• header

SATURDAY

Sweater from Milan // shirt & shoes from Zara // Levi’s 501 shorts // Prada sunglasses // necklace from JFR

Såhär ser jag ut idag! Sitter på kontoret faktiskt och jobbar lite. Vi hade en del att förbereda inför imorgon! Fick mig dock en välbehövlig sovmorgon och det var gött. Nu ska jag hem till Alexandra för avskedsmiddag med alla tjejer. Hon sticker tillbaka till Australien nästa vecka och detta blir vår sista kväll allihopa tillsammans! Så det blir tacos och mys för fulla muggar. ♥

// This is what I look like today! I’m actually at the office working. We had a few stuff to do before the big shoot tomorrow! But I slept til 10.30 today so that was nice. Now I’m heading over to Alexandras place for a goodbye dinner with all the girls. She’s going back to Australia next week so this is our last night together!

152 Comments

Linn

Hej, älskar din blogg och skulle bli oerhört lycklig ifall du skulle vilja lämna en kommentar på min? :) puss

Reply
frida

du har nog fått höra det här ett antal gånger, men herre min skapre så vacker du är!

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Tack så jätte mycket för brevet i min beställning från IvyRevel. Jag bara skrek som ett barn när jag såg det! Har följt dig i så många år och beundrar dig så mycket för ditt inre driv. Har själv haft det jobbigt med min pappa och ja du har gett mig kraft och styrka även om de kanske låter konstigt då jag aldrig träffat dig. Tack för att du tog dig tid fast jag vet att du haft de stressigt samt varit sjukt att skriva de brevet till mig. Du gjorde verkligen min dag! :D

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag läser din blogg dagligen, och skulle så himla gärna vilja veta hur du tar hand om ditt hår? Jag vet att du har skrivit om det förut, men det skulle vara jättekul med en liten uppdatering! Kram Hanna

Reply
Emelie

Hur orkar du vara så snygg?!?!? Hade stått och speglat mig dygnet runt om jag sett ut som du

Reply
Silke

I’m not so big on the sweaters/shirts around the waist, but I LOVE the rest of the outfit! Especially the shoes!

Reply
Madde

Snälla, kan du inte skriva lite om (när du väl tränar) hur du då tränar? Det är så svårt att få en slank kropp

Reply
Martina

Kan du inte lägga upp mer bilder på din vardag? Känns som att dom flesta bilder nu är på outfits.. Skulle vara kul med sånna bilder du hade förut, på till exempel frukost eller bara “vardagsbilder”:)

Reply
Lina

Nämen, tänk om ett tåg kommer! :o
haha nej skämtåsido men vart är det du har tagit bilderna? :)

Reply
Alessa

You look gorgeus! But I can’t find your zara shorts anywhere :( not even in the online shop! so sad :( where did you got em?

Reply
Melli

Du kan kopiera Angelica Blick lite till om du vill, tror inte att nån märker. :)

Reply
anonym

Vad har du för olika solglasögon? vilka är dina favoriter? älskar din blogg, inspirations kick! :*

Reply
sandra

Det enda man ser när man kommer in på din blogg är en massa bilder på dig bara, knappt nån text utan bara om vilka kläder du använder. Otroligt tråkigt och synd att bloggen är så otroligt tråkig.Du verkar gilla att fota dig själv men är trött på bloggandet och därför enbart tar bilder som du lägger upp!

Reply
cornelia

tjäna kenza, kan du inte börja gör inlägg om hur du stylar saker, typ “how I style boyfriend jeans” osv

Reply
Hanna Andersson

Åh vad fin du är Kenza! Länge läst din blogg men aldrig vart den som kommenterat mycket, men nu tyckte jag det var dax att lämna lite cred till dig för grym bloggning!
Hoppas du mår toppen idag! Kram :)

Reply
Ellinor

SNYGG!!!!

Titta in på min blogg där jag tränar inför en svensk klassiker. Idag sprang jag Kurortsloppet som det kallas :)

Reply
linn

fruktansvärt tråkigt att du blivit så kass på att uppdatera.. När du väl uppdaterar är det bara massa outfitbilder, vet att du har en modeblogg(eller?) men det är ändå sjukt tråkigt.. saknar den gamla tiden!

Reply
Doris

Hej Kenza! En användare på Lookbook har snott en av dina bilder, den när du har rödrutig skjorta, shorts och dr martens och poserar framför en blå bil. Det är flera som påpekat det i kommentarerna på Lookbook men ja, här har du länken om du vill anmäla:

http://lookbook.nu/look/5329682-Topshop-Short-Shorts-Bad-Girl

Respektlöst gjort om du frågar mig, hoppas användaren som la upp bilden tar bort den.

Reply
att finnas utan att leva

Skitsnyggt!
Hoppas ni får en trevlig kväll :)

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
petronella

Fin är du. Men alltså nej det där är nog den mest omatchande outfit du gjort..skorna till det där är ju bara helt fel.Inte att de är klack utan att dem ser ut just så där:/

Reply
Anna

hej! sitter här och drömmer mig bort bland fina balklänningar, längtar redan dit! kan inte du visa hur du såg ut? kram

Reply
Hannah

Påminner rätt mycket om Angelica Blick, men det är klart, hon klär sig ju jäkligt snyggt så varför inte :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*