• header

DATE NIGHT

Kappa från Dagmar/estella.se, kjol från IvyRevel, svart stickad tröja från Anine Bing, Balenciaga väska, boots från Notion 1.3
// Coat from Dagmar, IvyRevel skirt, knitted sweater from Anine Bing, Balenciaga bag, boots from Notion 1.3

Igårkväll tog min karl ut mig på dejt! Han hade bokat bord på en mexikansk restaurang och sedan valt ut en film på bio som vi skulle se. Så efter en mysig middag gick vi och såg skräckfilmen the Conjuring som faktiskt var en riktig Kenza-skräckis. Älskar skräckfilmer som handlar om demoner och onda andar. Den har faktiskt 7.7 på imdb vilket är grymt för en skräckis. Ja, vi är sånna som gör våra filmval efter imdb haha. Vi ser aldrig filmer som har lägre än typ 6,7!

Nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg till jobbet. Ha en härlig fredag! ♥

// My man took me out on a date last night! He made a reservation at a mexican restaurant and he also picked a movie at the cinema. So after a cozy dinner, we saw the horror movie the Conjuring and it was actually a real Kenza-horror. I love horror movies with demons and evil spirits. It has 7.7 on imdb which is awesome for a movie in that genre. Yep, we are those kind of people who make our movie choices by checking imdb haha. We never watch a movie who has a lower rate than 6,7! … Now I’m gonna get dressed and go to work. Have a great Friday! ♥

73 Comments

Carolin

Min sambo vägrar se filmer med rating under 7,0 (vilket känns lite väl strikt, enligt mig) men här om dagen lyckades jag övertala honom att vi skulle se the Purge (som hade typ 5,6). Stooort misstag! 7,0-gränsen for ever, den funkar ;)

Kenzas svar: 5,6? Jäklar, där var du ute på hal is! ;-)

Reply
Gabriella

Jag och mina kompisar hade tänkt att se den idag, är den sevärd på bio? ;)

Reply
Beatrice

Min kille kollar alltid imdb betyget innan också, nog därför vi beslutade att det var the conjuring vi skulle se för någon vecka sen. Men den var ju sjukt läskig! ;o

Reply
Alice

Hej Kenza!
Jag undrar bara om du har något bra tips på snygga vinterskor och snygg vinterjacka? Inte allt för dyrt.. kanske 1000-1500 :- tillsammans!
Kanske lite snålt, men vill mer än GÄRNA ha din hjälp!
Kram!

Reply
Sofi

Haha! Gud vad skönt att höra att de inte bara är jag och min kille som också baserar våra filmval på IMDB. De en sån sak vi hållt tyst om. Däremot får vi ofta rekommendera filmer eftersom “vi har så bra smak”….

Reply
Anna

Åh, verkar som en supermysig kväll :D

Mina bröder är likadana, men deras gräns går vid 7,5! Så fort jag kommer med ett filmtips så ska man in på imdb och kolla för att bevisa att “det de kollar på anses bättre”. Fast ibland har jag överraskat dem. Och kommit på lillebrorsan med att kolla på The Vampire Diaries och Pretty Little Liars. Hihi.

http://solrosor.devote.se/

Reply
INSAMLING TILL BARNCANCERFONDEN

Hejsan! Vi är två tjejer ifrån Falun som heter Frida Gullarbergs och Matilda Lindqvist. Vi går sista året på samhällsprogrammet och jobbar just nu med gymnasiearbetet. Vi har valt att starta en insamling till Barncancerfonden. Om du skulle vilja länka till vår insamling i ett inlägg så skulle det betyda jättemycket för, oss så vi kan nå ut till fler personer.

Här är länken till vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/fridamatildainsamling
Och här är direktlänken till insamlingen: http://www.barncancerfonden.se/1309051222/

Kram!

Reply
saranda

du är så himla vacker!!!!

kolla gärna min blogg:
-mode
-skönhet
-handboll
-musik (junger, spelar instrument)
och lite till ;)

Reply
Elena

Jag och min pojkvän gör också filmval via imdbs röstning. Han har en gräns på lägst 6.5, men jag själv kan se filmer med lägst 6.0. Lite konstigt det där hur man dömer att resten av filmerna under en viss poäng inte är sevärda :P hahah!

Reply
emelie

Skulle du kunna göra ett inlägg och förklara vad imdb är? För jag förstår inte riktigt och jag tror att det är många fler som inte gör det heller! :)

Reply
Katrine

Så utrolig koselig da! Nydelig du var :-) The Conjuring er en utrolig bra skrekkfilm! Jeg også liker best skrekkfilmer med ånder og demoner, haha :-)

Reply
Josefine

hahaha vi går också efter imdb här hemma, när mina syskon kommer hem över jullovet så ska vi också se the conjuring!! :D Vi älskar skräckisar och det är som du säger, det är superbra med 7,7 för en skräckis! Alla ligger ju typ runy 5-6….men ett STORT tips är att se Insidious det är en skräckis på topp 3 listan!! Den ligger nog tom 1:a!! Snart kommer 2:an ut också! :D

Reply
Ida

The conjuring är så bra! Och en film som helt klart ska ses på bio! :D imdb är bäst! Jag ser aldrig filmer under 5,5! :D

Reply
josefine

hahahahah där kände jag igen mig! om det är en film jag vill se går min man alltid in på den sidan och kollar, om den är under 7.0 nej då går det inte hahahah! ojoj!

Reply
Emma

haha jag och min pojkvän gör också samma sak! ;)
måste bara säga att du är så OTROLIGT snygg kvinna!!!

Reply
emma

ditt hååååår! det har alltid varit jättefint men nu är det snyggare än någonsin!!:D<3

Reply
Anna

Haha är precis likadan, kollar film grundat på dess imdb-betyg och när man kommer till filmer i den övre delen av skalan blir man faktiskt sällan besviken. Imdb kan man lita på i de flesta lägen! :)

Reply
Lisa

Hejsan jag vill gärna köpa en ny System kamera , kan inte du skriva vilken kamera du använde under bilderna (om du använder olika)för dom bilderna där uppe är bra blider han inte ens ta bild i mörker med min…

Reply
abbz

Vad underligt.. Jag tyckte nämligen att The Conjuring inte var så bra :o Smaken är som baken; delad!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*