• header

GORGEOUS

 anna-1

anna-2

From yesterdays shoot

Jag blev riktigt nöjd med vår modell Anna igår. Hon var så himla fin och duktig! Och hade en rumpa att DÖ för, haha. Nejdå, jag har sedan långt tillbaka accepterat att jag har och alltid kommer ha en liten stjärt (det är helt enkelt så jag ser ut!), men man kan ju inte låta bli att önskedrömma lite. Jag är iallafall väldigt glad över att vi hittade Anna och att hon ville plåta för oss. Vi använder oss bara av hälsosamma tjejer, men det är svårt att hitta modeller hos agenturerna som har olika kroppstyper. Vi kikar därför även på “people”-avdelningarna där alla former är välkomna.

// I was so pleased with our model Anna yesterday. She was so gorgeous and really good! And had an ass I would kill for, haha. No, I accepted a long time ago that I have and always will have a small butt (it’s just the way I look!), but I can’t help but dream a little. Anyways, I’m very happy that we found Anna and that she wanted to shoot for us. We only use healthy girls, but it’s hard to find models at the agencies with different body types. That’s why we also look at the “people” sections where all shapes are welcome.

54 Comments

Camilla

Have you tried doing squats? :) That really helps on the butt to make it both a little bigger and with a much nicer shape.

Kenzas answer: I almost do strength exercises only (a lot of squats with weight) and it definitely shows on my legs, arms and stomach but my butt remains small. It’s getting fit, but still small…. ;P

Reply
Ronja

Ååååhhh låt oss byta rumpa för din är supersnygg! Jag har alltid velat ha en liten och icke-fyllig. Hahaha :P

Reply
:):)

eyy ok Kenza? ursäkta men du har typ den tighaste och snyggaste rumpan jag någonsin sett.. De

Reply
Emma

Hej Kenza, jag har jättesvårt för att hitta boots till vinter, kan du inte berätta vad du tänkte ha i år? Har du inte funderat på att köpa uggs? Såg på din instagram att du hade jättefina svarta boots med guldiga detaljer, kan du inte ta en bättre bild på dom för man såg knappt

Reply
Penny

Tycker det är jättebra att ni vill använda sunda modeller men jag tycker även att det blir lite dubbelmoral när du imellanåt lägger ut bilder på t.ex. Caroline Roxy som inte ser hälsosam ut alls!

Kenzas svar: Jag förstår inte vad du menar. Caroline har varken problem med mat eller träning eller något annat och jag skulle inte anse att hon är ohälsosam. Att hon är smal är helt enkelt så hon ser ut, precis så som jag ser ut som jag gör och du ser ut som du gör.

Reply
Anna

Jag gillar verkligen dig och din blogg, och jag tycker verkligen inte mindre om dig för det här, men var ordet “hälsomsamma” verkligen rätt? Man kan väl vara hälsosam även fast man är större eller mindre.

“Vältränade” eller helt enkelt “relativt smala” och sedan en liten förklaring, eller vad man ska säga? Äsch vet inte, men jag reagerade helt enkelt på ordet “hälsosamma”.

Kramar

Kenzas svar: Men med “hälsosamma” så menar jag just….hälsosamma. Det har ingenting med kroppstypen att göra utan tjejer som har en hälsosam inställning till mat och träning. Kram!

Reply
Anna

Åh hon var fantastisk!

Det är kul att följa ditt arbete med Ivy Revel. Jag håller nämligen själv på att starta ett klädmärke som heter Jungletree. Jag bloggar om hela processen att starta här: http://www.jungletreeclothing.com

Det är inte lätt! Riktigt duktigt av dig att fått igång det! :)

Reply
monica

OMG, shut up, you have a great ass!!:)) it’s really sexy and pretty big for your XS size, I mean, not all asses can be kim kardashian…imagine that scene on the streets:P myself, I have a small ass but since I have been doing squats at the gym…….it’s like 2 cups bigger:P hugs

Reply
Tilda

Ni har fortfarande ganska stereotypiska modeller, bra tänk men ta det steget längre – ni gör världen bättre.

Reply
Marta Fernandes

You don’t have a small butt! You don’t have a big butt either. In my opinion, your butt is quite perfect.

Reply
Hej

Hej Kenza men du vet att du kan träna din rumpa (squats) den gör att rumpan blir typ fylligare ser större ut. Jättebra träning för baken…!!

Reply
Malin

Kul att du tar upp hur ni väljer ut modeller. Hade tyckt det hade varit så häftigt med ett företag som VÅGADE satsa på olika modeller till alla sina kläder, inte bara stora modeller för de speciellt stora storlekarna. Utan att korta, låga, smala, stora, långbenta, kortbenta, stora rumpor, små rumpor osv representerade kläderna. Det är ju så kunderna ser ut, olika!

Reply
sisi

loving your attitude kenza to use only healthy looking models!! i really respect that and thank you for that!!

Reply
jessica

Hade det inte varit kul att ha någon modell i storlek M/L? Eller ni vill bara ha smala modeller? och då menar jag inte smal i negativ bemärkelse, utan som du skriver hälsosamma. Men hade varit inspirerande för oss i modell M/L att få se kläderna på sådana modeller också :) <3 puss vackra du!

