• header

HALLWAY

hallway-2

hallway-5

hallway-4

hallway-6

hallway-3

hallway-1

Photos by Maria Mroxx – Edit by me

Skirt from Other stories // heels from Zara // lace sweater from Notion 1.3 // bracelets from Sophie by Sophie and Snö of Sweden

Såhär kul kan man ha det när man väntar i en hotellkorridor! Och oroa er inte, jag hade ett par korta svarta shorts under den vippiga kjolen för att vara på den säkra sidan. Så himla kul förresten med en fotointresserad kompis! Älskar såklart alla mina vänner, men det är något speciellt med någon som frivilligt kastar sig ner på golvet för att få till en bra vinkel. ;-)

// Who said you can’t have fun waiting in a hotel hallway! And don’t worry, I had a pair of black shorts under the skirt… Just in case. Btw, it’s so much fun with a friend who’s interested in photographing! Of course I love all my friends, but there is something special about someone who voluntary throws herself on the floor to get a good angle. ;-)

60 Comments

Felice

Hej Kenza! Tänkte fråga dig vilket schampo, balsam och hårinpackning du använde då du bestämde dig för länge sedan att prova på sådana produkter med endast naturliga oljor som håret innehåller! Vet ej om du ser min mail man kan fylla i då man kommenterar… Kram

Reply
MatidaEvelinaLundgren

Hejhej Kenza! Jag har också turen att ha en vän som tar kort på mig, nämligen min bästa mamma. Det kan ju vara lite svårt att ta kort på sig själv ;)! Ha en trevlig kväll, kraaam!

Reply
julie

Kenza you scared me with your last ig photo from the gym session…you look scary skinny..please stop working out so much you getting too skinny or eat more…

Reply
Cissi

Om du nu har vänner som tycker om att fotografera kan man väl nästa gång också få en liten söt gumpbild ju, det hade ju varit myspys, puss och kram

Reply
Denise

Hej Kenza ! Först och främst måste jag säga att du har sjukt snygga ben , långa och fina ! Sen så älskar jag att du tar bilder på andra ställen än ute på gatorna , som nu i korridoren eller när du satt i Aleks gulliga bil . Kul att du “mix it up a little”. Keep it up ! Puss o kram !

Reply
sofie

Åh vad jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag fyller 25 den 19e november och ska fira mer buller & brak. Jag har ännu inte hittat någon klänning jag gillar förutom dom supervackra klänningarna i nude/spets från Three Floor som tyvärr är utanför min budget.. Undrar om du kan hjälpa mig med alternativ som inte kostar mer än £60, jag är en typisk “sexy dress” tjej som älskar min LBD. Ska bära klänningen till min mina svarta Louboutin Volpi & löst lockat hår så något som passar till det. Gillar svart, blått & rött men även annat kan vara intressant. Hoppas hoppas du kan hjälpa mig vore förevigt tacksam!
Tack för en toppenblogg! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*