• header

BORED

spegel-1

Photo by Maria Mroxx

Alltså jag tror inte ni förstår hur uttråkad jag är. Har kollat igenom alla de senaste avsnitten av mina favoritserier, tittat på filmer som har lägre än 6.0 på imdb (då är det allvar) och googlat “vad man kan göra när man har tråkigt”. Inte har jag något roligt att blogga om heller, när jag bara ligger i soffan bland allt snorpapper haha (googla förresten INTE “snor”, nu gjorde jag det och vill kräkas). Kan ni inte berätta något roligt för mig så jag får skratta lite? Så kan jag kanske samla de roligaste historierna här senare så alla andra som också har tråkigt får skratta. :)

// I don’t think you understand how bored I am. I’ve been watching the latest episodes of my favorite shows, I’ve watched movies with lower rating than 6.0 at imdb (then it’s quite serious) and searched on google “what to do when you’re bored”. I don’t have anything fun to blog about either, when I’m just laying on my couch among all the snot paper haha (btw do NOT google “snot”, I did it and now I want to throw up). Why don’t you tell me something funny to make me laugh? And then I can collect the funniest stories so everyone else who’s bored gets to laugh.

147 Comments

Anonym

En rolig historia…. hm…. detta är väl ingen historia men det är en kul grej som min katt gör: Han tar alla sina favoritleksaker (typ fluffiga gosedjur som man vunnit på typ liseberg) och lägger dem i sin vattenskål så att man inte kan leka med dem förrän typ två dygn senare. :D
Kan du inte berätta om alla konstiga och roliga grejer Mani gör? Kanske få nåt på film? :D

Reply
Ingrid

Vilken är din favoritfrukt?

Min är banan, men inte så mycket för smakens skull utan snarare för att jag finner det roande att dela den med bakhuvudet.
Något som jag är dålig på är nämligen att dela bananer på vanligt vis och en lärare på mitt gymnasium (som jag inte ens har) var vänlig nog att förbarma sig över mig och lära mig ett nytt vis, vilket fungerade utmärkt!

Det är sådant roligt man kan lära sig på gymnasiet nuförtiden! ;)

Reply
Emma

hej här kmr en liten rolig historia :) stod i matsalen och såg killen jag vart störtkär i sen typ två år tillbaka i matsalen. Tittar lite på honom och försöker se diskret ut, men han ser mig och ler mot mig (självklar ler jag tillbaka)tänker “men emma det där gick ju bra” ” men vilken tur jag har idag alltså” och ger mig själv en självsäker klapp på axeln liksom, står fortfarande kvar på platsen och tänker på hur jag graciöst som en svan ska ta mig tillbaka till min plats. Vad händer? Mitt glas flyger ur händerna på mig, går ner i golvet och krossas i tusen bitar i ett högt och oändligt oljud, HELA MATSALEN blir helt tyst och sen, ja sen kommer det värsta… APPLÅDERNA fy farao vad jag skämdes, och självklart skulle jag ta mg förbi killens bord… ja hoppas du fick dej ett litet skratt i alla fall och krya på dej, kram!!!!

Reply
Petra

fast vad spelar det för roll vad den har för imdb? alla tycker ju inte likadant liksom. man kan väl bilda sin egen uppfattning? lite tråkigt å bara gå efter det.

Reply
Hanna

Känner igen mig, tråkigt att vara sjuk! Tänkte att jag kunde dela med mig av en av mina många historier haha:)

En gång när jag satt i klassummet och hade matte satt jag och lyssnade på musik. Hade mina hörlurar på mig och bestämde mig för att lyssna på lite cheesy gamla låtar, typ sexyback med Justin Timberlake osv. Jag tycker att personer runt om i klassen börjar kolla lite konstigt på mig men jag tänker inte på det, ler lite och räknar vidare. Lektionen fortsätter, jag diggar lite diskret med foten i takt och känner mig astuff när plötsligt min lärare kommer och knackar mig på axeln och ber mig att sänka min musik. Hur.jäkla.pinsamt. Alla har alltså hört hela tiden..

Reply
Matilda

Hahah en kul grej.

Min kompis har precis flyttat hemifrån, och hon hyr en liten stuga. Stugan värms upp av vedeldning i en spis i köket. I TRE dagar kämpade vi med att få eld i spisen men misslyckades totalt, då det slutade med att hela stugan var rökfylld. Vi testade på alla olika sätt, och spjället var öppet. Vi hade såna “eld-klossar”, papper och tunna vedpinnar men det gick ej. Min kompis frös hela dagarna och nätterna tills vi tillslut ringde efter hjälp. (Det tog i att be om hjälp för att få till en brasa!) Men killen kunde konstatera att vi i tre dagar hade försökt gjort eld i ugnen! Vi skrattade så vi höll på kvamna av. Sjukt dåligt av oss, men fick oss ett gott skratt.

Kan tillägga att vi är 20 år och bor på landet, vi borde vetat bättre. Men man lär sig… :) Ha det.

Reply
Frida

En gång när min pappas kusin var i USA som utbytesstudent så satt han och åt middag med sin värdfamilj, och så råkade han rapa, och alla i familjen blev helt förskräckta. Så då sa han “Oh I’m so sorry but in Sweden we usually rape after dinner”

Reply
Amanda

Förra sommaren så var jag och ett gäng kompisar på Leksands sommarland för att se Ulrik Munther spela. Vi gick runt i parken och gick förbi scenen där han skulle spela lite senare. Tjejer som vi är, stannade vi vid en skåpbil med perfekta svarta rutor för att kunna spegla sig i. Vi ställde oss där och fixade till oss lite, piffade med håret, såg till att vi såg någorlunda okej ut och gick sedan vidare. Vi satte oss sedan på en bänk lite längre bort och efter ett tag så ser vi att en blond kille springer ut från skåpbilen. Du kan ju gissa vem det var… jo Ulrik Munther. Vi dog verkligen när vi märkte det.
Efter att konserten var klar lite senare så skulle han ha signering. Vi hamnade nästan först i kön och kom snabbt fram till Ulrik. När vi kom fram till han så stod han där, tittade på oss och man kunde verkligen se att han höll sig för skratt. Han frågade oss om vi var blöta (det spöregnade hela konserten) och skrev autografer till oss. Vi var så himla nervösa så vi sa inte så mycket utan skrattade mest och frågade om vi fick ta en bild med han, vilket vi sjävklart fick. Efteråt så skrattade vi så himla mycket så det är inte sant! Vi skämde verkligen ut oss hahaha, men Ulrik fick sig säkert ett gott skratt!
Hoppas att du log lite när du läste detta iallafall, haha :) Kram!

Reply
abbz

Ibland känner jag mig dum när jag ringer hem till familjetelefonen och det första jag frågar är ”hej, är du hemma?”

Reply
Emilia

Jag kan berätta hur klantig jag är. En gång var jag på ToysRus du vet leksaksaffären? I alalfall jag och min familj hade percis gått ut när jag kom på att jag var tvungen att gå på toa så jag sprang in igen. Mina föräldrar sa att toan skulle vara i ena hörnet men jag hittade den inte. Jag hittade bara en dörr och på den var det en eft stor grön skylt med texten nödutgång. Jag vet inte hur jag tänkte alls men av någon anledning så tryckte jag på dörren ändå. jag trodde väl att toan skulle vara bakom eller något haha. När jag trycker på dörren så börja det tjuta i exakt hela affären! En röst i högtalaren säger gå lugnt och försiktigt ut ur affären. Jag får panik och är rädd att alla ska fatta att det var jag som startade larmet så jag springer allt vad jag orkar ner till spelavdelningen som är på andra sidan affären så att ingen ska fatta att det var jag. Sedan går jag lugnt ut med alla andra ut från affären. Efter det rusade jag ut till min familj som satt i bilen. DE frågade om jag hunnit gå på toa så snabbt och jag ba ja det har jag och skrek att de skulle strata bilen haha. Det är en av mina största failar haha:) Kolla på fler serie! Om du inte tittar på Twisted så gör det den är skitgrym!!!!!!

