• header

BUSY DAY

ema mingel-2

emas mingel-1

ema mingel-1

3 pics from Amsterdam ♥

Hur är det ens möjligt att vara så vacker som min vän Maria är? Jag brukar alltid säga att hon ser ut som en häxa. Haha nu menar jag alltså en väldigt vacker häxa med magiska krafter, hon hade lätt kunna vara Lena i Beautiful Creature-böckerna (inte filmen, för den sög). :)

Nu måste jag återgå till jobbet. Jag har så jäkla mycket att göra idag, förbereder inför morgondagens plåtning och nu måste jag iväg och köpa lite rekvisita. Vi hörs när jag är hemma från jobbet!

// How is it even possible to be so beautiful like my friend Maria? I always say she looks like a witch. Haha, I mean a very beautiful witch with magical powers, she could definitely have been Lena in the Beautiful Creatures books (not the movie, it sucks). :) I have to get back to work now. I have so much to do today, I’m preparing for the photoshoot tomorrow and now I have to go and buy some props. Talk to you later when I get home from the office!

53 Comments

Ida

Gud så vacker du är Kenza, och sån bra förebild. Du är faktiskt en av de stora andledningarna till att jag började blogga :)

Reply
Olivia

Åh vad fin klänning! Vilken storlek hade du i den funderar på att köpa den i guld! :)

Reply
Elli

Haha I wonder how it´s possible to be so beautiful everytime I see YOU :D But it´s good to know that you know that feeling, too ;)

xoxo Elli

Reply
Linnea

hej Kenza! Jag och några kompisar ska åka till Australien om några veckor. Där ska vi roadtripa och då ska vi bland annat besöka Melbourne. Och jag vet att du har varit där i några veckor. Så min fråga till dig är vad får man inte missa? Matställen? Grym fest? Coola sevärdigheter? Hade blivit så glad för några tips :D

Reply
Rebecka

Tänk om man skulle få umgås med dig EN hel dag! Vad kul, är världens hundmänniska och du verkar så trevlig,snäll och verkar vara lite blyg

Reply
Charlotta

Kenza, du är sååå underbar! <3 Detta är första gången jag nånsin kommenterat men jag bara måste nu, fast jag inte har något speciellt o säga. Du är min förebild på så många sätt! Jag absolut älskar dig och är så himla glad varje gång jag läser dina inlägg o ser dina bilder! Du har förändrat mitt liv och jag hoppas du bloggar ännu länge!! Puss o kram från en finlandssvensk tjej i Helsingfors xx

Reply
Jessica

HAHA NEJ VAD BALLT! Hon har ju på sig 90talets halsband. ååå flashback från barndomen

Reply
Elise

Kenzaaaa!!!! Kan du inte snälllaaaa snälllaaaa ha en liten tövling snart?! Tävla ut vad som helst, ett par skor, en tröja, gamalt smink, ja en gammal trosa ( hehe överdiv deluxe) om du så vill! Pleaasseee // hälsningar 4 av dina trogna läsare :)

Reply
Jasmine

Du är nog en av världens finaste människor och en väldigt bra förebild, hoppas på att jag en dag kan bli en lika bra förebild som du!

Reply
Josefin

Så vackra ni är båda två Kenza <3 skulle vara underbart om du kunde visa hur du sminkar dig (helt orelevant men i alla fall) ;)

Reply
Bavija

Hej har skaffat en ny blogg och skulle vara jätte snällt av er om ni kollade upp den vardagligen!! :) ♥

Reply
Melinaz

Älskar den svarta tröjan!
Själv bloggar jag om mitt studentliv i Milano där jag studerar Fashion design. Kika gärna in min blogg!

Reply
Natascha

Hej! Hoppas att du skulle vilja ta upp min fundering i ett inlägg!

Du har fått så himla fint och långt hår!! Vad har du gjort? Vet att du hållit på med olika metoder och jag är så nyfiken då jag också vill ha längre och finare hår! Tror inte jag är den enda som funderar ;) dessutom undrar jag vad du använt för stylingen av ditt hår? :)

Reply
Mikaela

Hej. Tror jag ALDRIG kommenterat förut. Har bara varit en tyst läsare. Jag är så kär i dendär klänningen som du har på dig på bilderna här ovanför! Om det är en ADRIANA DRESS från bubbleroom (märket Make Way). Har länge gått och funderat på att det är nog den som är juldagsklänningen och nyårsklänningen. De ändra 2 dagarna jag bär klänning på hela året. Men nu är den SÅKLART slut. Den enda storleken som finns kvar är storlek L jag har XS precis som du, (gissar jag på att du har iaf) Så, vet att det det här är bland de absoluta sista chanserna jag har att få tag i den och den chansen är förmodligen väldigt liten. Men jag undrar om jag skulle kunna få köpa denna klänning av dig? Det skulle verkligen göra min jul/nyår till den bästa!

MVH Gotlänning

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*