• header

OUTFIT VIDEO

Don’t forget to choose HD quality!

En ny liten video uppe på min Youtube-kanal! Kände för att steppa lite.. ;P

Rami och jag har massor med planer på mer ordentliga videos, så fort jag får en lucka och kan spela in så drar vi igång med det!

// A new video is up on my Youtube channel! I felt like tap dancing a little.. Rami and I have many plans on doing more proper videos, we will start doing that as soon as I’ve got the time to record it!

63 Comments

Matilda

Kenza jag döööör vad din kjol är fin. Den från &other stories. Det är verkligen den perfekta kjolen!! Men jag lyckas inte hitta den, tror den är slutsåld. Hittar ingen “utstående” kjol, alltså ingen liknande heller… Vore verkligen jättesnällt om du kunde hjälpa mig, tipsa om några liknande kjolar eller något. För skulle behöva en sån kjol ASAP så hösten kan bli rolig trots allt regn och rusk. För övrigt är din blogg fantastisk! Fortsätt som du gör, du är en stor inspiration!
Kram

Reply
Elisabeth

hvilken shampo og balsam bruker du?? Nydelig hår!! Hvordan får du det så fint??

Reply
Cassandra

Hej Kenza. Jag känner mig nästan tvungen till att skriva detta och det jag vill säga är att du kan väl visa lite medkänsla till alla de drabbade i Filippinerna? Det är en sjuk händelse och jag är så ledsen. Jag har släkt i tacloban och kan inte få tag på dem. Vi vet inte vart de är eller om de ens lever. Det är en fruktansvärd känsla och det är med tårar i ögonen jag skriver det här. Jag tycker och hoppas att du kan göra ett snabbt litet inlägg om det och länka till alla hjälporganisationer där man kan ge bidrag. Du, om någon modebloggare skulle mycket väl kunna påverka andra människor till detta.
Tack

Reply
Hanna

Vad har du för tips för tips för att lyckas med en bra stil? vilke websidor tycker du är mest prisvärda.

hakansdotter.com, mitt liv i usa

Reply
Maija

Hahah :D vilken kul video! Jag tycker att det är bra att du brukar le iallafall lite i dina outfit bilder/videos. Varför är alla alltid så himla seriösa i dom? Jag tycker att det är alltid bättre med ett leende. :)

Reply
Dixi Wonderland

Älskar denna outfiten!
Snälla kan inte ni filma när du jobbar på ditt kontor? Hade varit så roligt att få se vad exakt det är du jobbar med om dagarna och hur det ser ut :D

Reply
Addi

Hej! min blogg handlar om mode och min vardag, läs gärna:-)))
Tänkte ha en frågestund så kika in vet jag! ;)

Reply
Emilia

Men OMG vad snygg å söööt du e! VERKLIGEN ÄKTA FÖREBILD!! ❤️❤️❤️ Kram!

Reply
Saga

Det är alltid j*vligt bra musik med i outfitvideorna! Vad heter denna låt? Kram Kram

Reply
Tahlia

Hej Kenza
Could you please tell me the name of the instrumental playing in the background?
Tack!

Reply
Nellie

Himla roligt när du hoppade till med benen sådär i videon, älskar när du bjuder på dig själv och dina outfits :D
kram

Reply
Aya Elterek

Haha satt och var väldigt koncetrerad och kollade på videon, sedan filma Rami dina skor och helt plötsligt börja du dansa, hahahaha crazyass göööörl!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*