuk och på toppen av det så börjar visdomstanden kännas igen.. Orkar inte en gång till!! Men orkar inte heller dra ut den…haha.

// Haha, the light in the first pic makes it look like I have the smallest toe nails ever! :-) But here you have my third outfit from fashion week. I bought the pants last spring and I think this was the second time I wore them? I think they are a bit hard to match.. Good morning btw! I’m just about to go to the office and work all day. I’m still sick and I’m also starting to feel my wisdom tooth again… Seriously I can’t do this again!! But I’m to lazy to pull it out too….haha.

54 Comments

Angelica

Dra ut den! Jag har haft ont till och från i tre års tid och äntligen fick jag en tid för att dra ut den. Är extremt spruträdd så fyra feta sprutor i munnen var inte det jag ahde drömt om kanske haha, inte heller när de körde in sågen/borren i munnen och man kände splattret av sitt eget blod i ansiktet. MEN, trots allt det äckliga så var det så jäkla värt det. Ingreppet tog typ 25 minuter, det klarar man att genomlida.

Så, man up och dra ut den, du kommer inte ångra dig! ;)

Kenzas svar: Bloooood?!?!?! Haha aaaaaaaaaaah vågar inte!!

Reply
agnes

Det är löttare att dra ut den än att gå och ha ont. Hade själv ont ett tag men sen drog jag ut den och det gick på ett kick, gjorde inte ont och var öm en dag kanske men behövde inga värktabletter eller något sånt, var väl mest störande att det var ett hål efter tanden så man får äta lite försiktigt nån vecka. Ska nog dra ut en till snart eftersom den har det så trångt att det blir svårt att borsta tillräckligt, och jag drar hellre ut tanden än käkar antibiotika för en infektion som kanske uppstår. Jag säger GO FOR IT, dra ut den rackaren!!:)

Reply
amanda

liiiite pinsamt att du ens tror att nån skulle lägga märke till dina tånaglar.

annars, snygga byxor!

Kenzas svar: Haha what? Jag skrev det för att jag tyckte att det såg roligt ut, inte för att ni skulle slippa tro att jag har minitånaglar. :P

Reply
Ida

älskar kläderna <3 så snygga byxor så det inte finns!

din visdomstand förresten, dra ut den med en gång! jag fick infektion ungefär 3 gånger i en visdomstand innan de verkligen drog ut de!1

Reply
Stina-Lee

Kenza, dra ut den där rackaren! Jag hade problem med min som växte snett och gav mig massa problem och det var en ren befrielse att bli av med den, och operationen gick fiiint! :-D Underbara bilder ovan, som alltid. Bilderna från Milano var fantastiska! Så roligt att följa dig/er! Hälsa Aleks & Mani :-D Kramar Stina

Kenzas svar: Åhhh beslutsångest! Vill ju göra det för att slippa få inflammation igen, men samtidigt så hoppas jag ju att den snart växer ut ordentligt som mina andra haha. Kram på dig Stina, hälsa fina familjen! :)

Reply
Bilge

Hej! Kenza du är så fin då att man vill inte läsa utom titta på fina bilder titta in min blogg:bilgis.blogg.se

Reply
Silke

I really like the top, sunglasses & the lipcolor!
I think the top would look great with a sequin skirt or some other super girly combination ;D

Reply
Sandra

Om du är rädd att dra ut den tycker jag du ska prata med din tandläkare om att få stesolid. Det är ett lugnande medel som man dricker innan det är dags. Jag är livrädd för tandläkare och sprutor men med stesolid var det inga problem. Man blir väldigt groggy och man minns nästan ingenting av ingreppet. Dock måste du ha ngn som hjälper dig hem för du kommer va helt väck ett tag efteråt. Men så värt det!! Så kolla upp om du kan få det hos din tandläkare så slipper du ha ont!

Reply
Emelie T

Det kommer aldrig något bra tillfälle för att dra ut en tand… Just do it! Sen är du av med den. Byxorna var väldigt snygga btw. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*