• header

KARLSKRONA

Bild från i våras då jag hängde med mina läsare i Sundsvall!

En liten påminnelse till mina läsare i Karlskrona! Imorgon kommer jag till Wachtmeister Galleria för att prata mode & trender samt hänga lite med er. Vid 17-tiden så är det min tur att kliva upp på scenen och efter det kommer det finnas tid för oss att träffas och ta bilder. Hoppas på att få se så många som möjligt där imorgon! Fan vad kul det ska bli!! :)

Nu får vi bara hoppas att mitt röda öga lägger sig. Vaknade upp imorse och såg att ett blodkärl spruckit så halva ögat är knallrött. Det gör även lite ont så jag hoppas det försvinner till imorgon…

// I’m visiting Karlskrona & Wachtmeister Galleria tomorrow to talk fashion/trends and hang out with my readers. I’m going up on stage around 5 pm and after that we will have a lot of time to take pictures etc. It will be so much fun! Let’s just hope my pink eye get’s better. I woke up this morning and saw that a blood vessel had burst. It also hurts so I hope it’s gone by tomorrow…

42 Comments

Ellen Johansson

Om ögat fortsätter att hålla sig rött, du ser sämre och det bara är rött på ETT öga bör du kontakta en vårdcentral. Jag hade en allvarlig ögoninflammation 2010 där jag nästan miste synen på mitt högra öga (råkade somna en natt med mina månadslinser, vilket man egentligen kan göra, hade bara extrem otur). Hur som helst så sa min läkare att om bara ett öga är rött kan det vara allvarligt, om båda är röda är det i princip alltid ofarligt. Nu skrev du iofs att det bara var ett blodkärl, men kan vara bra att ha i åtanke som linsbärare!

Reply
Anna

Åhhh ska bli så roligt att du kommer!! Ser verkligen fram emot morgondagen!! :D you rock! <3

Reply
Emelie

Hej! när har du en q&a nästa gång? här är iallafall ett par frågor.
vilken bh-storlek har du?
vad kostade din triangl bikini?
ditt favoritplagg?
vart möttes du och Aleks?
när är du född?
Kram!:)

Reply
Emina

haha kan jag ju säga direkt att det inte kommer göra :( hade det så i 4 månader säkert innan blodet drog sig tillbaka och försvann helt och hållet

Reply
Helen

Hej hej! Komiskt – jag vaknade också i morse med ett rött öga av ett blodkärl som spruckit! En vän tyckte att jag skulle åka in i morgon till Wachtmeister o fotografera mig med dig:)! Rena Halloweenbilden;)! Vad tycker du?

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Inte för att vara värsta partypoopern men tror tyvärr inte att det kommer försvinna tills imorgon. Fick själv ett sprucket blodkärl i ögat efter en alkoholförgiftning och det tog två veckor innan de försvann. Hemskt!
Annars, tack för en grym blogg. DU är bäst!

Reply
Maria

Sounds wonderful!!! :)

You could even start a youtube channel.

You’re such an inspiration Kenza, never forget that <3

Reply
Julia

Åhhh jag som så gärna ville komma, men tyvärr är jag inte hemma i Karlskrona för tillfället. Hoppas du får en jättetrevlig dag i min fina hemstad :) Och att du kommer tillbaka någon annan gång! :)

Reply
Lorita

Hej! Kan du inte komma till Borlänge nån gång? Det skulle vara sååå kul!! :)

Reply
Matilda

Jag kollade på mode visningen och tog ett foto med dig! Blev även filmad till din “film” eller vad man ska kalla den! Du är min förbild och jag älskar dig! Ps: vil ha din garderob <3 *.*

Reply
Rana

Hii Kenza,

Dutch reader here! I am following your blog for 2 years now and I read everyday your post.I really like your style, but I had a question ; where did you bought that T-shirt?

X Rana

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*