• header

THURSDAY

Hello! ♥

Hur mår ni? Jag mår bra! Lite trött bara efter en tidig morgon. Jag började dagen med ett möte med ett företag som tillverkar och säljer exklusiva print. Så mycket fint! Vi har en liten badkollektion på g till nästa vår och om jag fick välja hade vi gjort 100 olika bikinis i olika print. Men sen är ju jag lite konstig också, som köper minst en ny bikini inför varje resa haha. ÄLSKAR BIKINIS!!!!

Nu har jag en liten lunchpaus och sedan kommer Rami förbi. Vi ska fota en massa outfits! Innan släppet av höstkollektionen vill jag ha så många outfitbilder som möjligt färdiga med våra kläder, så det blir ett gäng stressiga dagar men det kommer vara skönt att ha det gjort. :-)

// Hello! How are you? I’m fine! A bit tired though after an early morning. I started my day with a meeting together with a company who produce and sell exclusive prints. So many beauiful ones! Next spring we will have a small swimsuit collection and if it was up to me we would make 100 different bikinis in all different prints. But I’m a bit weird, I always buy too many new bikinis haha.. I LOVE BIKINIS!!! Now I’m having a small lunch break and soon I will meet up with Rami. We’re gonna shoot some outfits with IvyRevel clothes! I want to have as many outfit pics as possible ready before the launching of our fall collection. So I’m having a few stressful days now but it will be nice to have it all done.

41 Comments

sara

sooo excited for your new collection! hopefully there will be more clothes now :D and also, i hope dallas dress will return one day… haha. keep up the great work! xx

Reply
Lubna

Sounds like you’ve got a few busy days ahead – always a blessing! The swimsuit collection sounds super exciting. Can’t wait for your outfit pics!

Lubna | ELLE VOX

Reply
Sara

Jag har en fråga till dig, om det nu är så att du läser alla kommentarer som du säger att du gör så önskar jag att du svarar på den här.

Hur känns det nu för dig med att din blogg har blivit såpass stor och att DU är såpass känd som du är? Om man kollar tillbaka på dina första inlägg på den här bloggen så skrev du att du så gärna skulle önska att få gå modell för t.ex H&M. Och du satt och gjorde alex och dig som små animerade modeller, och drömde dig bort. Nu är du här, nu är du verkligen HÄR kenza! Du har gjort flera stycken modelljobb för bland annat H&M! Och så mycket mer, du är känd över nästan hela världen. Så min fråga är, hur känns det?:) kram på dig! Du är grym!

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag undrar om du betalar Rami för att han fotograferar dig, eller hur funkar det? Tack för en bra blogg! Kram

Reply
Jennie

Var har du fått tag på kenza-kepsen? Vet du om man kan fixa en liknade med sitt eget namn någonstans? Tack! :)

Reply
Lola

Hej Kenza,
skulle man kunna få en sån keps där det står Kenza på eller finns den någonstans att köpa. Hade blivit skitglad både för att ditt namn står där och för att den är dösnygg.
Kram

Reply
linn b

Kan inte du göra ett inlägg om ditt hår, liksom vad du använder för produkter osv osv. Otroligt fint! xoxo / Linn

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*