• header

TIME TO DRESS UP

Pictures from Finest Awards in february

Imorgon är det ju dags för Blog Awards! Sist jag gick på något sånt var i vintras och då klädde jag ut mig till typ en liten My little pony-prinsessa haha. Älskar Ida Sjöstedt-klänningen! Den här gången ska jag dock köra på något lite mer simpelt. Jag tänkte ha en svart liten spetsklänning från IvyRevel, den är rätt “enkel” (men otroligt fin, speciellt i ryggen) så jag tänkte köra fokus på hår, smink & accessoarer. Även naglarna har jag fixat idag, jag som alltid bara kör på enfärgat har nu svarta små stenar på ringfingernaglarna! :)

Min PT var dock lagom nöjd idag när jag vägrade stoppa ner händerna i ett par boxningshandskar haha. Stel som en pinne var jag också, JÄKLAR vilken träningsvärk jag har från passet i måndags! Men det känns bra att komma igång igen efter 4 lata veckor.

// It’s time for Blog Awards tomorrow! The last time I went to something like that was last winter, you know that time when I dressed up as a “My little pony princess” haha. I love the Ida Sjöstedt dress! But this time I will go for something more simple. I’m gonna wear a little black lace dress from IvyRevel, it’s quite “simple” (but very pretty, especially in the back) so I’m gonna focus on hair, make up & accessories. I also did my nails today. You know I always go for one color, but this time I even have tiny little black stones on my ring fingernails! :) But my personal trainer was not so happy today when I refused to put my hands in a pair of boxing gloves haha. I was also super stiff, my muscles are SO sore after Monday’s workout! But it feels great to be back on track again after 4 lazy weeks.

68 Comments

Julia

kenza hjääälp!
vilka jackor gäller i vinter?
Jag bor i norrland och det verkar vara omöjligt att hitta en jacka som man inte fryser bort i! big problems hehe

Reply
Gianna

stunning!!!!!!!!!!! so excited if you will win! i hope it soo much cant even tell!

one question: did you wear fake lashes in those pictures? i know you have amazing long lashes i know i know but on these event they look really breathtaking long???!! =) =) xx

Reply
Josefin

HUR fixar man håret så som du hade där? Jag har alltid velat bära håret så någon gång men har aldrig lyckats få till det!!
Jättebra blogg, fortsätt köra på din grej! Puss och kram

Reply
paulina

jag älskar ditt hår här! den ger den så annars ganska söta klänningen ett lyft, ett litet mer fierce lyft ;)

Reply
Ellinor

Så snygg klänning!

Titta in på min blogg om mina stora intressen som är ridning, hästar, styrketräning och löpning :)

Reply
Anna

Åh den där klänningen är så otroligt fin! Älskar axelbanden och hur lång den är där bake!:)

Reply
Amanda khamkaewa

Ha ett “nude” läppstift och markerade ögon!! Har inte sett den looken på dig. Det hade passat dig så sjukt bra!!

Reply
louise

efter du varit hos marre så såg du ut som en mini rebecca stella haha men snygg ändåå! kram

Reply
Rivan Hannika

Omg u look soooo pretty! Love ur dress btw! And omg ur nails were perfect! Loved this outfit to the fullest!! Hope to see u even happier and hope that you’ll get many many more awards! X Rivan

Reply
Charlie

Hej Kenza!
Älskar klänningen du har på bilden, har spanat på den länge men hittar den bara i ljusblått och visst har du den i vitt? Finns den i vitt eller är den någon special? Vill verkligen ha den på min bal, det är min drömklänning men ljusblått är inte riktigt min grej tyvärr..
Skulle vara jättegulligt om du svarar! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*