• header

PIZZA TIME

Pizza & cola efter en stressig dag – det finns inget bättre!
// Pizza and Coke after a stressful day – there’s nothing better than that!

Jag ligger utslagen i en hotellsäng i Karlskrona. Idag har jag hängt med mina läsare här och det har varit så himla kul! Vi har tagit en miljard bilder och så fort jag är tillbaka i Stockholm så ska jag lägga upp dem här. TACK alla som kom idag! Ni är underbara! ♥

// I’m lying on a bed at a hotel in Karlskrona, completely exhausted. I’ve been hanging out with my readers today and it was so much fun! We took like a million pics and I will post them when I’m back in Stockholm. THANK YOU to everyone who showed up today! You are amazing! ♥

64 Comments

Fanny

Men tack själv! Det var så roligt att få träffa dig, sånt här händer aldrig i vår lilla stad! :) Hoppas du kommer tillbaka nån gång!

Reply
Marica

ÅH TACK FÖR ATT DU KOM! Det var så himla roligt att träffa dig! Du ser precis lika fantastisk ut i verkligheten som på bild och så verkar du ha en superduperhärlig personlighet! Ditt hår kändes förövrigt väldigt mjukt och härligt haha. :)
Många kramar till dig! <3

Reply
Linda

Tack så himla mycket för att du kommer till våran lilla stad för att hälsa. Synd att man inte hann prata lite med dig. Hoppas vi inte varit allt för jobbiga, så du inte vill komma tillbaka ;)

Reply
Sarah

Haha, att du äter Karlskronas pizza… Det är nog det jag saknar mest sen jag flyttade hit, vettig pizza. ;/

Reply
Hanna

Fantastiskt att få träffa dig på riktigt.
I 5 år bakom skärmen har jag följt dig, flera gånger dagligen…skulle jag missat någon dag så har jag med säkerhet klickat igen det en annan gång ;)
Så vad säger man till sin förebild, allt som man vill säga, som man undrar?
Nej, man slutar andas, babblar om onödigheter och blir alldeldes stel.
Tack för att du tar dig tid åt oss, dina läsare & tack för att jag fick en kram.
Jag har fortfarande inte smält känslan, eller tanken på att jag faktiskt träffat dig. Jag har gått rak i ryggen hela kvällen, och är riktigt stolt *

Kram Hanna

Reply
Exakt

Mycket trevlig bild, mer sånt tack. Det är gooooooooooooottttt i magen med pizza. Trevligt med den kalla colaflaskan vid flebban också;)

Reply
nonno

Ifall du är ute o reser och din pojkvän inte är med vem tar bilderna på dig då??

Reply
Rivan Hannika

I really love this pic omg! it’s just perfect, it could be a picture of coca-cola for advertisements!! And it’s good to hear that you had a great time! it’s a shame I don’t live in Sweden, otherwise i would defenitely shown up! keep it up Kenza!

Reply
Anela

Jag älskar dig kenza!!! Du är så jävla down to earth sååå goo och vacker min största förebild ser verkligen upp till dig <3

Reply
Dixi Wonderland

Min dröm är verkligen att få träffa dig! Men när jag träffade Tyra som jag inte alls beundrar på samma sätt som dig så skakade jag och bröt ihop efteråt hahaha. Fatta om jag skulle träffa dig?! Jag skulle ju säkert svimma haha :D

Reply
Kasia

Hi Kenza! I discovered your blog a few weeks ago by accident. I loved it so much that read almost all your posts from the day one (yes, i do have a job and things do do:)). Anyway, just wanted to say that even though i have never met you it feels as if i did! During those crazy weeks of obsessive reading i ‘watched’ you grow up, struggle with family problems,fell in love, witnessed how your carreer developed! – kind of a fast paced reality show:)I love how genuine and funny you are:)Kisses x

Reply
Maria S

Vad är det för nagellack du har på bilden? Är det svart? Himla snyggt var det :)

Reply
Arw

En syn man inte ens skulle se på Egoinas blogg nu för tiden :) Kul att du bjuder på dig själv och visar att även skönheter unnar sig själva.

Reply
clem

Hi!

Can you tell me what camera you used to take this picture and what mode/filter ? It really looks like a polaroid picture and I love it!

Thank you!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*