• header

TODAY’S OUTFIT

Photos by my lovely boyfriend ♥

Aleks hjälpte mig fota lite idag! Snäll som han är. Jag har på mig shorts från Bershka, t-shirt från Stradivarius, väst (eller vad man ska kalla det) från Acne, smycken & clutch från H&M, solglasögon från Karen Walker och skor från Zara.

Nu blir det en lugn fredagskväll här, för även om jag mår bättre så vill jag fortfarande det lugnt så att jag verkligen mår toppen på söndag. Så här blir det thaimat, film & smågodis. :)

// Aleks was very kind helping me with the photos today! I’m wearing shorts from Bershka, t shirt from Stradivarius, vest from Acne, jewellery & clutch from H&M, sunnies from Karen Walker and shoes from Zara. Now we’re gonna have a calm Friday night here, cause even though I feel better I still want to take it easy so that I feel 100% fine on Sunday. So it’s time for thai food, a movie & candy. :)

103 Comments

Roxana

I´m in looove with your blog hahaha :). Are these pics taken with your canon 600d? :D Thanksss

Reply
emelie larsson

Snygg outfit men vad tråkigt det är med all denna reklam på din blogg förstör verkligen jätte mycket känns så tråkigt och opersonligt.

Reply
Camilla

Precis samma kväll som för mig! Efter en rejäl shoppingtur i Stockholm så fick det bli kinamat,Berättelsen Om Pi och godis. Vilken film kollade ni på?:-P

Reply
Malin

Guaah! Du är så otroligt vacker, kvinna! Jag bara älskar dig och din naturliga skönhet! :D Det är helt galet :D
Du är verkligen en sån som man ser upp till och en sån man vill att alla ska se upp till!

Reply
sofia

Var med och sprid budskapet om att stoppa mobbning och mitt arbete. Skriver en bok om mina erfarenheter som mobbad under 10 års tid, föreläser och driver en blogg om just mobbning! Våga va snäll och säg nej till mobbning! stödj gärna mitt arbete på http://tankaravfia.blogg.se

Reply
Ellinor

Fina människa! :)

Titta in på min blogg där jag tränar till att klara en svensk klassiker. Ni får även följa med mig i min vardag :)

Reply
M

Hej Kenza

jag och min pojkvän har funderingar på att resa till new york för första gången, du har väll varit där? jag har lite frågor.

1. Hur många dagar tycker du är lagomt att vara där? så man hinner se alla sevärdheter, shoppa utan att stressa igenom allt
2. hur mycket fick pengar (boende är INTE inräknat i fickpengarna) behöver man ungefär för 7 dagar=
3. Vad är dina bästa tips på sevärdheter, shopping, restauranger?
4. Vilket område ska man hålla sig till?

hoppas du tar dit tid till att svara mig

Reply
Fanny

Du säger ju alltid att du inte går på nån diet osv, och jag tycker det är sjukt bra! Men sen så är du ju fortfarande sjukt snygg och har snygga muskler och perfekta ben o så. Och jag tänker alltid att det är ju lätt att inte gå på nån diet när man redan är så fin. Men du skulle väl aldrig döma en människa efter utseendet, vikten etc? (inte för att jag tror det, men jag vill bara få det hela klart för mig. Behöver nog höra att utseendet inte är allt känner jag.)

Reply
Carmen

It is incredible how with two simple garments you make a stylish and cool outfit, that’s wht I LOVE your blog Kenza :)

xx from Spain!

Reply
Evelina

Hahah gainomax-reklamen som är på din blogg är så sjukt rolig! Tror fan det är 10:onde gången jag inte fattar vad som händer och tror att det är på din blogg som det “ramlar” ner bananer ifrån!!

Reply
Julia

Så fin du är Kenza<3

Jag har alltid undrat hur din lägenhet ser ut inom hus kulle inte du kan göra en romtour

Reply
Maja

Hej någon som är intresserad av att köpa en Odd molly kofta. Det är canna gardian, storlek 1 som är som en 36a.Nypris 1700 säljes oanvänd för 1000
Hör av dig på mail: [email protected]

Reply
Maja och Emma

Kolla gärna på våran blogg så är ni bäst! vi har nyss startat en ny blogg så om ni gillar den så fortsätt gärna att gå in på den!
kraamm!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*