• header

HAPPY

happyyyy-1

Haha såhär glad är jag idag! För att jag känner mig nästan frisk (äntligen) och IMORGON ÅKER VI till Amsterdam för MTV EMA’s!! Jag är så peppad! Idag jobbar jag hemifrån för jag har tvättstugan och lite annat att fixa här inför resan. Fastnade framför mailen imorse så jag har inte ens ätit frukost än, det blir en låååång god frukost nu med rostat bröd, yoghurt med müsli & kokt ägg. :)

Förresten, måste bara berätta att jag nästan bajsade på mig igårkväll. Jag är ju som sagt ensam här nu och när jag ligger i sängen i mörkret så blåser plötsligt hela jävla fönstret upp, det låter som in i helvete och ramen på fönsterbrädan ramlar ner och slår i golvet. Ja men jag som tror på spöken vill ju verkligen uppleva sånt här när jag är ensam! Eller inte. Sedan kunde jag inte somna för jag var säker på att någon skulle rycka i mina fötter.

// Haha I’m this happy today! Because I feel a lot better and WE’RE GOING to Amsterdam tomorrow for the MTV EMA’s!! I’m so excited! I’m working at home today cause I have booked time in the laundry room and I also have some other stuff to take care of before our trip. I got stuck with my e-mail this morning so I haven’t had breakfast yet, so now I’m having a loooong and calm breakfast with toasted bread, yoghurt with muesli and boiled egg. Btw, I just have to tell you that I almost shit myself last night. As you know I’m alone now and when I’m lying in my bed in the dark, the whole fucking window blows up, it makes a teeeerrible loud sound and the frame on the window sill falls down and hit the floor. Well that’s just great, I believe in ghosts and this is something I really want to experience when I’m alone! Or not. So I couldn’t fall asleep cause I was sure someone was going to pull my feet.

64 Comments

Karro

Typiskt att sånt ska hända när man är själv hemma ;)

Kenzas svar: Men eller hur, det slår aldrig fel!

Reply
sly

asså ärligt talat fan vad du klagar på att du är sjuk/mår dålig/bla bla bla bla. minst en mening i varje inlägg handlar om hur du inte mår bra si o så. irriterande.

Kenzas svar: Hej! Idag mår jag bra, mådde dock dåligt igår.. Hur mår du? Kanske bra som jag? Eller dåligt som jag igår? Hoppas du mår bra imorgon iallafall, jag tror jag kommer må bra imorgon. Förhoppningsvis inte dåligt iallafall. Eller vad säger du? Bra eller dåligt? Puss!

Reply
Fanny

Ha det så bra i Amsterdam! Älskar verkligen Holland, helt underbart där :)

Kenzas svar: Tack! Det ska bli skitkul att se staden. Har bara varit i Amsterdam en gång och då var det för att hoppa på ett tåg till Nijmegen för att se Tokio Hotel live hehe. Kram! :)

Reply
Tjoho

Ere inte lite jobbigt att alla bloggare gifter sig och skaffar barn när du varit ihop med din snubbe längst och han ba inte friar?

Kenzas svar: Vad är det för fråga? Varför skulle jag sitta och jämföra mig själv med andra? Aleks och jag har ett stabilt och bra förhållande och när vi är redo att ta nästa steg så gör vi det. Jag är bara 22 år gammal, jag har ingen brådska. Kram!

Reply
Emmy

Så himla härlig bild! :D Och så bra att du är frisk, själv har man varit dunder förkyld i snart två veckor. :/
Hoppas du får det jätte bra i Amsterdam! Och riktigt läskigt det där med fönstret…

Reply
Emily

I live in Holland! Unfortunately I’am not in Amsterdam when you are there. Too bad :( Have fun and enjoy!

Reply
Emelie

Själv ligger jag hemma och mår piss. Kul att det tills slut har släppt för dig för det betyder att det finns hopp för mig! hehe! Ha så roligt i Amsterdam :)

Reply
Emmy

ÅHH älskar dina flumm-inlägg!! “Jag bajsade nästan på mig igår” HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA JAG TRODDE DU VA HELT SERIÖS AHAHHAHAHAHA
Och sen så fortsatte jag läsa lite å läser “när jag är ensam hemma” å ibland när man läser så typ ‘förutspår’ man lite vad som komma skall. Nej men min gissning blev ju något i den här stilen: ‘så hinner inte jag till toan’ å jag ba HAHAHA OKEJ fortsättning: för jag orkar inte resa mig upp ur sängen (för jag hade sätt ordet säng i texten) å jag ba men gud stackars lilla Kenza innan jag då fortsatte läsa och förstod vad som hänt. Men du lät såå allvarig så jag tog det hela bokstavligen “Jag bajsade nästan på mig igår” nej nu ska jag skratta lite mer åt dig stackars kenza som inte kan gå på toa själv när hon är ensam hemma för hon orkar inte ha sig upp ur sängen.

Reply
Linn Hövik

Hej Kenza! :) Vad bra att du må bättre! God resa och ha de hur kul som helst i Amster.. Jag vill också, känner jag vill vara dig just nu! Hahah :)

Besök gärna min blog du om känner för de, de hade varit amazing! :)

Reply
Chrissabella

Love this look and your tights are so cute!

Have fun at the VMA’s, can’t wait to see your pictures!

Greetings from London,

chrissabella.blogspot.com

Reply
Elvira

Gud va kuuuul! Ha det så jävla bra nu och hoppas du är frisk ;) Ps. trodde du gäspade på bilden först, ser ut som de när man tänker på det (kanske för att jag är så trött)hehe :)

Reply
elin

Alltså förlåt men HAHA vad i hela friden va det för kommentar tjoho? Det handlar väl inte om hur längre man varit tillsammans utan när man känner för att ta det steget.