Reply
sofie

You should watch Modern Family!! Seriously the funniest tv show ever..
It’s really funny in a different way, but I’ll promise you, that you’ll laugh out loud when you watch it….
At least I laugh a lot when I watch it alone, and I neeeever laugh out load when I’m by myself ! :)

Reply
Kira

Du borde kolla in Swoozie på youtube. Jag svär, tiden går fort när man ser på hans videon(och det att han är snygg som fan är ju också trevligt).

Reply
Anonym/ snuskiga sömngångaren

Jag kan dela med mig av en rolig men sjukt pinsam grej som hände mig för någon månad sen. Väljer att vara anonym då jag fortfarande tycker det var grymt pinsamt men jag förstår att andra måste tycka det är jävligt roligt!

Iallafall, det var en kväll då jag skulle sova hos min pojkvän och han bor hemma hos sina föräldrar med sin äldre bror. Min killes bror och hans flickvän skulle sova i “vårat”(min killes) rum denna kväll så då fick vi ta deras rum istället.
Jag var febrig denna kväll och då brukar jag kunna prata i sömnen och ha skumma drömmar, men det var superlängesen jag gick i sömnen senast. Jag var jättetrött och slocknade vid tolvtiden. Morgonen därpå när jag vaknade hade jag en flashback av att jag var inne i min killes rum(alltså där hans brorsa och hans tjej låg och sov)och att jag vaknade i sängen där de låg. Jag sa det direkt till min kille: “Fan antingen var det en dröm eller så gick jag i sömnen inatt?” Han ba: “Nääe du måste ha drömt, jag tror du sov här hela natten”. Då blev jag lugn.

Tills jag hör hans brorsas tjej ropa till min kille:”HAHA hörde du vad din fru gjorde inatt då?!”. Åh nej tänkte jag, då gick jag i sömnen. Och det var ingen vanlig sömnvandring jag hade gjort. Jag hade gått in till rummet där de låg och halvsov, jag gick in i BARA trosor. Alltså gick jag in dit och för det första flashade tuttarna för min killes BROR, men inte nog med det… jag hade krypit upp i sängen vid fotänden och sedan tryckt min kropp mot killens BRORSA, och sedan börjat kyssa honom på bröstet upp mot halsen!!!!!!

Jag vaknade av att min killes brorsas FLICKVÄN drar och sliter i min ena arm och ba:” HALLÅÅÅ hahahha vad gör du?! Jag tror du går i sömnen!? haallå” Och sedan asgarvar hon som aldrig förr. Min pojkväns bror ligger där och bara glor på mig som att jag är ett missfoster. Jag hade fått panik och sprungit ut därifrån då berättade dom.

Jag måste alltså ha drömt någon sexdröm och gått i sömnen, och sedan av vana gått in i min killes rum och i drömmen trott att det var MIN kille som låg där. Men nej. Min killes bror. Ja du kan ju tänka dig att det tog tid innan jag kunde ens titta på min killes bror igen….. Fyfan

Reply
Jasmine

Hhaha åhhh i feel you!! Jag kan typ aldrig berätta roliga saker när någon ber mig, fast folk ändå skrattar åt mig och med mig när jag umgås med dom :S Så jag är typ rolig som person men kan aldrig berätta roliga saker bara sådär när någon frågar mig, does it makes sense? Omg förlåt haha nu blev du säkert förrvirrad, well thats normal I think. p.s fattar inte varför jag blandar in engelskan, im not that type of person. Jag tror jag ska nog avsluta här, det blev för mycket att ta in känner jag. Krya på dig bästa Kenza <3

Reply
linh

i don’t have a funny story for, but i wanted to recommend you a serie that i really like. the name of the serie is “beauty and the beast”. i know the titel is really stupid, but it is really really good <3 <3

Reply
Elisabeth

När jag var på ett läger i somras fick jag såklart en “ledar crush”. När jag och min kompis sov i samma säng en natt så bad jag henne låtsas vara den snygga ledaren och så föreställde jag mig att det var den ledaren, sen så berättade vi det för våran rumsledare. Som berättade det sista kvällen för ALLA på hela lägret (inklusive den snygga ledaren) att jag hade låtsats att min kompis var honom när vi låg och spoonade. Sen för att toppa det sa jag sen att “han inte kommer sova ensam ikväll” när han nattade oss. Han blev nog lite rädd för mig efter det…

Reply
lajso

jag vet någonting du kan göra.. mina läxor!! eller så slevar du i dig jordnötssmör som jag :)

Reply
Elin

Titta på filmerna:
Bejamim Buttons – som spelas av Brad Pitt då han föds gammal och blir yngre och yngre. Sjukt bra film!
Inception – Där Leonardo Dicapro är med. Den handlar om att leva i sina drömar. Min favorit film, helt otrolig film!

Det är mina favorit filmer men sen finns det ju andra som: Jag saknar dig, En oväntad vänskap, julkalendrar från när man var en liten plutt osv :)
Krya på dig!

Reply
laura

sorry i haven’t something funny to tell you, but just i love this post, you know when i see you, i think, she has everything, she is perfect blablabla,,, anyway, this post makes me see that you have your bad days too. thanks for sharing post like that…You are a really role model for girls,
have a nice night..
Much love
Laura.

Reply
k

häär kommer ett göteborg skämt :) haha

hur många personer bor i Tyskland?
– GÖÖÖÖÖÖRMANY (göteborgs dialekt) HAHA fett dålig men den får mig att skratta lite men ja tycker seriöst att du ska baka :) SMULPAAAJ :)

Reply
Alva

det var en man som hade opererat sin hand och var hos doktorn och skulle ta av gipset och då frågade han doktorn “kan jag spela piano nu?” Ja sa doktorn “bra sa mannen för det har jag inte kunnat förut”

En kvinna skulle åka dubbeldäckare och gick upp till högst upp på bussen men kom snabbt ner och sa “men inte vågar jag ju sitta där uppe, det finns ju ingen chafför!

Kram och krya på dig Kenza<3

Reply
linda

how can you be so bored when you have to work? you said even when you are at home today you would work from at home….?

Reply
Ebba Gustafsson

Den roligaste historia jag vet är nog att det var en tjej på en klädaffär hon valde en tröja och gick till kassan. I kassan stod en kille som tyckte att tjejen som ville köpa tröjan var söt så när tjejen frågade vad tröjan kostade sa han “en puss” då sa tjejen “okej jag ska bara hämta min farfar det är han som betalar”.

Hoppas du gillar den för jag tycker den är kul :D

Reply
Lise

Var på en skogspromenad med en vän och våra hundar idag. Min kompis hund sprang in i ett träd så det ramlade omkull… PÅ RIKTIGT! Haha, det var inget stort träd, men det var ändå jääävligt kul!

Reply
julia

Jag tror det va ca, 2 år sen när jag o min familj var i Tyskland. vi bodde i en lägenhet och en dag när vi va påväg ner till stan så ville ja kolla mig i spegeln så ja gick mot första bästa bilruta och börja spegla mig. Och såklart gör man roliga miner mot sig själv o fjantar sig, jag stog verkligen o skämde ut mig och vad gör de när de bara är jag som ser? helt plötsligt hör jag bildörren öppnas på andra sidan bilen o en man kommer ut o där efter hela familjen o kollar på mig som om ja vore av en annan planet, haha ja ba hehe….danke… och ja springer därifrån de fortaste jag kan. spegla dig inte i tonade-svarta rutor kenza man vet aldrig vilka som befinner sig där i ;)

Reply
a.e.

