• header

NEXT SUNDAY

Hörrni! Nu har det gått några månader sedan vi sist hade bloppis och jag har redan hunnit samla på mig massvis med kläder och skor som vill hitta till nya ägare. Vi ses nästa söndag kl 11 hos Outletbutiken på Gärdet! Tänk på att det sist var milslång kö och att vi bara släpper in ett visst antal personer i butiken samtidigt. Grejerna går åt väldigt fort också så kom tidigt! Och ta med kontanter.

// It’s time for a flea market again! See you next Sunday at Outletbutiken.

42 Comments

Emilia Unique

ÅÅ vad kul på min födelsedag också!!! Kommer lätt vara där, du är min största förebild och att få träffa dig på min dag och shoppa lär bli den bästa dagen ever!!!!!

Föresten du har väl inte glömt att ett nytt avsnitt av Pretty little liars har släppts?? Om du inte har kollat så säger jag bara KOLLA.

Längtar till nästa söndag, kram!!

Reply
M

Kan du inte ha bloppis via nätet någon gång så vi som bor utanför Stockholm också kan köpa? :D

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Jag är en trogen följare till dig och fullkomligt avgudar din klädstil. Men det finns ett problem. Jag bor en bra bit ifrån Stockholm och har aldrig haft tillfälle att gå på dina bloppisar. Vore kul om du kunde göra en bloppis på något annat vis så vi från andra städer också har tillfälle. Problemet då kan väl kanske bli att det är ett utgångspris som bara ökar och ökar sen blir det jätte dyrt, istället för att du på en bloppis i Sthlm redan satt ett pris. Så jag förstår att det blir svårare för dig också. Men det vore så roligt att få ha en chans att köpa något!

Kram kram!

Reply
Stärk relationen med dina läsare

Hej Kenza,

Vi har mailat dig från ovanstående adress och skrivit på Facebook. Vi har en idé kring er gemensamma bloppis, vi är säkra på att den skulle underlätta väldigt mycket för er och att ni skulle nå alla era nationella läsare.

Svara gärna så fort du har tid.

Reply
Patti

Wish it would be down here in Malmö. Stockholm is too far away! :( But I hope you have a great bloppis! :)

Reply
Marina Gallardo

NOOOOOOO! I’ve been waiting for this moment during weeks to meet you and I’ll be in Warsaw that weekend. :'( it’s not fair :(:(

Regards from a Spanish in Stockholm looking forward to bump into you :)

Reply
Fan of you

Kenza i love you so much ! You’re such an inspiration for me ! And you’re also an inspiration for this french blogger : http://morganedk.blogspot.fr , Please check her blog , she doesn’t have her blog since long time but its a very good blog and she works hard on it ! It would mean a lot to her if you send her a comment or something like that ! Thank you so much ! Lots of love from Monaco

Reply
Lovisa

Hej fina!
Jag har också en canon g15 och undrar vad du använder dig av för inställningar när du fotar med den? Du får så fina bilder! Kul att du blivit så himla duktig på foto samt redigering!

Köpte du eller laddade ner lightroom? Är de lätt?

Förlåt för alla frågor men tacksam för svar!
Kram <3

Reply
Kerstin

Sjukt nice, synd bara att jag bor så långt borta. Vill dock passa på att tipsa om tjänsten Swish, så slipper ni alla kontanter! Asgrym tjänst där man betalar direkt till personens mobilnummer :) Har testat det vid några blocketaffärer, nemas probemas!

Reply
Suvi

I’m seriously crying blood cause i cant ever be there for your bloppis !! i’m from finland so maeby someday! I HOPE <3

suvimarianne.blogspot.com

Reply
Karolina

Livet är orättvist osv jag fattar, men hade du inte kunnat göra någon sorts online-bloppis för alla tusentals läsare som inte bor i Stockholm? Blondinbella gjorde nån sån på en app som hette bloppis, tror jag, och det är ju ett förslag. Förstår att du vill bli av med sakerna så snabbt och smidigt som möjligt men alla vi som inte bor i närheten av Stockholm suktar ihjäl oss varje gång vi inte kan gå på din bloppis :( :(

Reply
Alexandra

men gaaah att man alltid ska bo sååååå nära men ändå så långt bort >.<

Reply
Nikke S

åh, internet hade varit bättre! bor i umeå men vill väldigt gärna vara där :/

Reply
vendela eklund

Vilken tid bör man vara där för att hinna komma in? runt åtta nio eller är de för tidigt eller försent? :)

Reply
Ebba

Gud va roligt! Kommer lätt dit. Kan du lägga upp lite neakpeeks på vad du ska sälja på bloggen/instagram(som förra gången)
Ses på söndag haha kram

Reply
Lejla

hej tyvärr kunde jag inte komma eftersom jag var så semester, men den tröjan som är grå med en svart text och tiger på, som är på bilden. vart ifrån kommer den? tyckte den va riktigt snygg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*