• header

NEW DAY

Love this cool pic! By Stockholm Streetstyle

Idag har jag livet på min sida! Vaknade upp pigg & frisk (drack så mycket tranbärsjuice & vatten igår att det försvann) och väl på kontoret så kom posten med vårt paket med fotoprover. De hittade alltså paketet och det anlände i sista sekund! Men fasen så oroliga vi var… Nu kör vi plåtningen på söndag som planerat. Phjuu…!

Jag ska snart iväg och luncha med Humlan & sedan fota lite med Rami. Lite mer jobb på det och sedan tar jag helg! Kort helg dårå, eftersom att vi ska vara på plats vid halv sju på söndag morgon. Men iallafall – FREDAG!! ♥

// Today the world is on my side! I woke up feeling great (I had so much cranberry juice and water yesterday so it disappeared) and a little while ago our package with photo samples arrived! They found it and we got it in the last minute! But gosh we we’re really worried… So we’re doing our photoshoot on Sunday as planned. Phjuu…! I’m gonna meet up with Alexandra for lunch now and then take some pictures with Rami. A little more work on top of that and then I’m taking the weekend off! Ok, a very short weekend since we’re starting 6.30 am on Sunday. But anyways – FRIDAY!! ♥

46 Comments

att finnas utan att leva

Härligt att du mår bättre :) Trevlig fredag!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
Nalan

Gaah, de skorna är sååå fina!! jag har likadana men de är sååå obekväma så jag använder dem knappt. Blir de bekvämare efter ett par användningar? Så att de lixom formas efter foten eller är de lika tortyriga fortfarande?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*