Släppte mig lite för högt på bussen imorse.. Det fick ju bli att hoppa av tre stationer tidigare, pinsamt!! hahaha

Reply
C

det var två bajskorvar som spelade fotboll. då kom två diarréer och frågade om de fick vara med. Nej sa den ena bajskorven, det här är bara för hårda grabbar!

Reply
Edyta

Var ute vid en sjö med min hund (yorkshire) mycket Bollglad och jag råkade kasta bollen lite för nära kanten till vattnet. Jag kom hem med en blöt lerig och inte nog med det nerbajsad hund. Så jag har ägnat nästan hela min lediga dag åt att tvätta min vita vardagsrumsmatta. :)

Reply
Kasia

Hi! :) Unfortunately I haven’t got any funny story for you, but i’ ve got a question. ;) I’m wondering if you argue with Alex sometimes? Cause all your posts with Alex are that he’s cooking for you or simply that he is the best man in the world for you. And that’s reeealy GREAT!! But are there also a bit harder or more sad moment between you?

Reply
Maja

Vad gjorde blondinen när hon hörde att 90% av alla olyckor inträffae i hemmet?

– Flyttade.

Vad sa marsgubbarna när dom landade på jorden?
– Hej jordgubbar!

Killen; dina tänder är som stjärnorna.
Tjejen; Tack!
Killen: Gula och långt ifrån varandra.

hihi dessa tyckte jag var lite rolig även fast det inte var någon “historia”, hoppas du iallafall fick dig ett leende på läpparna. Krya på dig! <3

Reply
Marica

Ush vad tråkigt! Jag har väl inte direkt någon historia med jag kan berätta en lite komisk sak som hände.
Jo, det var såhär att jag (och min klass såklart) stod i omklädningsrummet efter idrotten och bytte om. Helt plötsligt tappder vännen, precis bredvid mig, en nästan helt full parfymflaska. Självklart krossades hela flaskan och bildade en stor parfympöl. I denna pöl låg mina skor och den ena blev helt indränkt i parfym. Tänk dig känslan av att ha badat ett par kängor, fast istället för vatten var det parfym. De var ju aningen obehagliga att ta på sig. Den dagen fick alla i klassrummet huvudvärk av oss eftersom vi luktade så mycket. Ja och såhär två veckor senare luktar mina skor fortfarande parfym. Haha, slipper i alla fall slösa på min egen, väldigt praktiskt.

Kanske inte så himla roligt om man inte var där, men mer intressant än att googla snor antar jag. ;)

Reply
E

Ingen rolig historia, men något roligt som hänt mig. Jag har blivit kär i världens finaste kille, en kille som tittar mig djupt i ögonen säger att jag är vacker. Är 18 år och har aldrig upplevt ömsesidig kärlek förut. Det är en sån fantastisk känsla!

Reply
Ee

Titta på serien vampire diaries sjukt bra handlar om en tjej och två vampyr bröder

Reply
Delina

När jag var på mitt bodypump pass… rummet vi har är inte så stort och precis när vi skulle göra knäböj me stång så råkade en man släppa sig hahahahahhah folk visste inte om d skulle skratta elller gråta men d va 5 minuters tystminut typ hahahahha ville döööööööö vilken jävla lukt

Reply
Maija

Kenza, du verkar vara en jätte skön person. Man kan relatera till dig så bra, just därför att du även skriver om vardagliga saker så som att ha tråkigt och om att googla konstiga saker… Som snor då :D du liksom visar att du är en helt vanlig person vilket jag tycker är bra och kanske en anledning till varför din blogg är så populär! Tack för att du alltid piggar upp min dag!

Kram från finland och krya på dig!

Reply
nabila

If you listen to Destiny’s Childs song “Cater 2 u”, when Beyonce sings after 39 seconds in the song, it sounds like she says “Would you wanna eat poop? Let me feed you” :P #truestory haha

Reply
marine

I don’t know if it’s a funny story or not, but today I had a maths exams and I thought I was a genius when I answered to nearly all the questions… then I read the correction and in fact I have almost everything wrong haha I will never be a maths genie ! lol

Reply
belle

Rolig och rolig… min självkänsla är i botten efter denna händelse. Jag & min bästa vän hade shoppat lite och ätit från BK när det var dags att åka hem. Under vår lilla bilfärd råkar lite gaser slip my a-hole. Bilens fönster är inte öppna. Jag känner direkt att det i alla fall inte var en smygare och frågar om hon kan lukta den än, samtidigt som jag viftar lite upp mot mig för den är så vidrig att man blir fascinerad, du vet? Till sist når den även henne. Hon vevar ner rutorna, skrattar så hon nästan kissar på sig samtidigt som hon klöks och säger att hon måste kräkas. Kan också nämna att hon hela tiden säger “förlåt”, då hon tror att jag ska ta illa upp för att något från fabulösa mig får henne att vilja spy. Till sist orkar hon inte längre och svänger in på nån grusväg och hoppar ur bilen och… ja, vinden griper tag i hennes slemmiga halvkräk som typ blir 3 meter långt. Ser fan ut som att hon är en flygande drake. Efter nån minut har hon hämtat sig, fått lite frisk luft och sväljer ner det hela med apelsinjuicen från BK. The world’s best commercial for orangejuice! Tycker jag då. Det var väl det.
Obs: min vän har lite extra lätt för att kräkas.
Obs2: min självkänsla är givetvis inte i botten över detta. Faktum är att jag took great pleasure in the experience.
Obs3: jag vet vad jag ska ge henne i julklapp iaf. Fisa i en burk.

Reply
Ilaf

Vill du ha något att skratta åt?.. då har jag något för dig..
Det är så att jag har en crush på en kille som går i min skola (3:de året på gymnasiet), ja går överallt för att kolla in honom i smyg haha! vi har gemensamma vänner och idag gick han förbi utan att hälsa och det gjorde mig så arg o ledsen. Så ja springer till mina killkompisar som sitter på bänken vid cafeterian en stund senare för att berätta vad som hänt, de vet om att ja verkligen tycker om honom. i alla fall, ja springer bort dig o säger ”asså han bara gick förbi utan att säga hej, ja blir såå arg” o de är allihop helt kritvita i ansiktet o bara stirrar på mig. Så fortsätter jag prata ”asså åhhh han som va så fin idag.. han hade en ny keps tror jag o han passar så himla bra i sin blåa tröja.. han är så fin…” o de bara stirrar på mig som ett spöke.. O heeelt plötsligt hör jag ett skratt o de får heela min kropp att rysa.. för gissa vaad?? JO min crush sitter precis bredvid dem på bänken, men ja såg honom inte för han hade böjt sig ner för att knyta skorna när han insåg att de va honom jag prata om.. Asså OMG, ja har nog aldrig i mitt liv skämts såhär mycket haha.. de va så himla pinsamt!!! ohh guuud… för vet du va ja gjorde? joo… ja sa såklart att de va någon annan kille jag snacka om.. men såklart han förstod att ja ljög.. asså åhhh vill typ gömma mig under täcket o gå i ide… pinsamt

Reply
Sarah

I morse var bussen sen så skickade ett sms till min kompis och klagade. Tillslut kom bussen och samtidigt som jag höll upp telefonen mot busschauffören för att visa min sms-biljett så får jag ett sms tillbaka: ” Jävla skit bussar!!”. Busschauffören såg det. Dålig stämning.

