• header

CHILL

today-2

today-1

T-shirt from IvyRevel // tights from Ginatricot // sneakers from Nike // leather jacket from Bodaskins

Det här inlägget skulle upp tidigare idag men de höll på att uppdatera mitt bloggverktyg så jag kunde inte blogga innan träningen. Chillar i sneakers och tights som alltid de dagarna jag tränar! Vad tycker ni om min nya jacka förresten? Ni har ju sett mig i en liknande (i fuskskinn), den här är dock i skinn och är quiltad både på ärmarna, bak på axlarna och nere på ryggen. ÄLSKAR DEN! Kommer sälja min andra (och massa andra godbitar) på bloppisen på söndag!

// I was supposed to do this post earlier today but they were updating my blog tool so I couldn’t get in before my workout session. I’m chillin’ in my sneakers and tights as always those days when I work out! What do you think about my new jacket btw? You’ve seen me in a similar one (in fake leather), this one is in real leather though and it’s quilted on both arms, shoulders and back. I LOVE IT! I will sell my other one (and a lot of other goodies) at our flea market on Sunday!

52 Comments

Sofia

hej Kenza, kan inte du göra ett inlägg om din garderob? Visa bilder på alla kläder och skor och visa hur du förvarar allt. Kram!

Reply
Tilda

Har för mig att jag sett precis en likadan jacka dom du har där,fast på sheinside^^ tips till er andra!

Reply
Josefine

NEEEEEJ jag bor i örebro och kan ej komma på bloppisen men om din andra skinnjacka i fuskskinn är i stl xs SNÄLLA kan jag få köpa dne?!?!? Betalar frakt och allt. Skull eha beställt för nån vecka sen för tyckte den va så fin när jag såg den här, men dagen efter var den SLUT och kommer inte komma in igen… Så snälla kan jag få köpa den? :(

Reply
Stephanie G.

it’s a suuuuper beautiful jacket but way to expensive! i think 450 euro is a bit too much for a leather jacket!

Reply
Renee

Hi!! LOVE your blog and this jacket.. I was wondering just for the fit, what size did you get of this jacket?? I have never ordered Brit. sizes before so I was curious. Thank you so much if you could answer this. have a great day :))

Reply
Tessa Alexandra

I love the jacket! I really would like to know which size you are wearing :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*