• header

LONG DAY

plåtning-1

plåtning-2

After the shoot – in my amazing Acne jacket

Jag sitter hemma hos min mor! Min syster och hennes familj åker hem till Malmö imorgon så efter plåtningen körde jag raka vägen hit för att umgås med dem. Plåtningen gick iallafall jättebra! Vi plåtade som sagt både omslag och bilder inuti tidningen och jag är väldigt peppad på att se resultatet. Rami var med och tog backstage-bilder så jag lägger upp dem här när jag fått dem av honom. :)

Ska snart åka hem och jag ser fram emot att krypa ner i ett varmt bad. Har fått så fruktansvärt ont i halsen under dagen, hoppas jag inte är på väg att bli sjuk igen för jag har massvis att göra i helgen!!

// I’m at my moms place! My sister and her family are going home tomorrow so I drove here straight after the photoshoot to hang out with them. And the shoot went great! Like I said we did both cover and pics to the magazine and I’m very excited to see the result. Rami was there with me and took backstage pics, I will post them here when I get them from him.. I’m going home soon and I’m looking forward to taking a warm bath. My throat hurts a lot, I hope I’m not getting sick again because I’ve got a lot of stuff to do this weekend!!

85 Comments

Jenni Marina

It’s so contagious.. lately everyone I know is sick. I got an ear infection 2 weeks ago and took antibiotics for a week – and now I think I’m sick again. :( Partly it’s my own fault, because we went to a Silja Line cruise (Helsinki-Stockholm-Helsinki) with my friend and walked around the upper deck of the ship during a nighttime storm pretty drunk in high heels, bare legs and a mini top.. :D hups! Anyway, have a quick recovery. :)

ps. Stockholm is more beautiful than I remembered it 15 years ago. Especially the old town, its atmosphere and cozy restaurants, ah!

Reply
Katrine

Må bare si at jeg elsker jakken du har på deg i bildene over her! Den var helt nydelig :-)

Høres ut som du har hatt en spennende dag da! Håper du får en super kveld.

Reply
En liten gåva

Hej! Vi är två tjejer som precis har startat en insamling hos barncancerfonden, vårat mål är att skänka 1000kr innan 31/12. Vi gör söta armband för hand, som vi sedan säljer vid beställning, ett armband kostar 50kr och 40kr går då oavkortat till barncancerfonden. De resterande 10kr går till materialinköp, dvs pärlor och band. På barncancerfondens hemsida heter vår insamling “En liten gåva”. Frakt tillkommer på 15kr. Tack på förhand. Varma hälsningar Alexandra & Amanda

Reply
Amelie

You are soo perfect Kenza. I just adore you. Your beautiful face, style and Body. Ofc not only your beauty from the outside, you are soo beautiful in the inside too and funny =) but currently you are my biggest motivation when it comes to your body. you are so perfectly thin and I want to have that figure too. I havent eaten anything else than vegetables since 9days now and everytime Im getting hungry i just look at you photos and get motivated again and dont eat. so thank you for beeing my motivation. i want to fit in xs as well and be so skinny its sooo beautiful. you are PERFECT. much love

Reply
Johanna

Att hoppa i ett varmt bad när man känner sig hängig är det sista man ska göra. Bakterier och virus frodas nämligen i värme, vilket gör risken stor att du endast gör dig sämre. Hoppas du mår bättre idag, annars får du krya på dig så gott! Kram :)

Reply
Divo's Diva

I love your outfit in these pics, very “off duty model”. Nice!

divosdiva.wordpress.com

Reply
Tilda

Åh! Den där jackan är sjukt snygg! Du som innehar en, tror du man kan ha den i vinter utan att frysa? Tacksam för svar! :)

Reply
ida

Hur tycker du att Iphone 5s är? kan du inte skriva lite om den? om du är nöjd eller om du tycker att iphone 4 är bättre? är sugen på att byta till 5s har en 4s idag. skulle vara jätte snällt om du svara :) kram

Reply
Sara G.

I really like your outfit, I love the coat, where did you get it? It seems it’s a bit too big for you, but I like it anyways!!

I really hope you’re not sick and I’m super excited about your photoshoot, I can’t wait to see your backstage pic!!

Love from Morocco xxx

http://amoroccantouch.wordpress.com/

Reply
Gizem

#låtlazizstanna

Laziz Sharifov är 18 år gammal, är Sveriges mest lovande boxare.
Har levt i Sverige i 6 år, älskad av folket men nu tvingas han att utvisas till Kazakstan. Han hade drygt ett halvår kvar till studenten.

namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=8176

Kopiera och klistra in detta och hjälp Laziz!
Ni kan även söka på facebook (Låt Laziz Stanna i Sverige!)

En kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Reply
lsa

Your coat.. it’s beautiful and I can’t stop staring at it aha you lucky bastard

Reply
Amalia

Alltid lika fin !
När ska du haka på alla bloggare och skaffa barn då ? haha verkar vara “inne” nu ;) Skämt*
Jag är dock glad att det finns massa “gravid-bloggar” eftersom jag själv snart (10 dec) ska ha barn :)
kram
http://www.amalia.vimedbarn.se

Reply
:)

SNÄLLA UNDERBARA KENZA, kan du göra en review på iphone 5s? snälla underbart fina du!!

Reply
Elly

Gillar du Kenza precis som vi? Besök vår nya webshop och skaffa din favorit innan det tar slut!

<3

Reply
Alice

Hej Kenza! Kul att plåtningen gick bra!
Skulle vara jätte kul om du kollade in min blogg där jag har målat av en bild på dig. Jag har även mailet dig! Kram <3

Reply
Gabrijela Dragic

fy helvete (ursäkta mitt ordspråk) men den dära ACNE jackan är så jäkla snygg! drömjackan verkligen.. om man kunde trolla fram 16000 bara sådär liksom :-O. you are a lucky one! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*