Reply
Anna

Då kan du väl svara på frågor här i kommentarfältet?
Jag har några:
Undrar om det finns möjlighet att köpa den klänningen från Ivyrevel som du hade på första inlägget idag? Kan inte hitta den på er hemsida..
Sen har jag länge letat efter en sån beige clutch från asos som du bloggade om, men tror dock att länken är fel då den inte kommer upp när man klickar.. Vet du vilket märke den kommer från?
Och vart kommer jackan och toppen från som du hade på Bruno mars konserten?
Undrar även om du orkar länka dina svarta tights från Ginatricot som du hade på dig häromdagen? Krya på dig. <3

Reply
Gulan Kaplan

Did you know that it is impossible to say ”What a handsome face” without sounding like a Skåning saying ”Var det han som fes?”
hahah, inte för att den är så rolig menmen…

Reply
A LOST PLACE

Ingen rolig historia tyvärr, men ett tips på något att göra när man är hemma sjuk (har varit hemma med 4 halsfluss hittills i år så jag börjar bli expert) är: Pinterest!! Jag kan sitta och bli inspirerad i timmar! Finns så mycket fint där att hitta som man aldrig visste fanns när man klickar sig runt – så är du lagt åt det visuella hållet och inte har Pinterest redan – get it!

Reply
a

Igår när jag sov vakna jag utav att jag gav mig själv en fet knytknäveslag(hur säger man haha?) i ansiktet. Först var jag arg, sen grät jag sen skratta jag sen grät jag säkert igen. Hahahah jag tycker det var lite kul nu i efter hand iaf…

Reply
TVD

Börja kolla på the vampire diaries, så jävla bra! Eller Pretty Little Liars!! Du går miste om de bästa serierna om du inte ser på dem!

Reply
simmarsmulan

Min 10-kilos katt väcker mig genom att lägga sig på mitt ansikte när jag håller på att försova mig. Gulligt kan vissa tycka, jag anser mest att det är fruktansvärt jobbigt att nästan varenda morgon vakna av en stor pälsboll i ansiktet.

Reply
Molly

Det finns en grej jag gjorde en gång som hände när jag var med en kille som jag då var på G med för nästan två år sedan. Vi var hemma hos mig och hade precis ätit sushi, och då jag har världens känsligaste mage så hade jag lite ont efteråt men det var lugnt. Sedan när vi skulle kolla på film så känner jag hur det blir värre och värre, och hela min mage låter som en katt som lider och det är jättepinsamt. Men det är inte det värsta, för sedan börjar gaserna komma och jag känner att jag måste gå på toa, men jag kan inte ställa mig upp för då kommer jag att släppa mig. Inte det man vill när man är på dejt med en kille man tycker om. Hursomhelst, jag är tvungen att ligga där och verkligen TRYCKA tillbaka in det, och det var inte precis lätt, det kändes om om jag hade en atombomb att trycka tillbaka. Men sedan så brister det och jag råkar släppa mig lite. Han reagerar inte av det jag minns, jag var upptagen med att få panik över det, men det luktade liksom efteråt och även fast han inte hörde det kanske så märkte han väl det :( men han sa ingenting just då så jag trodde att det var lugnt.

Någon vecka efteråt var vi hemma hos honom, och vi hade precis ätit pizza och jag klagade på hur ont i magen jag hade. Han ger mig VÄRLDENS blick som starkt indikerade på “vaddå, ska du fisa igen?” så jag insåg att han hade märkt det förra gången och hela den kvällen ville jag typ dö så jag åt ingenting mer då haha… efter det så vågar inte jag äta saker jag inte klarar av att äta innan eller under dejter, jag har ingen aning om han har sagt någonting till sina kompisar, tänk om jag är känd som “the fart girl” eller något :/

Reply
Tundis

Läs “min vän Gusten och hans SMS-kukfrenzy på flashback forum om du inte redan har gjort det, garanterad skrattfest som håller dig sysselsatt en liten stund!

Reply
Sara

Varför ska man inte läsa innan man somnar? -Det finns en risk att man vaknar på fel sida.. Hahaha! :D

Reply
Lp

Jag har ett perfekt tidsfördriv som jag fördrivit tiden med idag. Hade du bilddagbok? Du vet, det som var “inne” sådär strax efter Lunarstorm? Tog du inte bort den så finns den kvar där, vilket jag upptäckte igår. SHIT, vilka minnen och vilken nostalgi! Haha, lättfördrivna timmar, kan jag lova.
(Älskar att de har kvar ens konto, såhär 6-7 år senare!)

Krya!

Reply
sara

skulle söka på en crush på Facebook och råkade istället lägga till honom i en grupp där nästan alla på skolan (inkl. hans vänner) är medlemmar. har aldrig träffat honom i verkligheten…

Reply
Anna

Jag rekommenderar serien twisted! Så jäkla bra!! Tråkigt att det bara har kommit ut 12 avsnitt totalt! Men är absolut se värdig! Den fick 7,5 på imdb! Den äger!

Reply
Victoria

Kanske några frågor du kan svara på? Håller du fortfarande på med balsamtvätt? Jag tycker att det var ganska kul att läsa om det.
Har du några bra skönhetstips? Vad brukar vara dina morgon och kvälls rutiner typ? :)

Reply
Kelly Matti Thorburn

Visste du att om man säger “What a handsome face” låter det som en skåning säger “var det han som fes”

Och här kommer en liten “ordgåta”
-Vart sover Simba från Lejonkungen?
– I en Simbassäng

Reply
Josefine

Ett tips är att kolla på breaking bad, enligt imdb och mig och alla jag känner så är det den bästa serien som någonsin gjorts! :D Om du vill skratta så är det bara att börja kolla på That 70’s show ;)

Reply
Ninni

Jag håller på med körkortet och snart är det dags för uppkörning, vilket jag ABSOLUT fasar inför. Såpass mycket att jag nu har mardrömmar, om att jag står och kokar min havregrynsgröt på morgonen och helt plötsligt kommer en “uppkörare” och säger till mig på skarpen att jag måste röra sleven i gröten i högervarv, eftersom det är högerregeln!!
Hemskt men på ett ironiskt kul sätt. :D

Reply
Sara

Det ringer hemma hos Pelle, det är Pelles pappas jobbarkompis.
– Hej Pelle! Skulle jag kunna få prata med din pappa?
– Nej det går inte, de håller på i köket!
– Oj förlåt, då ska inte jag störa!
Efter ca 10 min ringer kompisen igen.
– Hej, skulle jag kunna få prata med pappa nu då?
– Nej, de håller på i vardagsrummet nu!
– Ok jag ringer igen senare…
Efter ca 20 min ringer kompisen igen.
– Hej kan han prata NU då!!?
– Nix, nu håller de på i sovrummet!
– Oj oj oj då! Jag ringer igen sen.
Kompisen ringer igen efter ca 12 min.
– Hej Pelle, är de klara nu?
– Nää, de håller på i garaget!
– Men Pelle, nu måste jag fråga dig, vad är det de gör hela tiden?
– Letar efter mig såklart!!

Reply
Maya

HAHAHA tänkte direkt på en perfekt historia att berätta!

Alltid när jag skulle hem på kvällarna i somras så såg jag ALLTID en hare. Vid precis samma ställe sprang det alltid en hare när jag cyklade hem mellan tiderna 22-02 ungefär. Det var vid en stor väg där många kör och är rätt så nära stan, därför var det lite speciellt. Han vart som min hare och jag döpte honom till Harris och stannade alltid och försökte få en bra bild på honom (utan större lycka dock).