Reply
Anna

Fy fan vad läskigt!!!! Hade åkt hem till mamma typ…..;) kör hårt i Amsterdam!

Reply
Justine

So do not watch Conjuring movie!! Its really great horror movie based on true event but when you home alone…omg

Reply
Annabananis

Att du var så modig att du låg kvar i sängen. Själv hade man ju krypt in i garderoben med typ ostbågar.
För två år sen när jag hade vart hos min pojkvän så kom jag hem på kvällen (mina tre bröder kom hem över julen) och det var helt svart i lägenheten så jag trodde att alla sov.
Jag öppnar dörren och då är den något som är typ 1,5 meter lång i en jävla dunjacka med en mask som står 1 decimeter från mitt ansikte i mörkret. Behöver jag ens säga hur jävla rädd jag blev?
Mina bröder (som är 8-6 och 4 år äldre än mig) trodde att det skulle vara ett roligt prank att trycka in soffkudden i en dunjacka så att den står av sig själv och väntar på mig vid dörren.
ASROLIGT.
Inte för att det är samma sak som hände för dig, men jag bajsade nästan också på mig. Jävla pojkar alltså:(

Reply
Rebecka

Vet hur det känns! Vi har andar (ja jag är nästan helt säker) hemma i vår lägenhet som ibland går runt på trägolvet så det knakar förfärligt och för någon vecka sedan vaknade jag av någon försökte smyga in i mitt rum, men misslyckades eftersom det knakade av varje fotsteg, och när jag vände mig om var det ingen där. Fett läskigt!
Men vet du? Troligen vill dem ju inget illa, och detta låter ju sjukt stört men om man känner att någon är i närheten kan man be dem sluta, det har funkat varje gång! :) (okej där lät jag som ett freak kände jag nu..haha)
Ha en fin dag! Kram på dig

Reply
Gianna

Kenza you uploaded a photo today on IG Im wondering why you dont go to your friend Nora westman to get your nails done?

Reply
Sara

Vissa frågor alltså… Herregud. Älskar dina svar dock, så jävla bäst!! Du har alltid framstått som en sån ödmjuk och genuint snäll person, glöm aldrig bort det fina människa!

Reply
maria

so it was 12.30h and you had not eaten anything…no wonder why you soo skinny…you always say you eat breakfast, a snack, lunch, a snack and then dinner and after dinner something sweet…but i knew you are lying about this.
so you ate breakfast today when it was lunch time so i guess no lunch for you today…wich means you just jump from breakfast to dinner…so you lost a lot of meals today…

Reply
Sara

Vilka kommentarer och frågor det finns.. Herregud. Älskar dina svar, så bäst! Du har alltid framstått som en sån ödmjuk och genuint snäll person. Glöm aldrig det fina människa!

Reply
Serap

Hoppas du mår jätte bra imorgon <3 hahahahah jag kan verkligen se ditt ansikte när det hände hahah :')

Reply
Sandra

Jag ska också till Amsterdam på MTV EMA’s :) Fast jag åker på Söndag morgon ^^
Ser jag dig så hoppas jag på att jag kan hälsa på dig :D
Kram!

Reply
Vilde

OMG, You are just so pretty! I love your style, you are my role model! :)

Do you think you could make a video or something where you show your rings and other jewelry or how you do your makeup and you makeup must-haves?

Have a beautiful day!

xoxo

Reply
rosanne

hahaha tycker det är rätt kul att läsa kommentarerna. Men ja, kul att du mår bättre, jag själv har en skitdag om jag ska vara ärlig!

Reply
Lina Mustafa

Så skönt att du mår bättre :) Typiskt att sånt händer när man är ensam hemma. Vill bara säga en sak till, du är en underbar och fin människa. När jag läser din blogg så får du mig att skratta och du är en min största förebild. <3

Reply
Erika

Haha, stackars dig! Mitt hjärtat hade nog stannat om det där hänt mig, är så sjukt lättskrämd.

Har även jag en fråga om spraytan. Jag ska på en stor fest och tänkte göra mig lite extra fin då. Hur många dagar innan är bäst att spraya sig? Luktar det något? och försvinner lukten i så fall efter en dusch? Hatar verkligen brun utan sol lukten. Skulle bli väldigt tacksam om du hjälpte mig med detta :) Kram

Reply
Shannon Debevere

Hi Kenza!
Are you doing a meet-up in Amsterdam?
I live in Amsterdam and I would absolutely love to meet you!
Have a great time in my city.
Lots of hugs xxx

Reply
Fanny

Kenza, reagerade nästan lite på att du skriver ut i bloggen på att du är ensam hemma. Jag skulle nästan tipsa om att inte göra det (inte för att du ska gå runt och vara rädd, utan bara för ditt eget bästa!), eftersom det finns nog en del konstiga människor som kanske inte behöver veta om du är ensam eller inte.. hoppas du förstår vad jag menar :)

Reply
Linnea

Men tack för att jag läser det här inlägget precis före jag ska sova ensam första gången på månader!

Rädd….

Reply
jenny

hahahahha du är så skön! Låter så roligt när man läser det, fast jag hade reagerat på samma sätt hahaha.. Människor är skitsamma, de är jag inte rädd för, jag tror ju alltid att jag ska få någon superkraft haha men spöken kan inget skydda mig i från haha :)

Reply
Katrine

Så herlig at du begynner å bli frisk igjen! :-D

Huff, hørtes ikke noe morsomt ut! Skjønner godt hvorfor du ikke klarte å sovne igjen da ;o

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*