• header

TODAY’S

Photos by Rami Hanna

Top from IvyRevel // jeans from Dr. Denim // shoes from Notion 1.3 // lace bra from Abecita // belt from H&M // watch from Larsson & Jennings // Alexander Wang bag // Dagmar coat from estella.se

Jag hade på mig typ detta för inte så länge sedan, men tog inga ordentliga outfitbilder så här har ni det! Nu slutar jag för dagen och ska möta upp Aleks. Vi ska hem till mamma på middag och busa med min systerdotter! :) Alltså jag är SÅ hungrig. Har inte ätit något sedan lunch (jag äter alltid mellanmål emellan målen) för jag vet att mamma har gjort god mat och då vill jag orka äta så mycket som möjligt haha.

// I wore something similar to this not so long ago, but I didn’t take outfit pics so here you go! I’m done at work now and I’m gonna meet up with Aleks. We’re going over to my moms place for dinner and to play with my niece! I’m SO hungry. I haven’t eaten since lunch (I always eat snacks between my meals) because I know mom’s making good food so I want to be able to eat as much as possible haha.

87 Comments

rebecka

Kenza jag undrar bara varför allt på Ivyrevel är så dyrt, jag skulle aldrig ha råd med något där, jag funderade på att köpa den där vita V-ringade tröjan tills jag såg priset, 349kr för en enkel vit tröja. Jag förstår inte varför ? dina unga läsare utan jobb hur ska de ha råd? dina kläder är fantastiska men hur tänkte ni`?

Reply
Felicia

hej kenza. Skulle bli väldigt glad om du bara kolla på denna länken.. Det är min blogg med ett inlägg om dig. ÄLSKAR DIG <33333

Reply
Sara

Right, this outfit is beautiful but why do you always wear black and white ? You should try to add colours in your outfit

Thank you !

Reply
Malin

Åh vilka fina halsband! Var kommer dom från?

Tack för en alltid lika bra blogg! :)

Reply
Michaela

Hej snygging! Jag vet inte om du sett det, men om inte så vill jag bara tipsa om en spinoff serie till pretty little liars! Den heter Ravenswood, är jätte läskig och du bör se den!

Reply
Amelie

when you do videos, could you please try to speak in english. you have many international followers…

here you look gorgeous… im not digging these shoes tho

Reply
Jasmine

Jag vill jätte gärna ha denna topp, men den är slut i XS. Kommer ni att ta in fler?? :-)

Reply
sanna

Hur fixar du dina ögonbryn? penna el ögonskugga? och vilken isåfall, tacksam för svar :)

Reply
Karro

Har du extensions eller har ditt hår bara växt väldigt mycket det här året? Skitsnyggt oavsett!

Reply
Pernilla

Du ar alltid sa forbaskat snyggt kladd, men vad har du pa dig nar du kommer hem? Byter du om eller har du samma klader?

Sa fort jag kommer innanfor dorren byter jag om, men jag kanner mig sa himla trakig :)

Reply
Kieran

Hej! Jag har en fråga som jag verkligen skulle uppskatta svar på :) Jag undrar om ankelbootsen är stora/små eller ‘normala’ i storleken? Bor nämligen i Australien sen ett par år tillbaka o ska hälsa på en Sverige en sväng i vinter så jag försöker samla på mig lite billiga men snygga kläder och skor :) Sist men inte minst, du ser helt fantastisk ut!

Reply
Anna

Just love your style! But heyyy, your hair is so beautifully long, how often do you get a haircut? :)

Reply
Tilda

Hej kenza! Skulle verkligen vilja veta vart du köpt wishbone halsbandet vill så gärna ha ett sånt! Jätte tacksam för svar! P&K

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*