• header

PANDEMONIUM

Pic from the GUESS shoot

Nämen tja! Gissa vad jag har gjort hela förmiddagen? Spelat tv-spel. Och inte vilket tv-spel som helst, utan PANDE-FREAKING-MONIUM. Alltså ni förstår inte hur mycket jag älskade det spelet när jag var liten!! Jag tror det var vårt första spel till Playstation 1 och jäklar vad jag och syrran kämpade. Hittade det i PS store för 45 spänn och sedan var jag fast i ett par timmar. Grafiken är ju så dålig att det är löjligt men vad förväntar man sig av ett spel från 1996. ;P

Förresten, var det någon av er som vann min GUESS-outfit igår?! Hoppas det! Nu kan man tävla om de andra tjejernas looks, min nästa outfit kan ni tävla om den 18e. :)

// Well hello there! Guess what I’ve been doing all morning? I’ve been playing video game. And not just A video game, I mean PANDE-FREAKING-MONIUM. I don’t think you can imagine how much I loved that game when I was a kid!! I think it was our first game for Playstation 1 and my sis and I really struggled with it. Today I found it in PS store for 45 SEK and then I played for a couple of hours. The graphics are ridiculously bad but what do you expect from a game from 1996. ;P Btw, did anyone of you win my GUESS outfit yesterday?! I really hope so! You can now compete for the other girls looks, my next outfit will be up on the 19th.

39 Comments

Hannah

Hur går det med träningen och att sluta röka, Kenza? :) Försöker själv med båda och skulle behöva lite pepp!

Kram

Kenzas svar: Träningen går det sådär med, jag har inte tränat typ 1 månad. Men jag har ju varit bortrest och sedan blev jag sjuk. Ska försöka komma igång igen på måndag! :) Jag har inte rökt på 5 veckor nu och det känns skitbra, men ikväll ska jag eventuellt ut med vännerna och jag tror fan inte jag kommer kunna låta bli. Drink + cigg hör ju ihop för mig. Det kommer bli tufft, men jag ska verkligen försöka! Usch blir fan nervös haha…

Reply
Julia

Hur känner du ang. det faktum att Skvallerbloggens.se, som blivit polisanmäld x antal gånger, använder sig av en bild på enbart dig i sin header? :)

Kenzas svar: Oj, här har jag missat grejer ser jag. Har levt i en jobb-bubbla haha. Jag tycker hon gör rätt i att stänga ner sin blogg. Det är bara pinsamt…

Reply
Hanna

Du skrev om att man kan tävla om din och även andra modellers GUESS-outfit, hur gör man då? :)

Reply
vendela

Älskar din blogg! :)

Förresten, jag håller på att starta upp en webbshop. Kommer att sälja massa fina smycken, bl.a. halsband, navelpiercingar och armband. Har även planer på att börja sälja grymt snygga skor på webbshopen. Självklart till ett överkomligt pris – är själv 18 år och har bara råd med billigare saker.
Så besök gärna min blogg för att hålla utkik efter webshopen. Den är förhoppningsvis uppe inom en månad! :)

Reply
saranda

såååååååå snygggggg!!!!

kolla gärna min blogg där jag skriver om min vardag, musik, handboll, mode, skönhet och så mycket mer, so check it! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*