• header

AUTUMN

Årets höstbild? Jag la upp den här fina bilden igår (tagen med min iPhone 4) på Instagram och den fick hela 54 000 likes! Galet! Inte så konstigt egentligen med tanke på hur vackert det är ute på Djurgården just nu… Jag måste säga att jag har haft alldeles för mycket onödig ångest över att lämna sommaren bakom mig. Hösten ÄR ju faktiskt väldigt vacker och mysig. Ok, såå länge det inte regnar….och så länge det inte är under typ 15 grader haha.

// The best autumn picture of the year? I posted this beautiful pic at Instagram yesterday (I took it with my iPhone 4) and it got more than 54k likes! Crazy! But it’s not that weird, since it’s so beautiful out on Djurgården right now… I have to say that I had too much unnecessary anxiety by saying goodbye to the summer. I mean the fall IS very beautiful and cozy. Ok, as long as it’s not raining…and as long as it’s not colder than 15 degrees haha.

79 Comments

johanna

jag älskar hösten! man får dra fram alla mysig koftor, skinnjackan, stora halsdukar! dessutom är det magiskt vackert ute! :)

Reply
Gianna

hahaha TOTALLY agree with you kenza…the autumn is so beautiful as long as its NOT raining and under 15 degress hahaha :-*

Reply
Cornelia - Cute Little Things

Hösten är så fantastisk! Har aldrig förstått mig på varför folk klagar så himla mycket när sommaren drar sig mot slutet, hösten är ju helt klart vacker och härlig på sitt sätt! Frisk luft, vackra färger, för att inte tala om alla snygga höstkläder man kan använda som inte funkar på sommaren! ;-)

Jag älskar hösten såå mycket. Vintern dock är alldeles för lång, men det är en annan femma! ;-)

XOXO

http://Cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma-blogg

Reply
Yanjaa

Verkligen en av årets finaste höstbilder. Tänkte det så fort jag såg den :)

Reply
Maja keränen

Snälla kenza lyssna hit, det är väldigt viktigt, skulle du kunna skriva kort på din blogg om en kille vid namn ibrahim jabateh. För att förstå det här bättre så kan du söka på maja keränen på Facebook och se vad jag har delat. Det här är inte lätt. Han har bott i Sverige, Hultsfred en liten ort i 6 år av sitt liv, sedan innan har han bott i afrika. För bara någon dag sen så fick han beskedet om att han ska bli utvisad till Liberia helt ensam. Migrationsverket har alltså väntat som hökar över att han äntligen enligt dem ska bli 18 så dem har rätten och skicka ut honom. Det kan vara väldigt farligt där ute, han kan inte deras språk, har inte några som kan ta hand om honom där så verkligen vad som helst kan hända. Ibbe som han kallas har väldigt många vänner här som han behöver och alla behöver honom. Han är en väldigt älskad kille och är snällheten själv. Han brinner för fotbollen. Sin familj och vänner. Men allt detta kan inom en snar framtid tas ifrån honom. Vi alla gör vad som helst för att behålla honom. Tex så demonstrerade vi för honom när han hade ett möte vid polisen. En namninsamling har vi fixat, över 3000 har skrivit under. Kom ihåg också att det är en liten ort. Många har bidragit med pengar till honom ifall en kris skulle ske. Överallt på sociala medier syns han, Twitter instagram, Facebook osv. Han har tillochmed varit på tv. Vi lyckades få tv, Svt att filma och sända. Flera reportage har gjorts. Vi har tillochmed fått flera kända personer att uppmärksamma detta, som Gina, Malcolm b, gurkan, osv. Vårt sätt att rädda honom nu är att försöka nå ut till så många som helst, så det skulle va jätte snällt om du ville hjälpa till och skriva på din blogg. Hela vår kommun ligger i sorg. Vi måste kämpa. Uppmärksamma detta och få alla och inse hur hemskt brutalt detta är, tänk bara om du skulle skiljas från din man, att någon skulle sätta honom på andra sidan av jorden ifrån dig. Det är sjukt.

Reply
Sussi

Kom igen, dina bilder skulle få flera tusen likes även om de visade en stor korv Mani-bajs, and you know it. :P

Men det var verkligen en väldigt snygg bild.

Reply
Lovisa

Älskar bilden! Hösten är faktiskt mysig om man tar på sig tjocktröjan och går ut och njuter av att det inte är snö än haha! Lite varm choklad är sällan fel heller!

