• header

TUESDAY

Hittade dessa två bilder hos Andreas

Jag är så trött idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Snoozade i en halvtimme och åt min frukost halvt sovandes.. Jag tror jag nös typ 100 gånger igår och idag vaknade jag upp lite snorig så jag börjar väl bli sjuk….igen. Kanske tar hem priset för sämsta immunförsvar? Och ändå så är jag väldigt duktig på att äta bra och få i mig det jag behöver. Det måste nog bero på all stress på sistone..

Nu ska jag iväg till jobbet. Puss och kram!

// I’m so tired today. I snoozed for half an hour and I ate my breakfast half a sleep. I think I sneezed like 100 times yesterday and today it feels like I’m about to get sick…again. I might win the award for worst immune system? And yet I’m very good at eating well and getting those vitamins I need. It’s probably all the stress lately… Now I’m off to work. Kisses!

38 Comments

Selma

Är ditt hår sådär “ombre” naturligt eller har du kvar de blekta topparna sen du gjorde för första gången?

Reply
Luisa

Kenza can you post a little bit more about food, make up and your daily routine? I would like to know, you use the same products from a few years ago? Neutrogena, nivea… ?

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag undrar om ett outfitinlägg kommer till inlägget ”friends”? Vart är jackan, byxorna och tröjan från som du hade på dig när du fikade med dina vänner? Älskar din outfit!

Sedan undrar jag om det är dessa solglasögon från Zara som du hade på outfiten med din blåa kjol? är solglasögonen svart/vita? de var så snygga! Länk:
http://www.zara.com/se/sv/dam/accessoarer/accessoarer/svartvita-solglasögon-c271008p1344543.html

Angående Ivyrevel: jag ville beställa några produkter men är osäker på storleken, kan inte ni göra som förut och skiva Kenza wear size XS så att man vet på ett ungefär, det var jättebra att ni gjorde så jag hoppas ni fortsätter med det. Och vad hände med sommarkläderna? Går dom inte att köpa längre? Stor kram på dig, Ivyrevel är BÄST!!!

Reply
Josefine Thell

Att du är sjuk ofta beror antagligen på att du nyligen slutat röka, de flesta som slutar röka är sjuka från och till i ett år då de tar tid för gifterna att ta sig ur kroppen

Reply
Ellinor

Ja, stressen kan nog ha en stor del av det tyvärr.. Krya på dig! :)

Följ med till min blogg där jag bjuder på träning, ridning och min vardag helt enkelt :)

Reply
Emma

Igår skrev jag om hur jag kände mig som dig när jag lekte modell… Blev dock inte så lyckat som jag hoppades.

Reply
Jossan

Det är helt klart stressen! När den släpper sen lär du bli sjuk “på riktigt” och det är alltid lika bra för då är man sjuk, blir frisk och sen är det över än att gå runt och vara lite småsjukt konstant. :)

Reply
Karin

Hej Kenza

Jag har läst din blogg under många år men aldrig tidigare kommenterat. Jag tycker att du verkar vara en bra människa och jag gillar verkligen att följa dig.

Jag krashade i utmattningssyndrom i januari och jag har under den senaste tiden reflekterat över att du uppvisar en del symptom, såklart jävligt ovetenskapligt eftersom att du väljer vad du vill skriva om. Sjukdomar avlöste varandra även för mig, jag var konstant trött och ofta yr. Det är kroppens sätt att säga s.t.o.p.p. Jag vet att man tror att man har kontroll och att mitt varnande finger säkert inte får dig att ändra något. Jag blev själv varnad men fortsatte ändå rakt in i kaklet.

Det jag önskar är att någon hade gett mig ett “självtest”, kanske hade jag reagerat på resultatet och hunnit bromsa. Så här får du nu ett, i all välmening. Gå in på stressmottagningen.nu och gör deras “testa dig själv” (kunde tydligen inte skicka länken). Ta resultatet på allvar. Inget är värt att bli såhär sjuk för.

