• header

BACKSTAGE

En liten backstagebild från igår. Klädd i IvyRevel, såklart. ♥

// A little backstage picture from yesterday. Dressed in IvyRevel, ofc.

80 Comments

Julia

Hej Kenza!
Hela mitt liv har jag varit väldigt kreativ av mig; jag har tecknat, fotat, bakat osv. Men det var först för några år sedan, när jag började läsa din blogg, som mitt modeintresse startade på allvar.
Sedan jag började följa din blogg har jag designat både smycken (som jag dessutom sålt och tjänat ganska mycket på), och kläder, som jag sytt upp och som jag faktiskt använder.
Och när du startade ditt klädmärke var jag helt fast; jag var helt fast vid tanken av att bli en designer, och jag är det fortfarande! Jag vill såååå badly bli modedesigner, och helst av allt kunna försörja mig på det! Jag vet att branschen är sjukt svår att lyckas i, men jag tror jag kan klara det! Jag är sjukt pepp och vill verkligen, verkligen, starta ett eget märke. Men nu till frågan; hur går man till väga? Jag är bara 15 år men jag är nästan helt säker på att det är det här jag vill jobba med i framtiden. Snälla svara på det här, jag skulle bli såå glad om du kunde göra det! Hur gick du till väga? Jag vet att du har fördelar som är en känd, internationell bloggerska, men ändå!
//Julia

Reply
Gianna

Uuuuuh hooot.. CAAAAAAAAAAAAANT wait to buy pieces of the new collection yaaayyyyyy!!!!! ♥ ♥ ♥

Reply
Jay

Please change your IVY REVEL models. They do not look good in the clothes, you should be the model of every style. They look too pale and boring..which is the opposite of you. An active looking model who has an energetic personality would suit the label a lot more.
When I see you wearing the IVY REVEL label, I want it. When I see the pale models wear it, I do not want it.

Reply
Natalie

Hey kenza!

I really really want to buy the red leather jacket you designed.. but i just wanted to know the size you wear in it.

im in a real dilemma becuas it costs 384 euros here in holland.. so i want to buy the right size!

Thank you verry muchh

Much love from hollandd xx Natalie

Reply
sofia

Var med och sprid budskapet om att stoppa mobbning och mitt arbete. Skriver en bok om mina erfarenheter som mobbad under 10 års tid, föreläser och driver en blogg om just mobbning! Våga va snäll och säg nej till mobbning! stödj gärna mitt arbete på http://tankaravfia.blogg.se

Reply
Marina

wow, your hair looks absolutely STUNNING lately! Healthy + perfect length & colour :)

Reply
Denise

Älskar hela outfiten ! När kan jag få tag på dessa underbara plagg ?? <3 :)

Reply
saranda

du är så jäkla snygg!! :( Jag vill också..

Kolla gärna in min blogg där jag skriver om min vardag som tonåring, och bl.a handboll, musik, skönhet och mode, so check it! :D

Reply
EM

Så.jävla.snygg!!! Längtar till att få se hela höstkollektionen, tror den är jäkligt bra :)

Reply
camilla

Riktigt snyggt! Det ska bli jäkligt spännande att se vad ni alla har kommit fram till! Sommarkollektionen var ju en hit, så då vågar jag inte ens hoppas på någonting annat med höstkläderna också! Det är ju som du säger: höstkläderna är nästan bäst att klä sig i. Mysiga, snygga och ganska enkelt att få till snyggt med rätt skor, smycken och typ mörkrött läppstift till! :)

Reply
r

Vad fin bild på dig! Ditt hår har blivit så långt nu också. Älskar kjolen och hela outfiten… :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*