Reply
Dixi Wonderland

Alla ser vi olika ut och som du skriver Kenza. Hälsosam har absolut ingenting med vårat utseende att göra (egentligen) alla är ju olika byggda och jag tycker alltid att ni har använt er av sunda modeller. Man kan inte enbart tänka att man “ska gå emot alla andra” utan man måste också välja modeller som man känner passar företaget samt kan sälja kläderna för det är de det handlar om i slutändan :)

Reply
Denise

Läääängtar tills när ni börjar sälja klänningarna på ivyrevel !! Kommer vara perfekta till nyår . Woop woop ! P.S gillade ditt svar till kommentaren om Caroline Roxy . Alla ser vi olika ut , vissa är smala och har svårt att gå upp i vikt o vice versa. Så länge man trivs med sig själv o inte skadar sin kropp på ett ohälsosamt sätt så kan resten av världens befolkning rent ut sagt skita i att yttra sig och hålla sina elaka kommentarer till sig själva :)

Puss o kram ! You rock ❤️

Reply
Anja

Well, what you have to accept is the fact that maybe your ass is not that small as you think, you are not even tiny as models are.

Your body is the typical curvy woman body, which is good for some people, but I don’t think your body is that skinny.

And Kenza, in my personal opinion, your ass isn’t small at all and you have quite big curvy hips. I can see it in your outfit pictures when you pose straight.

Reply
Linnéa

Så väldigt sällan som jag kommenterar på bloggar, men jag kände att jag bara ville säga: ASBRA! Tycker det är peppigt och härligt att ni bara vill använda er av modeller med sunda kroppar! Bra initiativ, och förhoppningsvis tar fler designer/kedjor efter :)

Reply
Molly

Det är så synd när du har sån makt att kunna påverka unga tjejers syn på kroppsideal osv. Och du säger att ni använder er av “hälsosamma tjejer” men ändå håller dig till att använda tjejer som är liksom size zero? det är så synd, med tanke att du har ditt egna märke och verkligen har så mkt läsare som du har och kan använda dig av tjejer med normal storlek till allt sånt här. Men istället använder du size zero och skriver att ni anävnder er av hälsosamma tjejer. Det blir så dubbelmoral och taskigt. För du bygger ju bara på idealen om att vara riktigt smal precis lika mkt. och du är säkert inte medveten om hur det är att vara nere i ätsörningar men idag är det var och varannan ung kvinna. Och även fast jag förstår att det inte är din mening, så bidrar du ju också till det. Hur kan du ens skriva ut “använda oss av hälsosamma tjejer”? även fast de är de så blir det så fel. Använd dig istället bara av smala modeller utan att kommentera det, precis som alla andra gör. Istället för att använda dig av smala modeller och sedan säger att det är hälsosamt. det är säkert det för de tjejerna, men det är inte den normala kroppstypen och det är så taskigt av dig, för du vet inte vilken påverkan du har. och hur mkt du skulle kunna förändra om du tänkte på det. Jag hade handlat av dina kläder om dina modeller var normal storlek för att jag skulle tycka det var en bra grej. idag väljer jag att inte köp av dina grejer för jag har ändå följt din blogg så mkt och aldrig varit så besviken på dig att du också endast tänker på att tjäna pengar. och jag som trodde det fanns en socialist och feminist inom dig.

Reply
Em

Jag håller med dig Molly, varför är man hälsosam när man är smal? jag fattar inte grejen.. jag är size 38-40 nu och är sjukt hälsosam men jag hade aldrig blivit erbjuden ett modell jobb, trots att jag är as snygg ;)

Reply
Clara

Hej kenza! en tjej på 14 år och är intresserad av det här med att fota och så. (är 180 lång) Vars är det du väljer ut modellerna?

Du är min förebild, kram

Reply
Emma

Men herregud, vad alla klagar! Hon skriver ju att hon vill ha modeller med olika kroppstyper?

Reply
Jess

Har ni något miljötänk inom Ivyrevel? Till exempel att ni köper ekologiska tyger, återanvänt material eller lokalproducering? Kan det tänkas som något som kanske kommer inom företaget eller kör ni inte alls på det spåret? :)

Reply
Denise

Förlåt molly , men vad är “normalt” för dig ? Normal är det tråkigaste du kan vara haha ! Bara för att man är smal så betyder det inte att man är ohälsosam . Trött på att folk dömer modeller för att dem är föör smala , alla är inte det . Vissa är naturligt smala , tränar , äter nyttigt men har svårt för att gå upp i vikt , så är det bara . Alla är vi annorlunda o vackra som vi är ! Stop hating! Kenza vet nog vad hon gör o det finns nog ingen anledning för henne att vara pengakåt ! Hon vet vad hon ska använda för modeller o PR för att framhäva sitt klädesmärke på bästa sätt ;) no offence mot dig molly , bara min åsikt :) pussss !

Reply
Ebba Fennö

Jaaaa thumbs up för ett försök till variation av kroppstyper i ett samhälle med dessa sjuka ideaaaal! tjoho! det måste vara så jävla svårt att ha ett klädmärke just ur den aspekten idag och att ni försöker tänka på olika utseenden ändå är ju så sjukt bra. Jag själv jobbar som modell och blev precis tillsagd av min agentur på grund av viktökning (vi snackar alltså här 3 cm för mycket runt midja och höfter). Och så står man där efteråt och vill skrika och slåss men kan inte på grund av att dom på agenturen kan inte göra någonting åt hur idealen ser ut.

Reply
L

Haha, jag kan VERKLIGEN rekommendera en grej om man vill ha större booty: tyngdlyftning/olympisk lyftning! Det har börjat komma som klass på SATS tror jag också. Men annars är det ju “ryck” och “stöt” som är tyngdlyftning (googla). Jag märkte jättestor skillnad när jag körde det. :)

Tycker att det är jättebra att ni väljer modeller med olika kroppsform!

Reply
Em

Asså jag tycker på riktigt att det är skit tråkigt att bara se supersmala modeller hela tiden.. varför kan ingen nånsin ha modeller som ser ut som majoriteten av befolkningen? Varför ska alltid smala personer synas? Så sjukt jävla tråkigt..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*