En dag i sena augusti cyklar jag hem den vägen, på dagen. Eftersom det var dag tänkte jag inte så mycket på det, tills jag vid sidan av vägen ser Harris – död. Blev helt förvånad när jag såg honom ligga där alldeles blodig.

Jag ringde pappa och berättade förtvivlat att min hare var död. Och var gör han då? Jo han gapskrattar!! Och jag fattar inte varför och frågar “VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ ROLIGT?” då svarade han “ja men Maya det var din syster som körde på den igår kväll” och då börjar jag också skratta. Hahahaha vad är oddsen egentligen, att min syster av ALLA kör på min hare?!

Reply
M.G

Hej!!!!!!!

KIIIINZA VRF ÄR DU BÄST? HA?`

OK ska berätta en sak, min baba är Palestinier, och hans svenska suger så en dag satt vi vid matbordet alla syskonen samlade och ja de var trevlig och jag vet inte vad. Mamma hade gjort en fet middag, medans vi satt och åt säger pappa till min bror kan du passera den fitta osten, istället för att säga vita han sa fitta. ALLA vi doooog av skratt men de roligaste är att vi aldrig rättade honom ;).

Love u kinzo. Puss och kram

Reply
Frida

Säger en sak, American Horror Story! 8,3 @ imdb! :)
Absolut världens bästa serie

Reply
Sara

En sommar när jag var i Marocko så skulle jag
På ett bröllop, när jag var på bröllopet ville jag gå på toan för att fixa mitt hår
Kände mig som ett troll den dagen , i Marocko så har man
Speciella fula plast sandaler när man är på toa , jag
Hittade ett par spik fula farfar tofflor av plast och hade på mig dom medans
Jag var på toan och golvet var helt lerig
Iallafall när jag var klar med toan SÅ GLÖMDE JAG ATT TA AV MIG de fula plastiga farfar tofflor och gick runt med en jättefin marockansk klänning och så hade jag de fula farfsr tofflorna som var långa som Titanic båtar , jag gick in i ett rum för att hälsa på massa okända människor du vet puss på båda kinderna och alla STIRRADE som fan på mig och Sen tittade jag ner och BA SHITTT!!! Jag har toa tofflor på mig och gick snabbt och tog av mig dom :$ HAHAHAHAHAHA

Reply
Lina

En gång när jag skulle på fest och var stressad as fuck så skulle jag in på systemet/affären och köpa vin och födelsedagsblomma. Halvspringer i klackskor och paniksvettas. När jag handlat klart och kommer tillbaka till bilen så ser jag att det sitter nå klistermärke på bakrutan. Försöker pilla birt det men de sitter som fan. Skiter i klistermärket, sliter upp bakdörren och häver in vinet och blomman när jag plötsligt ser att det ligger ett paraply på golvet. Ser sen i samma sekund att det sitter en man på passagerarsätet i fram…. Öööh….. River åt mej mina grejer och inser att jag härjat in i FEL BIL!!!! Min bil stod precis bredvid, så när jag sätter mej i min bil sitter jag typ en meter från den stackars mannen i andra bilen. Kikar lite på honom och flinar lite “trevligt” innan jag börjar backa ut.

Det tog mej flera veckor att inte skämmas över händelsen när jag återberättade den för vänner och bekanta.

Reply
Emma

Man kan ju alltid shoppa via nätet om man har tråkigt, för det kan ju aldrig vara fel enligt mig ;) Eller så spelar man -bubble trouble 2-, vilket är ett beroendespel hehe.

Reply
sara

Haha, jag kan berätta en random sak jag gjorde när jag gick i första klass (ett tag sen nu, är 17… I alla fall: jag sitter och gungar på stolen som vanligt och läser litegranna ur skolboken, när jag känner att någon knackar mig på axeln. Ursinnig vänder jag mig om och stirrar på killen som knackade på mig. Han ba’ Det var inte jag! och pekade på killen som satt bredvid honom (som förstås var fullständigt oskyldig, men det fattade jag inte, för jag vara bara 6 år gammal och dessutom arg som ett bi. Så jag knackar den skackars oskyldige killen på huvudet och ger honom världens mördarblick i säkert 5 sekunder… (tänk dig en liten ungen med tjocka kinder ge dig en mördarblick så fattar du …)
Sedan vänder jag mig om och fortsätter jobba och gunga på stolen, men inom tre minuter tappar jag balansen och faller handlös baklänges– nej, för jag får tag i något. Axeln på den stackars killen jag just anklagat för ingenting.
Tiden står still där jag hänger i ett krampaktigt grepp om hans axel och stirrar honom rätt in i ögonen med panik i blicken… Sedan fattar jag att jag håller jättehårt i honom och han måste ha skitont, så jag lyckas att med en kraftansträngning dra mig upp, så att jag välter honom istället.
Återgår till att läsa i boken, utan att bry mig om att dra upp honom…
Oh, the youth of today, huh?

Reply
j

På min mammas 40-årskalas var hennes väninnor hemma hos oss och lånade mitt rum. Till mitt rum har jag en liten garderob, men den är tillräckligt stor för att gå in i.

Innan kalaset börjar springer jag in på mitt rum och vidare in i garderoben för att hämta ett klädesplagg. När jag är där inne kommer mina mammas väninnor in i mitt rum, dom ser mig inte. jag tänker; shit vad pinsamt, jag väntar tills de gått ut.

20 minuter senare sitter jag kvar inne i garderoben och väntar otåligt på att de ska gå ut. dom går inte ut.
Det börjar snackas hemligheter och där sitter jag och hör ALLT.

Kanske 30 minuter sitter jag kvar. Då hör jag att min mamma börjar ropa på mig och jag får panik. Och jag är stört kissnödig också. Hon ropar flera gånger till och kommer till och med in i rummet till sina väninnor och frågar efter mig.

tillslut går dem ut och jag lyckas smyga ut och hoppas på att ingen själ såg mig. min mamma frågar vart jag varit och jag säger “asså nä jag har bara varit ute en sväng”

Reply
j

I sjuan tog vi en sån där bild med fötterna i en ring med några tjejer i klassen.

Jag sitter med facebook i mobilen och ska tagga mig själv.
Nästa dag ser jag att jag taggade en kille i paralellklassen, men lyckas inte få bort den.

Taggen finns kvar, tre år senare.

Reply
Karolin

Jag har ganska nyligen flyttat till studentkorridor. Hade bokat fyra tvättmaskiner en kväll i det gemensamma tvättrummet. Lägger in handdukar och lakan i två maskiner. Stänger. Lägger in underkläder i en tredje. Stänger. Inser att det var fel maskin. Att jag inte har tillgång till den. Att jag inte kan starta den. ATT JAG INTE KAN ÖPPNA DEN. Att den är bokad av någon annan under dess tre timmar. Paniken sprider sig. Såklart är det underkläderna jag lägger i fel maskin. Trosor med flytningar och mensblod. Mmmmmmm. Spenderar två timmar som en vakthund i tvättstugan och slänger nervösa blickar på dörren varannan minut. Sätter sen en post-it lapp på maskinen: “Låste in min tvätt i fel maskin, om du bokat ring detta nummer” Tack gode gud var det någon som sket i sin tvättid just den dagen.

Reply
Hanna

Hej och krya på dig!

