• header

JEWELLERY

backstage pt2-3

Photo by Rami Hanna

Älskar de här smyckena jag bar på plåtningen förra veckan. Jag tyckte det var så himla fint med flera olika små örhängen i öronen! Jag är väldigt dålig på att bära örhängen (äger inte så många överhuvudtaget) men det får det bli ändring på. Jag har ju ändå fem hål, och jag vill inte ha stått i badrummet när jag var yngre med säkerhetsnål & is i onödan, haha.. Tror dock att jag var bara 3-4 år gammal när jag fick mina första hål i öronen. I Marocko.

Smyckena på bilden kommer från Maria Zabel och Maria Black.

// Love the jewellery I wore at the photoshoot last week. I think it looks really nice to mix different kinds of small earrings! I’m very bad when it comes to wearing earrings (I don’t even have so many) but I’ll have to change that. Cause I do have 5 holes, and I didn’t stand in the bathroom when I was younger with a safety pin and ice for nothing, haha.. I think I was only 3-4 years old when I first got my ears pierced though. In Morocco. The jewellery in this picture are from Maria Zabel and Maria Black.

47 Comments

Erica

Du är så himla fin! Jag har några frågor angående mode och dina kläder. Du la upp 3 clutchväskor från Asos för ett tag sedan, den beiga går inte att hitta på deras hemsida, kan det bero på att du har länkat fel? Vilket märke kommer det från? Har velat ha en sån sjukt länge nu..vore snällt om du kunde svara.
Sen undrar jag var toppen och jackan kommer från på inlägget nedan? Och skulle du kunna länka de svarta tightsen från Ginatricot som du hade på dig tillsammans med skinnjackan? Din stil är verkligen så fin, du är BÄST!!!

Reply
L

Kan rekommendera en hemsida om ni tycker att typ Guldfynds örhängen är tråkiga, eller får allergi av typ HM:s örhängen..

Crazy Factory Piercing! http://www.crazy-factory.com/

Allt är jättebilligt, men så har ett par örhängen gått sönder därifrån också. :P Men jag tycker att det är värt det om de kostar typ 12 spänn/par. Gratis frakt om man handlar för typ 200.

Reply
Monika

Jag fick mina hål när jag var ett par månader gammal i Sverige. Mammas svar: Jag ville inte att du skulle tjata när du blev äldre, så vi ordnade det då. Haha asså mamma :P

Reply
Fröken Ollonpaj

Hej,

Var det inte jätteläskigt att ta hål i öronen så liten, eller var det mer spännande?

Jag har bara hål i ena örat, ska fixa ett i andra men hos en piercare… Blir mycket bättre så än hos frisör eller ännu värre; nål och is :s

Jättefina örhängen! Påminner om dem jag gör haha.

Reply
Jenny

Hej! Jättefina smycken, men måste erkänna att jag faktiskt är lite mer intresserad av dina naglar hehe. Vad är det för nagellack du har? :)

You go Kenza!

Reply
Katrine

For noen utrolige fine øredobber! Er selv utrolig dårlig på å bruke øredobber, må bli flinkere på det selv! :-D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*