Reply
dafina shehi

Snälla, hjälp våran ibbe. han kan inte skickas tillbaka till ett land där han varken har föräldrar och inte kan prata språket, han är svensk och inget borde ta ut honom, speciellt inte när migrationen brytit mot lagen. hjälp oss kenza, hans liv står på spel. tusentals människor har på bara en dag fångats av detta, de är inte acceptabelt. hoppas du är till en hjälp kram

Reply
Lina

Så sjukt vackert! Även om sommaren är fantastik fin och skön så ÄR ju faktiskt hösten den vackraste och “fräschaste” årstiden dom bra dagarna då hehe ;)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag försöker hjälpa en vän som håller på att bli utvisad från Sverige efter att ha bott här i många år. Abrahim förväntas flytta hem till sina biologiska föräldrar trots att han inte träffat dem sedan han var sex månader gammal. Ibbe, som han kallas, har bott i fosterfamilj i Hultsfred i sex år och nu är han tvungen att lämna sina vänner och allt han har byggt upp här för att komma till ett land han inte har varit i. Jag vet inte vad jag ska göra men jag vet att din blogg är stor och det gör så himla mycket att alla hjälper till så mycket man själv kan. Det skulle betyda allt om du skulle kunna skriva ett inlägg om Ibbe (Ibrahim) för ingen kan göra allt men alla kan göra något. Ett blogginlägg eller på instagram #låtibbestanna. Tack på förhand! http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/utvisas-efter-sex-ar-i-hultsfred

@hannaasundstrom

Reply
Patti

That’s freakin beautiful! Down here in Malmö it’s not that colourful yet. I’m counting the days ;)

Reply
Linn

ÅÅHHH så fin bild!!!! <3 önskar jag hade mer tid att ta bilder på den fina hösten som är här :(

Reply
Katrine

For et vakkert bilde! Enig med deg i at høsten er vakker, men liker ikke selv at det regner eller at det er iskaldt! Haha. Været er fint som det er nå :-)

Reply
Novaria

Var med och tävla med Novaria och vinn fina smycken! Allt du behöver göra är att gilla våran sida (Novaria) på Facebook och dela denna bild på din facebook sida så är du med i tävlingen . En vinnare utses söndagen den 13/10/2013 Lycka till! Novaria shop. vi säljer modesmycken på nätet och vi skickar till hela världen. Besök oss på http://www.novariashop.com

Reply
linnea

Haha alltså vet inte men jag hamnade på gamla klipp på youtube från bella & tyra show, kenza tyra show etc och hittade några gulliga klipp på dig:

http://www.youtube.com/watch?v=FXXp9huJgX0
tycker den med dig & tyra är så vänskaplig och söt :D

http://www.youtube.com/watch?v=luWhMi8ewsQ
vad fan är detta? hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=fjItS9UBT0s
eller denna på dig bella och tyra hahahha du är så JÄVLA STÖRD:D!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iiQGAHiq4rU&feature=share&list=UUyivSELyFkm3Rxe_XmuXHLQ
outfitvideos är visst inget nytt påhitt ;)

kul :D jag har läst din blogg sen du var förlovad ;)

Reply
V

Hej! Snälla Kenza kan du skriva någon inlägg där det kommer stå om saline skirt kommer ut eller inte vill jätte gärna beställa den men finns ju inga storlekar på hemsidan :(

Reply
Clothes for+charity

Hej! Vi är tre tjejer som driver en blogg där vi säljer kläder. Pengarna som kommer in skänker vi direkt till välgörenhet eftersom det här är en del av vårt gymnasiearbete.

SÅ vill du shoppa riktigt billiga och oanvända kläder så kolla in clothesforcharity.blogg.se och shoppa på!

CLOTHESFORCHARITY.BLOGG.SE

CLOTHESFORCHARITY.BLOGG.SE

Reply
Jonna

Livet är en resa inte destination.
Att börja den långa resan med att bli frisk från psykisk ohälsa har varit väldigt väldigt lång, men idag står jag på benen igen, även om det är lite som att gå för första gången.
Följ med mig på min resa där jag delar av mig utav det mesta jag känner.
Jag skriver med glädje jag skriver med sorg.

Reply
Natali Lestaric

Jag tycker också om hösten asmycket för att den är sååå mysig! På hösten är allt så himla mycket mysigare och börjar höst modet som är sååå fint!

Reply
Sara/SOM Photography

Hösten är ju som du säger ändå väldigt vacker. Att kunna ligga i soffan under en filt medan mörkret faller utomhus. Tända ljus, dricka te och låta tiden stå stilla för bara ett ögonblick. Naturen förändras och visar oss dess finaste sida, dom vackraste färgerna och häpnadsväckande soluppgångar och solnedgångar. När solen fortfarande värmer och kylan inte har slagit sin hårda klo om oss.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*