Detta hände mig för några år sedan. Jag min mamma och moster var i London på en weekend, trots deras dåliga lokalsinnen klarade vi veckan galant, fram till hemfärden. Det visade sig att vi tagit fel på tid och skyndade oss allt vi hade genom säkerhetskontrollen osv för att hinna med, min moster hade för stor väska för att den skulle räknas som handbagage så vi försökte packa i/på oss så mycket som möjligt av hennes grejer. Vi kom tyvärr fram försent ändå och blev tvungna att gå tillbaka. Jag började störtlipa och trodde att vi aldrig skulle komma hem. Och inte nog med detta!

Min mamma var trött på att stå i kön för att boka nya biljetter så hon satte sig ned på den ostadiga väskan som med ens ramla omkull och hon låg helt chockad på golvet! haha!

Lite senare skulle vi försöka ta kontakt med skola/jobb/familj och undertiden började det tuta i lokalen, vi trodde att det var brandlarmet men ingen rörde på sig så vi gjorde inte heller någonting. Efter det skulle min moster på toaletten för att tvätta av sig lite efter vår löptur till flyget, rätt som det var började det tuta igen och någon bankade på dörren och frågade om hon var okay, där stod hon utan tröja och förstod inte vad som pågick, det brann ju inte inne hos henne…? men efter flera om och men insåg hon att hon råkat trycka på “hjälp knappen” inne på toaletten, sa till mannen utanför att hon var okay, och kom senare fnissande ut till oss.

vårt flyg skulle gå nästa morgon så det var bara att försöka sova lite på några bänkar, då kon två killar med stora vapen gående och min första tanke var “åh, hjälp, vi kommer dö!!” men det var bara vakterna som gick runt!

Jag hade tidigare smsat en kompis i skolan att vi missat flyget och snacka om att jag fick höra detta långt senare, även av lärare, haha! Pikar som “ja, missa flyg förstår ja inte hur man kan göra, då är man riktigt klantig” haglade över mig!;) Jag har i alla fall lärt mig att man ska komma i tid till flygen, och det har idag blivit en rolig upplevelse tillskillnad från då XD

Haha, hoppas det var lite underhållande i alla fall, och krya på dig ännu en gång! :D

Reply
Karolin

Hemskaste känslan:

Jag har ganska nyligen flyttat till studentkorridor. Hade bokat fyra tvättmaskiner en kväll i det gemensamma tvättrummet. Lägger in handdukar och lakan i två maskiner. Stänger. Lägger in underkläder i en tredje. Stänger. Inser att det var fel maskin. Att jag inte har tillgång till den. Att jag inte kan starta den. ATT JAG INTE KAN ÖPPNA DEN. Att den är bokad av någon annan under dess tre timmar. Paniken sprider sig. Såklart är det underkläderna jag lägger i fel maskin. Trosor med flytningar och mensblod. Mmmmmmm. Spenderar två timmar som en vakthund i tvättstugan och slänger nervösa blickar på dörren varannan minut. Sätter sen en post-it lapp på maskinen: “Låste in min tvätt i fel maskin, om du bokat ring detta nummer” Tack gode gud var det någon som sket i sin tvättid just den dagen.

Reply
Jenn.

Vilken skall jag börja med?

den när jag stod och läste tidningen, samtidigt som jag väntade på pendeln och Arlanda express svischade förbi – vindpusten efter tog tag i tidningen, drog iväg den och satte den som ett smack i ansiktet på gubben en bit ifrån :)

eller den när jag stressad på måndagsmorgonen drog ned alla sminksaker med armen från bänken ned i väskan innan jag sprang iväg. Sminkade mig på pendeln och stack ned handen i väskan – drar upp den fort som fan igen, har lyckats dra ned min rakhyvel i samma veva som sminket och skar upp ett finger. Rätt rejält. Fick gå med det högt i luften till BK och fråga efter plåster – folk vejde i alla fall för mig, och en liten flicka frågade sin mamma varför jag sträckte upp handen när det inte fanns en lärare här.. haha!

eller den gången när jag stressar till tåget, springer in andfådd i en vagn, snubblar på mina egna fötter och lägger mig raklång över två killar som redan satt på sina platser..

kan avsluta med den fantastiska gången jag råkade limma fast mig själv i en skyltdockas hand på jobbet.. superlimmet fungerade, det är allt jag har att säga, haha!

Reply
Maja

Jobbigt att vara uttråkad, Var med och tävla om att bli veckans blogg, in och anmäl dig och din blogg!

Reply
Tjej som måste plugga!!

En gång när min mamma var på IKEA (som är en av många gånger) så gick hon på toa. Utanför toaletten är det en rulltrappa och typ ingången. Så när hon var klar på toan så gick hon upp på rulltrappan. När hon åkte upp för den så hörde hon att många människor skrek saker som “du där” och “hallå” men hon struntade i det. Problemet var att de slutade inte skrika så hon kollade bak. Då såg hon att det hade fastnat toapapper i hennes byxor som gick tillbaka hela vägen till toan :/ Awkward moment!

Reply
Emma

Petra: På IMDB är det ju alla som någon gång sett filmen som satt ett betyg och siffran som blir är ju då den sammanlagda åsikten av alla de tusentals människorna liksom. Så jag tycker det är skitbra att gå efter IMDB, jag gör det hela tiden, för är betyget under 7,0 är den med största sannolik ingenting att ha… Och tydligen håller alla andra som betygsatt den med mig.

Reply
Felicia

så sjukt fin! Kolla på någon rolig serie eller läs en bok det hjälper om man har tråkigt ;)

Kram från mig! <3

Reply
Amanda

När jag körde upp för mitt moppekort för cirka tre år sedan gjorde jag en vänstersväng i en korsning, rakt in i fel körfält mot mötande trafik. Innan jag inser vad jag har gjort kör jag ett par meter, för att sedan vända mig om för att se läraren stå mitt i korsningen med panik i blicken och skaka på huvudet. Det är kö i mitt körfält och bilarna (och en buss!!!) får snällt backa för att släppa in mig. Har aldrig skämts så mycket i mitt liv tror jag. Men körkortet fick jag ändå på något vänster, det ända läraren sa när vi kom tillbaka till körskolan var “Du fick hjärnsläpp va…?”, haha.

Ett annan pinsam tabbe jag gjorde en gång var när jag var i skolan på kvällstid för ett möte. Det var bara jag och en elev till där samt rektor, lärare och andra vuxna. Rektorn bad mig att hämta mjölk till kaffet i matsalen och gav mig ett nyckelknippe. Jag kliver in till matsalen och går mot köket. Låser upp dörren… Och där går världens jäkla larm… Som aldrig slutade tjuta haha. Larmföretaget ringde och larmet slutade inte tjuta fören kökschefen kom dit.

Krya på dig!

Reply
Sofie

För några somrar sedan när vi hade släktträff så fick min mormor och min lillasyster i uppgift att vispa grädde. Mormor höll i elvispen och försökte få på den, men det funkade inte. Så de höll på ett bra tag innan min lillasyster kom på att sladden inte var i, så hon stoppade i sladden utan att förvarna mormor. Detta resulterade i att mormors linne fastnade och rullade ihop sig i elvispen (och en liten detalj var att hon inte hade någon bh på sig). Det hela slutade med att min lillasyster storgrät i säkert en halvtimma haha!

Reply
Sandra

One time when I was running a mile for my physical education class, I let out a HUGE fart when I passed the finish line. The teacher who was timing the mile and the students sitting beside the track all heard it! It was soooo embarrassing!!!