Var rädd om dig.
Kram

Reply
Karolina

Förstår din frustration! Jag hade förkylning sista veckan i augusti vilket varade kanske till slutet av första veckan i september/början av andra veckan. Sen en vecka tillbaka har jag haft halsont (rivjärn typ) och hostat riktigt mycket av att det klias i halsen och gör ont. Slembildande också, yuk. I torsdags började jag få svårare att andas, luften gick liksom inte hela vägen ut ur kroppen, luften stannade sig kvar i lungorna kändes det som. Var på jourläkarcentralen i lördags och fick kortisontabletter utskrivna. Det är väl lite bättre men jag känner att bara några timmar innan jag ska ta kvällens tabletter så blir det svårare att andas faktiskt :/ Kartan räcker till imorgon kväll också så är det inte bättre på torsdag så får jag boka tid hos vårdcentralen. Läkaren på vårdcentralen förklarade det som att när jag hade min riktiga förkylning fram till några veckor sedan så startade ju immunförsvaret och samtidigt uppkom gifter eller vad han snackade om, som gjorde att jag fick med mig en till infektion av något slag.

Så det enda du ska jag göra tycker jag själv i alla fall, är att under en vecka efter att sista symtomet är borta så ta INTE och träna, ät nyttigt, citroner, ingefära, vitlök och vad vet jag. Låt din kropp vila efter “kriget”. Krya på dig!

Reply
Boel

Krya på dig Kenza :) Du förtjänar att sitta ner och kolla på en bra film och dricka en kopp te :)<3

Reply
sandy

Kan vara pga rökningen, Kenza! Jag slutade röka (snart ett år rökfri med undantag ett få gånger, yay! :)) och jag har haft ett helvetes år. Och då menar jag inte pga sug, utan för jag blivit små sjuk såpass ofta & sett förjäklig ut. Alla gifter i min kropp kom till ytan och ja.. det har inte varit rolig. Men i slutet så är det värt det.

Pst: Du är så vacker. Första bilden får mig stum.

Reply
sandy

Vill bara också säga att, var rädd om dig. Du flängt runt och jobbat ständigt, verkar det som. Så glöm inte bort din hälsa & att varva ner då och då. Att bli utbränd är så lätt..

Reply
Sara

Hej Kenza! Du har skrivit tidigare att du får lite problem med magen när du äter pasta, bröd etc. Jag skulle tro att ditt immunförsvar har att göra med det!! Jag själv är glutenallergiker och innan jag fick reda på det var jag sjuk heeeela tiden.. blev mycket bättre när jag slutade med gluten då det tydligen kan påverka immunförsvaret väldigt mkt..

Jag blev glutenallergiker (eller fick reda på det) förra året och äääälskar pasta så kan hända att jag fuskar då och då vilket gör att jag får lättare att bli sjuk då, har tagit mkt prover och i de perioder jag ätit gluten har det visat mycket sämre.

Vet inte om du tagit prover för att se om du är allergisk, men ibland visar inte proverna positivt mot intoleransen (händer endast om man är 100%) så kan hända att man är 99% och då ger provet inget utslag. Jag tycker att du ska testa dig om du inte gjort det!! (Ät som vanligt innan och uteslut inte gluten då det kan påverka provet) Puss!!

Reply
Lola Reggy

Hahaha, yes you are good at eating. But not so good at resting or sleeping maybe, Enough sleep is good for a good immune- system too. But then again you are an entrepreneur, meaning rest is not always a common thing or possible at all!
But maybe just maybe you can retire early, because now in your so young years you are working very hard!!!

All<3Lola

Reply
EM

Du är inte ensam om jordens sämsta immunförsvar, tyvärr ;( Åkte på en monsterförkylning för 6v sedan, blev frisk för 2v sedan. MEN, förra v så fick jag gaaalet ont i halsen – förkyld IGEN! Blir fan galen, vill träna ju.. Jaja, bara bita i det sura äpplet. Krya på oss :) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*