• header

TODAY’S

Photos by Emelie Ohlsson

BikBok jeans // sweater from H&M Paris show collection // Jeffrey Campbell boots via henrykole.se // Spell bag // H&M rings

Låt er INTE luras av den här “mysiga” tröjan! Har nog aldrig burit ett jobbigare plagg. Jag fick ludd i näsan, i ögonen så att mina linser skavde, i munnen…och för att inte tala om hur mina byxor och t-shirten under såg ut efter. Nej, tummen ner för denna!

Nu ska jag stänga av datorn och njuta av lördagskvällen innan jag blir galen. Teknik är inte min grej och det lär nog ta 3 år innan jag lär mig Photoshop och hela den här grejen med att redigera….

// Don’t get fooled by this “cozy” sweater! Such a pain in the ass. I got hair in my nose, in my eyes so that my contacts hurt, in my mouth…and not to mention how my jeans and my t-shirt looks now. No, thumbs down for this one! Now I’m gonna turn off my laptop and enjoy this Saturday night before I go nuts. Technology is not my thing and it will probably take like 3 years before I learn how to use Photoshop and edit my pics…

92 Comments

ABBER FOR PRESIDENT!

man lär sig bäst på youtube! bara skriv vad du vil fixa i photoshop, typ “gör folk brunare eller sudda bort ngt” så kommer det tutorial på hur man gör exakt på photoshop! HAHA så jag lärde mig och idag är jag bröllopsfotograf! :)

Reply
Jessica

I once bought a black dress and wore it for a party night. When I got home and took it off, I saw that it had left my body in a dark blue colour! So awful. I took a shower but the colour stayed for like 2 or 3 more days. Needless to say that I didn’t dare to wear it again.
Have a nice Saturday!

Reply
Madelene

Om du vill lära dig photoshop kan jag rekommendera moderskeppet.se som har pedagogiska och relativt enkla guider hur du lyckas med redigering av bilder bl.a. Det var så jag lärde mig och jag kan det mesta nu :) det är dessutom gratis!

Reply
Malin

Känns väldigt hej-jag-är-14-år-och-alternativ-så-jag-fotar-snett och inte så nytänkande, om man nu ska kalla sig professionell fotograf.

Reply
Mia

I hate it when fuzzy sweaters look awesome but shed fluff all over the place :( Otherwise the sweater is gorgeous though!

Reply
Em -+mitt+liv+på+NZ

Vad kul med lite annorlunda outfits-bilder! Märktes direkt att det var nån annan än Rami som tagit bilderna. Han är ju superduktig men ändå roligt med lite variation!Du är superfin som vanligt fast tröjan lät jobbig ;)

Reply
HelinSherif

Hej Kenza, ville ge dig ett tips.
Istället för att skriva sedan på engelska i varje inlägg som kanske gör så att det tar längre tid så kan du ha en translate knapp så man kan välja språk själv och de översätts hela bloggen.

Puss och Kram

Reply
Paulynagore

Don’t worry, i’m not able to use Photoshop either ;-) I really like your outfit ! Sorry for that sweater, i know the feeling xD Your bag is incredible, next week i think i’ll buy it, 2 years i’m waiting for ^^ It was time no ?

Hugs from France !

Reply
Malin

Hej Kenza!!!
Måste börja med att säga att jag älskar din blogg, och hela dig. Du är underbar och en fantastisk förebild!
Jag undrar om du vet vars man kan få tag på fejk celine väskor?
Har inte råd att köpa en äkta men nöjer mig gärna med en fejk:)
Kram

Reply
Nora

Put the sweater in a tied plastic bag and then in a freezer ober night!!! It wont lose hair anymore;) it worked with my swaeter!

Reply
A

Ursäkta, har undrat jättelänge hahah, hur uttalar man ditt namn?:-O säger man “Kensa” eller “Kinsa” hahah? :-O

Reply
Elsa Winge

Åh fyfan! Vet exakt hur jobbigt det är, hade en sån liknande tröja förra hösten, gissa om inte luddrollen blev min bästa vän då!

Reply
Zsú

I love this look, especially the boots. I know that feeling with the sweater, angora is gorgeous and it’s great to touch it, but wearing it…

Reply
Johanna

Hej Kenza! Jag vill bara säga att jag tycker att din blogg har
Tappat personligheten en del vilket känns tråkigt, :( det känns nu mera som ett företag än en personlig blogg! Jag har läst din blogg sedan 2007 och jag saknar att gå in och läsa din blogg och känna att man läser om en kompis dagar. För några år sedan så kändes det nästan som att man kände dig, vilket jag inte gör. Men tycker bara att det är synd att du inte bloggar på samma sätt som du gjorde förut..
Ps du är den vackraste som finns!

Reply
Katrine

For et fint høstantrekk! Kjedelig at genseren røytet sånn da, haha! Håper du har hatt en fin helg så langt :-)

Reply
Katrin

Lägg tröjan i frysen över natten (i en påse). Ta sedan ut den och låt den tina, efter det så luddar den inte :)

Reply
Anne

Tips:Du burde legge genseren i fryseren, for så å børste den. Da slipper du problemet med lo :-)

Reply
saranda

ohhh du är såå jäkla snygg!!

kolla gärna min blogg:
-mode
-skönhet
-handboll
-musik (spelar instrument, sjunger)
och lite till ;)

Reply
Anne

TIPS til din trøje :-)
Prøver mig på dansk, håber det kan oversættes :-)

Læg din trøje i blød i halv koldt vand / halv eddike, natten over
Vask den derefter på et uldprogram, og efter dette kan det løse fnuldre som du får i næsen og mund, nuldres af :-))
Hvis ikke det er helt nok, kan det gentages :-)
Den vil stadig være blød og dejlig bagefter

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*