• header

PREPPY

*PUSS*

Jag tog ett par bilder med min lilla g15 innan jag stack hemifrån imorse. Har på mig finfina skjortan från IvyRevel idag! Till det har jag ett par vinröda byxor och min svarta Dagmar-kappa. Vi får se om det blir några outfitbilder idag för just nu regnar det ute… Rami kommer dock förbi kontoret här om en stund så vi får väl fota i regnet. :)

Om ni undrar varför jag är så brun idag så är det för att jag körde spraytan hos Stockholm Beauty igår. Bästa uppfinningen någonsin för oss som trivs bäst med lite färg. Jag ska ALDRIG mer lägga mig i ett solarium!

// I took some pics with my little g15 before I left this morning. I’m wearing our pretty white shirt from IvyRevel today! With a pair of burgundy pants and my black Dagmar coat. We’ll see if I’ll post any outfit pics today cause right now it’s raining outside.. Rami is coming over to my office in a minute though so I’ll guess we will shoot in the rain. :) If you wonder why I’m so tanned it’s cause I did a spraytan yesterday!

60 Comments

Lina

Sådär kände jag också dagen efter min första spraytan. Men om ett par dagar så kommer du känna att det inte är värt det. Haha! Allt blir fläckigt och jag hoppas du inte har ljusa sängkläder/handdukar.
Men snyggt är det ju än så länge! ;)

Kenzas svar: Jag har testat innan också. Mina sängkläder blev bara bruna första natten innan första duschen. Att det kommer lite färg på handduken när man torkar sig bryr jag mig inte om, det är ju bara att tvätta. :) Jag tycker lätt att det är värt det!

Reply
lara

What shampoo, conditioner and oil do you use for your hair? How do you curl them? Thank you for your answer:)

Reply
Ella

Where is your eyelash curler from? I’ve been looking for a good one for ages and haven’t found. Your lashes look amazing! :-) thanks

Kenzas answer: H&M :)

Reply
kensi

Oroligt att det går bra för den här bloggen, då uppdateringen är den sämsta jag sett.
MEn det är bara att gratta Kenza, att hon lyckas hålla kvar sina läsare, för mig har hon definitivt förlorat.

Kram

Kenzas svar: Hejdå!

Reply
Matilda Danielsson

Har alltid undrat hur det här med spraytan egentligen fungerar… hur länge håller det? Och, färgar det inte av sig eller luktar? Haha har hört det nämligen!:D Men resultatet ser ju ut att ha blivit toppen.

Kenzas svar: Det luktar och färgar av sig lite tills man duschar för första gången (morgonen efter), men det är bara att tvätta sängkläderna. Det håller i typ en vecka!

Reply
emmi

Hej Kenza!
Jag har ingen aning om hurdan vinterjacka/kappa jag ska köpa. Förra året kändes det som att de flesta gick med didriksons eller vanliga läderjackor men nu i år skulle jag vilja ha något extra fint. Du som har så bra och inspirerande stil kan du snälla lägga upp lite tips på din blog? Eller via mail, hur du vill:) För jag har ingen som helst aning om hurdan vinterjacka jag ska köpa! Snälla hjälp mig lite här:) Kram

Reply
Nahla

Jaa brun utan sol är verkligen den bästa uppfinningen!!! Bäst blir det om man går till ngn som gör det åt än!! Jag brukar gå till salong när jag inte har tid att gör det själv ( för de är så snabba ) annars har jag hemma alltid en brun utan sol som heter spraysun den är verkligen bäst ( dock lite dyr, tror den kostar 395:- )

Reply
Carla

Hi Kenza, you look beatiful. What kind of spraytan do you use? Because I can’t seam to find good one.. Love Carla ;)

Reply
Mini

Hej men hur fungerar sådan spray, sitter det kvar fast man duschar och tränar osv? :)

Kram från Mini

Kenzas svar: Jag har bara testat två gånger. Sist höll det i en vecka (det blir ljusare och ljusare för varje gång du duschar) innan jag började bli lite fläckig och fick skrubba bort det. :)

Reply
Maria

Åååh vad fint det blev! Hur mycket kostade det och tog du helkropp eller bara ansiktet?

Reply
Lei

Hej Kenza.

Hoppas allt är bra! Din blogg är verkligen toppen, och du verkar vara en väldigt snäll människa plus att du är skitsnygg! :)

Har en liten fråga till dig angående din spraytan.. Jag har tänkt pröva på det jag med, då man känner sig fräschare med lite färg. Så min fråga är..färgar det av sig? typ på vita kläder eller när man ligger i sängen….?
Vore tacksam för svar!
/ Lei

Kenzas svar: Det färgar av sig lite på sängkläderna första natten (innan du duschar för första gången), så pricka in spraytan när det är dags att tvätta bara! :)

Reply
Lina B

Hej!

Skulle inte du kunna visa vilka märken du använder när det kommer till smink? :)

Reply
Katrine

Nydelige deg! Så fin du ble med litt brunfarge! Godt å høre at du aldri mere skal legge deg i et solarium. Jeg vil heller være brun og fin med spraytan enn istedenfor å ende opp med rynker, ødelagt hud og kanskje kreft.

Håper du har hatt en strålende tirsdag da, Kenza! :-D

Reply
sara

om du nu duchar kommer färgen gå bort? kan inte du göra ett inlägg om sprytannen hur mycket det kostade och hur länge det håller osv. tack i för hand

Kenzas svar: Det blir ljusare för varje gång man duschar, använder dock en duschkräm som inte innehåller sulfater för då ska färgen tydligen hålla bättre. Efter en vecka börjar det bli fläckigt så då skrubbar jag bort det.

Reply
thea

Hej Kenza! Följt dig på din blogg ett bra tag, och vill att du ska veta att du är en stor inspiration för mig! Beundrar dig för att du är så stark och lyckas alltid le trots att du skrivit att du haft en del tuffa stunder. Så tack för den bästa bloggen som finns och tack för att du delar med dig av det du gör! Nu är det så att jag undrar vad/om du använder för cremer/ansiktsprodukter för att hålla dig borta från finnar/akne osv? :) Kram på dig

Reply
Nina Jordan

Hi Kenza, can I ask you what is your body type? Would be really helpful for me.(Can’t have one day without checking your blog) x

Reply
Laura Mei

Hej Kenza! Looking good as always! I would love if you could give some tips in your blog about how you do your tanning. You always seem to have a nice skin collor. tack Laura Mei

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*