• header

TISHA

Photos by Rami Hanna (find his blog here)

T-shirt from IvyRevel // leather pants from Jofama by Kenza // belt from BikBok // shoes & teddy coat from Notion 1.3 // benie from H&M // RayBan sunglasses

Jag känner mig som en stor björn i denna jacka haha! Kan inte låta bli att gå runt och sjunga Teddybjörnen Fredriksson. Tishan är den gråa från vår höstkollektion, och mina snygga skinnbyxor håller i sig än trots att de är flera år gamla. Brallorna produceras ju inte längre så den dagen de går sönder eller något så kommer jag gråta blod. Många butiker har gjort likadana efter mina men jag tycker inte de är lika snygga.

// I feel like a big bear in this jacket haha! I can’t help myself singing Teddybjörnen Fredriksson (a famous swedish song). The t shirt is the grey one from our fall collection, and my leather pants are still in perfect shape even though they are several years old. They don’t produce them anymore so I will cry blood the day they break or something. A lot of stores have done the exact same pants after mine but I don’t think they look this good.

1

86 Comments

Elin

Hej Kenza!
Du är en otrolig inspiration och jag älskar din stil! Har du möjligtvis några tips på hur man kan klä sig trendigt även om man inte är smal? Jag älskar mode, men min storlek gör det svårt att hitta trendiga kläder som sitter snyggt..

Reply
Jeannaz

Vilken mysig jacka!!! :) Hade jag varit i kallt klimat hade jag kopt den omedelbart. mysigt att vara en liten bjorn!

Reply
L

Har du bara ett par!? Trodde du kanske hade flera stycken eftersom det var du som gjorde dem liksom. :)

Reply
Ebba

Hej kenza,

Jag skriver till dig för att be dig att skriva om inslamlingen till bröstcancer fonden som Linn Herbertsson startade på sin blogg efter att hennes mamma gick bort i bröstcancer!

Hittills har vi lyckats samla in 35 000 kronor och vi tar till alla medel vi kan få för att öka denna siffra! Om du snälla underbara Kenza skulle kunna ta 15 min av din tid till att skriva om detta så vore jag och så många evigt tacksamma! Du har Sveriges största blogg och om du skriver om detta så tror jag att vi kan få in stora summor!

Snälla Kenza, hjälp oss<3

Reply
Daniela

Hej Kenza, fråga när det kommer till din hemsida, IvyRevel. Varje gång jag har försökt mig och klicka in, så kommer jag bara fram till en vit skärm ? Help Please.

Reply
Hanna

Du borde ta fram det exotiska i dig. Färga håret riktigt mörktbrunt eller svart! Det är dels riktigt sexigt och lockande samt mystiskt. Du har envisats rätt länge med din urtvättade färg. Jag tycker du är riktigt fin men jag tycker din hårfärg på något sätt hämmar din skönhet och gör dig lite tråkig! Kan du inte testa en toning? Snälla?! :-) det skulle vara spännande att se en förändring till det bättre! Haha skämt åsido! Du ser inte svensk ut du har inte svenska ansiktsdrag så varför vill ha mörkblont hår? Jag är frisör så jag vet vad jag pratar om. Eftersom du ändå har osvenska drag och har ett vackert ansikte och exotiskt varför försöker du inte se ännu mer exotisk ut då? Kramar!!!

Reply
paulina

SJUKT snygg t-shirt! en sådan kan jag nog tänka mig att köpa till min syster i julklapp! den kommer hon gilla! (haha jaaa jag har börjat tänka på julklappar … -.-)

Reply
Hanna

Hej Kenza, nu när Halloween närmar sig och allt tycker jag det vore superkul om du kunde göra ett inlägg där du tipsar om roliga utklädnader! Jag har bestämt mig för att verkligen köra all-in iår så jag (och säkert flera) skulle behöva lite inspiration om vad man kan hitta på för roliga dräkter.
Gärna lite annorlunda förslag (inte häxa, vampyr, skolflicka, polis osv.)
Tack!

Reply
monica

You are very right, you just can’t find a pair of leather trousers that can fit just right…why don’t you try making a replica of them, for IvyRevel, from a faux leather. I am still looking for a good pair of leather trousers….:) have a great evening

Reply
inez

Kenza…. I must to tell you that when I watch your pictures I’m always fell in love you are sooo gorgeous! Love you sweetie ;*

Reply
Lina - Frisör

Kör en frågestund om hår på bloggen så passa på att fråga allt ni vill veta! Fråga t.ex om löshår, avfärgning, vad vi tar för priser, vad just du skulle passa i, hur man behåller en knallig färg, vad som är inne, ute, balsammetoden osv osv. Finns huuur mycket som helst att fråga om håret så passa på, jag svarar på ALLT! :)

Reply
alicia

Varför producerar du inte i så fall liknande skinnbyxor som joafama by kenza och säljer hos ivyrevel?
Det skulle uppskattas! Plus du slipper tårar av blod dagen du ser hål i brallan, hehe ;)

Reply
Sarah

btw.. du borde ju fått minst 5 egna av Jofama tycker jag :)
va rädd om dom, snyggaste skinnbyxan som jag sett där ute!!

Reply
Anonym

Hej! funderar väldigt mycket på att köpa den jackan du har på dig på bilden. Vad tycker du om den? Är den för stor och klumpig? Är 1.73 lång och bär normalt S. Ska jag ta en storlek mindre? Och vad kan jag matcha den till hihi? :)
Tacksam för svar!

Reply
Javel.

Jag ska oxå köpa jackan! Så cosy :)
Vilken size har du på din?
Tacksam för svar

Reply
Elin

Finns dina byxor kvar? Hittar alla jofama kläder utom byxorna..? om dom nu slutat tillverkas.. vet du om de finns liknande någon annanstans?

Kram, Elin

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*