• header

RUSSIAN MEDIA

meeting st-1

meeting -2

meeting -1

meeting -4

meeting -3

meeting -7

meeting -5

meeting -11

meeting -6

meeting -8

meeting st-2

meeting -10

meeting -9

meeting -12

meeting -13

Pictures from yesterday! See previous post for outfit details (my coat is from Zara last year)

God morgon! ♥

Vi ska precis checka ut från hotellet och sedan ge oss ut på stan här i Moskva. Vårt flyg hem till Sverige går ikväll så vi har hela dagen på oss här. Här ovan har ni förresten lite bilder från igår! Jag träffade några ryska tidningar och blev intervjuad och sedan hängde jag lite med ett gäng ryska bloggare. Det var jättekul!! Jag har nog aldrig känt mig så välkommen i en stad som här, alla har varit så himla snälla. Jag har liksom blivit överöst med “I lååååv yooou” (tänk med rysk brytning) och presenter. Har blivit riktigt bortskämd! Så ett stort fett TACK till alla här och till MEGA som bjöd in mig till deras event. Jag är så jäkla glad över att jag åkte!

// Good morning! We’re just about to check out from our hotel and go down town. Our flight back to Sweden is tonight so we have the whole day here. Here you have some pictures from yesterday! I met with some Russian magazines and got interviewed, and after that I hung out with a couple of Russian bloggers. It was so much fun!! I don’t think I’ve ever felt so welcome in a city like in Moscow, everybody’s been so freaking sweet. I’ve been hearing “I looooove you” (imagine with Russian accent) a thousand times and I’ve got a lot of gifts. I’ve been really spoiled! So a big fat THANK YOU to everyone here and to MEGA for inviting me to their event. I’m so happy I said yes to this!

49 Comments

Lia

Hejsan Kenza:)
Jo jag tänkte lite kring Rysslands lagstiftning kring homosexuella som är under all kritik. Funderade du någon gång på att använda din position som förebild för många i Ryssland för att yttra dig om detta? Sen kan man väl tänka sig att Putin kanske inte läser din blogg direkt heh. Men alla som går emot orättvisor spelar roll. Jag hade till exempel gärna sett att Ikea behöll gayparet i sin kundtidning när den publicerades i Rysslnd även om Ikea inte har med politik att göra direkt sett. Att förändra normer är för mig ett steg till att förändra lagstiftning. Detta är verkligen inte menat som kritik utan mer som förslag. Trevlig helg!

Reply
SuSunny

I’m from Ukraine and read your blog the first hour, but i love it now!
You’re very beautiful and cute.
Sorry about my bed English.

Reply
Sara

Vet inte om du hinner svara, men skulle uppskatta ett svar; kommer ni få in fler storlekar in den Tracy Top från Ivyrevel?? :/ vill sjukt gärna ha den!!

Reply
ViolettaS

Kenza!!! You are looking so amazing!!! OMG!!! Love your top! I love so much your style :-D you are the best!!! :-* Come to my blog please :-) violettas.altervista.org

Reply
Fiona

Älskar iphoneskalen!! Finns en affär här i skottland där man kan beställa liknande. Kanske tipsar om det på bloggen senare.

Reply
Jensku

jee va kul!! du måste berätta om moskva lite grann sen också, hurdan stad det är. har typ fått intrycket av andra som rest dit att det bara är grått och tråkigt? kram!

Reply
Julia

“Äkta” ryssar är sjukt öppna och omhändertagande till skillnad från svenskar. Då menar jag att vi är det på riktigt, inte att vi går och snackar skit folk bakom ryggen som det tyvärr är en vana att göra här. Fått höra så mycket skit om att jag är ryss, att ryssar är elaka osv. Så tack för att någon äntligen skrivit ut sanningen! :)

Reply
Mimi

comes to morocco please!! :) you will be surprised of how many people who know you ;)

Reply
Johanna

Herregud vilken fin blus (måste ha något liknande!) och vad otroligt vacker du är! :D

Reply
Carsla Peyton

This is so awesome! I love your rings!!

<3 Carsla

Founder & CEO of Connect-the-Cloths

www.connect-the-cloths.com

A stylist's, foodie's, & writer's blog in development.

Reply
tilde

Skulle inte du kunna visa vad du använder för smink och hur du applicerar det, du sminkar dig så fint!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*