Reply
s.c

En gång (flera år sedan) när jag och min familj skulle åka till Tunisien så satt jag längre bak i planet än resten av familjen. Så när vi är där uppe i luften så ska jag gå fram och fråga min pappa något, när jag rycker i hans arm (verkligen klänger på honom) och säger pappa pappa, så märker jag att det inte är min pappa, blir illröd i ansiktet och blir till sten! som tur var sov människan! och min pappa satt 2 säten längre fram. :|

Reply
Iana

One day we were taught to dance with a friend, and there was such a dramatic moment: it was necessary to sit down quickly, legs parted to the side. When my friend tried to perform this movement, she broke up his pants leg, then we laughed.

Reply
Lisa

Fått ett nytt extrajobb efter skolan (sista året på gymnasiet) där jag monterar lås. Det är varierande uppgifter så varje dag sitter man på olika ställen i lokalen. Häromdagen blev jag placerad vid bordet jämte en gammal crush till mig och hans snygga vän, vilket jag redan då tyckte var pinigt då jag är en nobody i jämförelse med dem som är fast anställda och kunniga. Sätter i mina hörlurar och försöker fokusera på annat. Problemet är att när jag tryckt på musiken på iPhonen hör jag ändå ingenting. Jag höjer och höjer volymen, men ändå är det knäpptyst. Går in på inställningar och försöker komma underfund med problemet, men blir inte ett dugg klokare. Bestämmer mig för att ge upp och känner mig irriterad då min mobil uppenbarligen gått sönder. Det är då, när jag tar ur hörurarna ur öronen, som jag inser att hörlurssladden inte suttit i mobilen alls. Jag har alltså spelat musiken HÖGT men inte hört själv då jag haft hörlurar insatta i bägge öron. Upptäcker till min fasa att killarna tittar snett på mig och skrattar. Och gissa vilken låt det var? Som om det inte kunde bli värre? Ja, just det. Du gissade rätt. “THE FOX SONG”.

“Dog goes woof….cat goes meow…..”
Jag vet vad räven säger: PINSAMT!

Reply
Alexandra

Du… jag skämmer ut mig jämt o ständigt… men en av de top tre bästa i år var första helgen i februari, då jag åkte upp till Stockholm (från Lund) för att gå på Nike Blast i Globen (träningsevent).

Kvällen innan gick jag, min pojkvän och mina kompisar ut för att äta på Gondolen. Mycket tempo men trots det en trevlig matupplevelse.

Efter själva ätandet ville jag ha en drink, vilken hette rätt o slätt “Julia”. När servitören kom så tänkte jag att nu måste jag vara extra tydlig så att han förstår min skånska. Servitören kommer och jag beställer. Men… han hör inte vad jag säger, utan säger “VA?”, vilket är pga allt sorl såklart. Själv tror jag direkt att det är för att jag är otydlig, och jag hinner till och med tänka “tänk om jag uttalade namnet på drinken fel, dvs. Julia!?”.

Snabbt som attans går det i hjärnan. Jag tänker så här: Gondolen, italienskt. Aha! Kanske ska man uttala Julia på ett italienskt vis… Så det prövar jag och berättar för servitören under gång nr 2 att jag skulle vilja ha en “chrulia”.

Han förstår såklart inte alls utan tittar förbryllat på mig medan mitt bordssällskap skrattar så de viker sig. Det slutar med att jag får peka i menyn och då säger servitören med lättnad “jaha, du vill ha Julia”.

DET var pinsamt… men himla roligt så här i efterhand ;)

Reply
G

När jag gick i ettan i gymnasiet så skulle vi ha ett jättestort slutprov i kemikursen. Min kompis var så snäll att hon skrev ut sin sammanfattning till mig. Någon dag innan provet så satt jag på kemi hjälpen där min väldigt jobbiga kemilärare var “hjälp-lärare”. Räcker upp handen och efter ett bra tag kommer han till mig, kollar lite på mina papper och säger “KUK-KEMI”. Blir chockad som fan, framförallt över att han kanske kände så som jag faktiskt kände hahaha, men så kollar jag ner på sammanfattningen jag fått av min kompis och på framsidan så står den “SAMMANFATTNING AV KUK-KEMIN” men VÄLDIGT stora bokstäver…

Reply
Isabelle

“Min mamma är hemlig agent”

Efter att jag hade rotat runt lite i vår gamla skrivbordslåda kunde jag konstatera att min mamma var hemlig agent! Jag var 10 år gammal och hade längst in i mittersta lådan hittat min mammas polisbricka. Dagen efter berättade jag för min vän om min upptäckt och jag nästa svor på mitt liv att min mamma egentligen var hemlig agent som dom på film. Sara trodde på på min berättelse och bad mig visa henne polisbrickan. När jag plockade fram den lilla pärmen med polismärket på brast Sara ut i skratt. Det jag trodde var en polisbricka var min mammas pass :D

Reply
Chanel

Jag lyckas att göra så många pinsamma grejer hela tiden men kan berätta en liten incident som skedde på fyllan för några år sen (som mina vänner fortfarande mobbar mig för). Så, det är sommar och det är födelsedagsfest hos en vän och hela stan var bjudna, jag hade varit sjuk hela veckan innan så jag hade varit dålig med mat och blev därför lagom full ganska snabbt. Det börjar med att jag sitter och kissar, har aldrig njutit så mycket i hela mitt liv då dessa två toaletterna min vän hade var upptagna hela tiden, plötsligt känner jag att jag behöver akut-spy, trots att jag inte kissat klart. Jag mäter avståndet till handfatet med ögat, jag bedömer att det är lagom höjd samt lagom avstånd för att inte behöva göra en kissepaus. Jag hade dömt alldeles utmärkt och efter min succé med att kissa och spy samtidigt spolade jag och tvättade händerna. Samtidigt jag spolar vattnet inser jag att spyan inte åker ner och i samma stund börjar det bli argare och argare knackningar på dörren. Jag kan ju självklart inte gå ut när jag lämnat en spya i handfatet, då skulle ju alla förstå att det var jag. Jag lyssnar noga om de nämner mitt namn, men jag hör bara ord som “öppna förhelvete” “det är någon idiot som blockerar toaletten” med andra ord är jag safe, om jag hittar en annan utgång. Jag spanar runt den lilla toaletten och får syn på ett toalett-fönster kanske 1,5m upp. Observera: detta fönster var inte speciellt stort. Jag ställer mig på toaletten, och öppnar det och börjar klättra ut. Det är dryga 2m ner till marken och jag ser ett trapp-räcke inte så långt ifrån som jag tar hjälp utav att komma ner. När jag väl landat i en blomster-rabatt springer jag runt huset, in i altanen och låtsas som absolut ingenting. Jag kände mig nöjd över min insats och kunde inte sluta tänka vilken jävla ninja jag var, när plötsligt ett gäng på kanske 6-7 personer springer fram och rycker tag i mig och frågar om jag är dum i huvudet, om jag försökte begå självmord. Jag förstår självklart ingenting och frågar vad de menar. En av de förklarar att de stod ett gäng och rökte kanske 2-3m ifrån jag hoppade ner och undrade vad i helvete när de såg när jag pressade igenom mig det lilla toalett-fönstret och därefter hoppar ner från fönstret och sedan springer runt huset. (Du kan ju tänka dig själv hur det såg ut..) Behöver jag ens säga att alla fick reda på att det var jag som lagt spyan i handfatet ändå?

Reply
Pauline G

Hi Kenza and everybody!! I have a fun story for you to read when you want to laugh!!

Few times ago we (friends and i) organise a diner in a restaurant for another friend of us to celebrate his birthday. We were almost 20 (friends and his family) and i was very hungry (i couldn’t wait any longer for my meal) so i said: Ohhh i’m so hungry that i would eat my fingers (that’s a kind of an expression in France).
But after the end of my sentence, the birthday boy’s dad answers me: I understand you, I have already started! He has actually missing fingers (and i didn’t know…) !!
Everybody laught including me because it was so unexpected but i was feeling also terrible at the same time. I remember i thought “oh it’s always me who have to say things like that in front of the the only person who’s missing fingers and who knows how to make fun about it!!

