• header

FLUFFY SKIRT

Photos by Rami Hanna (click here to get to his blog)

Skirt from IvyRevel (I’m wearing size XS) // top from Cubus // boots from Dr Martens

130 Comments

Anonym

skit snyggt Kenza!
Jag driver en blogg där jag skriver tankar och insperation. Min dröm är nämligen att bli journalist eller författare. Kika och kolla om du känner igen dig:)

Reply
anne

varför är den så skrynklig? man kan inte stryka den heller ju.. inte alls nöjd :-(

Reply
Nutella

Hej Kenza, jag läser din blogg varje dag. Älskar alla dina outfits och skor. Själv är jag helt tokig i Jeffrey Cambell boots men dem är så dyra:( tänkte fråga om du skulle kunna ordna lite rabatt för oss på henrycole.se Hade varit underbart att klicka hem ett par nya skor för lite extra pris

Reply
anonym

Hej Kenza! Du har ju Sveriges största blogg så det vore en väldigt bra sak om du kunde uppmärksamma folk om “Ibbe” som ska utvisas från Sverige. Vi vill verkligen att han ska stanna(jag går på samma skola som Ibbe) och det vore hur snällt som helst om du visade ditt stöd!
Kram

Reply
Emma

Njae, inte min kopp te ;)
Tycker du är så mycket vackrare i lite mer “vuxna” outfits.

Reply
Elenor

Sååå snyggt! (Men kan inte låta bli att tänka på ace verkar, när de ska besöka mentalsjukhuset, hahahaha)
Kram!

Reply
Lousie

Så himla snyggt!!

Jag har gjort äppelcupcakes så om ni vill se resultatet är det bara att kika in på min blogg! Kanske lämna en liten kommentar? Haha, kram!

Reply
inez

Omg I always love you! You are incredible and for me… you are the most beautiful woman and bloger in the world uhhh gosh love you Kenza ;*

Reply
Jeannaz

Haha fan vilken ball kjol, hade aldrig kunnat ha den dock, hade sett upp som ett litet barn som forsoker likna en balleria. Supersnygg pa dig i alla fall! Avis!

Reply
jessica

SNÄLLA Kenza kan du inte göra ett inlägg om Ibbe! Du har ju en vansinnigt stor möjlighet att påverka denna situation!!!!!!!
Kramar <3

Reply
Julia

Påminner om min gamla rosa balett-tyllkjol som jag hade för några år sedan^^Fast den där är ju något snyggare! :-D

Reply
Emilia

Kan du inte göra om ditt kommentar fält kenza? Det är jättejobbigt att hitta sin kommentar om man t.ex har ställt en frånga på ett inlägg och vill se om du svarat. Texten är så liten och du brukar få sjukt många kommentarer så det tar en eviget att hitta sin egen t.ex om det finns 1167 kommentarer då ger jag upp efter kanske 600 haha. Nej men det skulle seriöst vara bättre om du gjorde en liten makeover på kommentarsfältet. Snällt att du gav bort ett par jc skor :) Såg det i ett annat inlägg, det var väldigt snällt av dig så många inte har råd att köpa egna sånna skor. Jag har 36 i skor så jag kände att det inte var någon mening att “tävla” eller vad man säger, hade jag vunnit det så hade jag gett dem till min mamma som har lite större fötter än jag hihi. Skulle du kanske kunna göra ett långt inlägg med julklappstips till jul? Kanske inte just nu men i slutet av november eller början av december? Jag har lite brist på fantasi känner jag. T.ex vad brukar du ge till dina syskon, mamma,bästis osv? Förlåt att jag frågade så mycket :)

Reply
Hanna och Vilma

Hej! Du är så himla fin Kenza! och vilken cool kjol!

Just nu har vi en tävling på våran blogg! Tävla om att bli DAGENS BLOGG! Ha det så bra :)

Reply
att finnas utan att leva

älskar outfit:en. Särskilt kjolen!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

Reply
amanda

hej kenza! vad använder du för program när du gör headers? startade en blogg och är typ världens otäckniska människa så glad för svar!!! snygg kjol!

Reply
sarah

Du är verkligen utan tvekan en stor mode inspiration, big up for you! vart har du köpt dom där solglasögonen som du har på dig? Kram/ Sarah

Reply
Blerta

Hej Kenza!
Jag har velat ha dem där skorna sen dem kom ut och jag vill jätte gärna ha dem. Min sko storlek är 38 jag vill så jätte gärna ha dessa skorna <3.

Reply
Albina

Hej! Kenza
Jag har storlek 38 och jag älskar dem skorna. Jag har alltid velat ha dem skorna sen dem kom ut,jag hoppas att jag får möjligheten att få dem.
MVH Albina<3

Reply
Sanna

vilken otroligt fin !!
Synd att den inte finns så att den skulle passa mig =/
skulle gärna vilja ha en som är lite längre då jag inte har så fina ben som du har

Reply
Bleona

Hej Kenza!
Jag läser din blogg varje dag sen när jag såg dem skorna så bultade mitt hjärta jag vill så gärna ha dem jag har storlek 38.Hoppas jag får den möjligheten att få dem de finns så många skor och så dyra men dem här är de finaste skorna jag har sett jag älskar dem <3.Och en sak till du skulle ha gjort en tjej över lycklig.

Reply
Blerta

Hej Kenza!!!
Jag hoppas att jag får skorna de är en
stor möjlighet och en dröm för mig.
Jag läser din blogg varje dag och när
jag såg skorna och blev
förälskade i dem.
Min storlek är 38 jag hoppas att jag får skorna <3 <3.

Reply
Sofia

Tycker det är jättekul när du involverar dina läsare och ger bort saker/lottar och så vidare. Tack för det!

Reply
Ella

Hej! Jag vet inte om du läser detta, men jag prövar att skriv ändå. Dina kläder är väldigt snygga och du har gjort ett skitbra jobb med ditt klädmärke!
MEN dina kjolar/klänningar är vääääldigt korta. För en person som du så funkar det, för du har ben/rumpa till att bära upp en sånn kort kjol, medans jag som är en stl. M med lite junk in the trunk liksom, inte kan ha en sånn klänning utan att visa hela härligheten varje gång jag ens lutar mig lite framåt. Tycker det är assynd, för jag hade mer än gärna köpt vissa av dina kläder annars! Jag förstår om du designar för en viss typ av tjej, men det är kanske bara något att tänka på, eller så. Så du vet, haha. Bra jobba iaf!
Tack!

Reply
Linda

Kenza, älskar din blogg och hur du ger oss härliga klädtips, både exklusiva och budgetvarianter. På senaste har det blivit mycket IvyRevel vilket jag självklart kan förstå men jag saknar varationen. Hoppas på att det är lite nyhetens behag och ser fram emot att återigen få dina inspirerande klädtips. Ha en bra dag du vackra människa!

Reply
johanna landgren

VAD HAR DU KÖPT DINA SOLGLASÖGON!? haha jag har verkligen letat överallt!
snälla svara, du skulle göra hela min nästa sommar!

Reply
Ava

Have u already announced the winners of Ivy revel competition?
U r amazing! Beautiful girl..both inside n outside

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*