Reply
Elin Johansson

Kolla på Pretty Little Liars, The Lying Game, Teen Wolf, The Carrie Diaries och Awkward så har du något att göra i ganska många timmar ;) Slår vad om att du inte sett alla

Reply
Teresa

watch “baby eating lemon for the first time” on youtube. its toooo funny :) hope you get better soon :)

Reply
F

Det hade varit fest för mig och en av mina vänner där det hade dykt upp ungefär 70 personer. I födelsedagspresent fick jag 2 kg feferoni (stavning) på grund av min förkärlek till starka saker. Kvällen gick och min vän bröt lillfingret och åkte in på akuten. Medans så råkade jag tappa ut all feferoni på golvet. Efter ett tappert försök att dammsuga upp allt glas så tog jag ett presentsnöre samt 2 häftstift och hängde upp på dörrkarmen in till köket. Sedan hängde jag på en liten lapp “Varning glas” så att han inte skulle kliva i det när han kom hem. Sen skulle jag och min andra kompis gå och lägga oss. Moderlig som jag är så bäddade jag åt henne i soffan med underlakan och hela fadderullan. Själv tog jag det första jag såg och drog över mig innan jag somnade. När min vän sen kom hem från akuten öppnar han dörren och känner stanken av feferoni i hela lägenheter, ser en hemma gjord varningsskylt, sen går han in i vardagsrummet för att kolla läget, och där ligger jag och sover… Med en panelgardin!

Reply
amanda

Alla mina vänners bästa fyllehistorier handlar alltid om.mig trots att jag numera är ensamstående mamma och sällan festar, sen flera år tillbaka
tillbaka. Favoriten är fortfarande när jag jobbade på Fridays för flera år sen och jag efter en mycket olyckad personalfest (jagade en livrädd kille och ramlade ner för trappan och sträckte smalbenet) skulle köpa korv på 7 eleven. Jag beställer, betalar.och.ska just börja äta när jag upptäcker att jag inte har.en.korv i handen, vart är.den? Skit förbannad över att någon snott min korv köper jag en ny. Dagen efter när jag ska ta upp något ur väskan så upptäcker jag att där är fullt med ketchup, senap – och en korv.. Hade alltså lite fint lagt den i väskan medan jag betalade.. Så det kan gå.

Reply
HEDVIG, feminisTen

Faktiskt idag hände en ganska rolig sak.
Jag och min pappa skulle gå och äta på en Sushi & Thai resturang inne i stan efter skolan.

När vi har ätit klart och dricker te frågar jag min pappa vad han tror de jobbar med dem som går och äter till restaurangen.
Han börjar babbla om bankkvinnor/män, butiksägare och datornördar.

Precis då kommer det in en kille med mössa och lite andra folk bredvid där vi satt för att ta mat.
Och då säger min pappa med ganska hög röst fast han inte tror att någon ska höra
“Den där med gröna mössan är precis en sådan jag menade, en riktig datornörd”
Den personen i gröna mössan börjar titta på oss med undrande ögon.
Och vi kan nästan inte hålla oss för skratt men tycker ändå synd om honom.
Och pappa säger skrattandes: “Det är nog bäst vi går”.
Och så skyndade vi oss ut från restaurangen och skrattade hela vägen till t-banan! Hahaha:) Det är nog roligare om dam var där själv så skulle dam känna in stämmnigen.

PLUS EN TILL=)

Igår skulle jag gå av bussen som vanligt.
Jag satt längst in på de två sätade stolarna och jag satt brevid en man med kostym. Jag börjar plocka lite i mina saker för att visa tecken utan att säga något att jag ska gå av.
Han säger: Ska du stiga av?
Jag svarar: Ja =)

Efter bussen stannat ska han först börja resa på sig och så ska jag också det och slår i huvudet i busstaket och liksom ramlar fram lite i hans knä nästan. De som sitter brevid börjar nästan skratta för att jag förstod att det såg roligt ut. Tillslut kommer jag äntligen på benen, tackar och ursäktar mannen. Och pannkakan på allt så fastnar jag i ett armstöd med tröjan och en passagerare får hjälpa mig.
När jag är framme vid bussdörren så stängs den så jag får ropa till chauffören: ursäkta jag måste ut, tack.
Chauffören öppnar dörrarna och jag kliver av och passagerna i bussen tittar på mig från fönstren på bussen.
Men jag brydde mig inte, roligt med en lite mer händelserik bussfärd:)

(OBS: jag vet att det var igår dam skulle skriva “rolig historia” men jaja:) hihi)

Reply
Jennifer

Kom på att tänka på en liten rolig grej som jag var med om när jag var mindre. Jag och en kompis var på bio och skulle se rosa the movie. Så blir jag jätte fisnödig mitt under filmen. Jag tror att den är ljudlös men neej pruuuutt sa de! De satt några killar bakom oss som började kasta popcorn på mig. Usch vad pinsamt det var!

Reply
Mikaela

En kväll när jag stod och borsta tänderna på toaletten kände jag att det stank av lacknafta…samtidigt som jag fortsatte borsta gick jag runt och titta och förstod inte varför det lukta så mycket. Så jag gick ut till pappa och försökte fråga samtidigt som det rinner tandkräm över hela hakan varför de stinker lacknafta överallt? Han flyger upp ur soffan och rycker borsten ur munnen på mig. Han hade alltså rengjort min lillebrors bil med min tandborste och sedan varit så tankspridd och satt tillbaks den? Haha inte okej! (Det smakar förresten likadant som det luktar, så förstod inte riktigt att jag hade smörjan i munnen)- M

Reply
Julia

Det hände för några år sedan, det var en riktigt kall vinter och jag och min kompis skulle åka buss till skolan. Sen gick vi i armkrok med varandra för att vi skulle lättare hålla balansen på den hala marken från busshållplatsen till skolan. Det slutade med att vi båda ramlar, och det var så sjukt roligt. Vi båda bara sitter där 07.45 mitt på vägen och bara asgarvar för att det var ju inte bara vi som klev av bussen liksom, folk måste ha dött av garv när vi båda sitter där!

Reply
Tina

jag sitter här och asgarvar framför era roliga historier. Jag är ba själv så jävla rolig så sök på mitt ip så kommer ni garva. kyss

Reply
mirnish

jag studerar svenska på universitetet i Zagreb (Kroatien). för fyra år sedan, när jag var i årskurs 1, läste vi om prepositioner (som t.ex. på, till, i, av, vid osv.). min lärare frågade mig: “kommer killar ofta TILL dig i klubbar?” och hag svarade:”ja, de kommer ofta På mig!” läraren började att skrata och sade: “oh, de är direkta när det gäller dig!” alla mina kurskamrater började att skrata, och jag bara satt där och var bortkommen!

Reply
Hemylle

It happens to everyone I guess. Sometimes I feel bored to hell to, and end up only sleeping and waiting for time to pass. I also enjoy reading something fun or watching videos when there’s nothing else to do, or I justwant to procrastinate a bit. haha

Reply
Hedwig

Hej! Jag bara måste berätta en sak som min gamla coach berättade en gång haha. Han åkte med en coach och ett lag och hjälpte till som assistent coach till USA en gång (basket) och när han skulle presentera sig för några andra coacher sa han på engelska; “Hello, i’m the ASS coach”!!! HAHAHAHA

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*