• header

WINTER’S COMING

lamps-1

lamps-3

lamps-2

Behind the scenes at yesterday’s shoot

Igår plåtades jag i vårkläder men våren känns ju extremt långt borta. När jag kom hem från jobbet så började jag packa ner alla sommarjackor, ner till källaren och upp med alla kappor och fuskpälsar. Nu är vintern här! Det “jobbiga” är ju att alla vinterjackor tar ju sån sjuuuuukt stor plats.. Vi bor på 45 kvm och det räcker fan inte för en modebloggare haha. Det är dags för oss att köpa större, men vi väntar på rätt tillfälle och rätt lägenhet för den måste vara tillräckligt stor för iallafall ett barn. Helst två så man slipper flytta igen. Oj vad sjukt, det kändes så naturligt att skriva det där. Haha, ja man har väl blivit vuxen!

Nu blir det tacos och film här hos oss. :)

// Yesterday I did a photoshoot in spring clothes, but the spring feels sooo far away. When I got home from work today I started to pack all the summer jackets, went down to the basement and got all of my coats and fake furs. Winter’s here! The “annoying” part is that all the winter coats take sooooo much space.. Our apartment is 45 square meters and that’s definitely not enough for a fashion blogger haha. It’s time for us to buy a bigger place, but we’re waiting for the right moment and the right apartment cause it has to be big enough for at least one kid. Or two, so we don’t have to move again. Oh it felt so natural to write that haha, well I guess I’m an adult now! Now we’re having tacos and a movie. :)

83 Comments

Gianna

why do you soo soo often cut your legs of from the photos…they are soooo sooo sooo beautiful and you just cut them of…in this post and in the most of your outfit posts….haha whyy???? :D

Reply
Josefin

Haha Kenza, jag tänkte på det dag när jag gick hem att “Hmm, undrar när Kenza ska flytta till en större lägenhet och skaffa tvättmaskin?” Tack för att du är så bra! :D

Reply
I

Hur känns det när folk runt omkring dig får barn. Typ som blondinbella,( ni har vart med i blogg branschen länge), får det dig att längta mer?

Reply
Vendela

Åå jag blir helt varm i kroppen av att tänka på den tiden i livet när man ska börja planera för barn! Hoppas du och aleks får en glad och lycklig familj tillsammans! <3

Reply
Marica

Nu kommer nog alla spekulera i om du är gravid, haha. Men gud vad roligt det skulle vara med en liten mini-Kenza som staplar omkring i fashionabla kläder. ;)

Reply
Hanna M

Vet hur många gånger du säkert hör det, och kanske känns jobbigt, eller liknande. Men du är så sjukt sinnes sjukt fin! Kollat bak i gamla bilderna, och du är så där naturligt fin! Haha kram på dig!

Reply
Noor

Haha det lät så naturligt också, älskar den sidan av dig, att du jobbar för din vardag och planerar ditt liv inte som andra stor bloggare :)

Reply
Ias

You look so pretty! You should do more photoshoots like that, you’re such a doll!
PS.: Could you make a gym/health routine? I’m as skinny as you and I’m not sure what to do to gain mass and keep healthy!
Kisses from Brazil!

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Skulle inte du kunna ha ett “hemma hos” inlägg så man får se hur du bor lite mer. Förstår om det känns för privat men det vore kul att se hur du inrett osv :)

Kärlek till dig!
Rebecka

Reply
Ärligt talat

FÅR SÅDAN DÅLIG SJÄLVFÖRTROENDE BARA NÄR JAG KOLLAR PÅ DINA FELFRIA BILDER! VILL FAN I MIG GRÅTA!
VILL VARA SÅ PERFEKT SOM DIG OHHH

Reply
Olivia

Tänkte bara säga att du har sjuukt snygga ögonbryn. Haha okej låter fett knäppt, meen kom att tänkte på det nu när jag såg dina bilder :)

Noppar du dom själv eller gör du det på salong?

Reply
Julia

Bor ni på 45kvadrat?! Jisses! Kan du inte skriva lite om hur det är? Och hur det är att vara sambo överhuvud taget. Typ hur det går, hur gör ni med ekonomin osv? :)

Reply
Tova

Håller med om att våren känns låångt borta! Förresten, hur går det med rökningen?
Ha en bra dag! :)

Reply
Linnea Gyllbring

När du skrev “Winter’s coming” tänkte jag direkt på Game of Thrones haha.
Visst hade du sett serien? *troooor du skrev något om det på bloggen, men mitt minne är ganska dåligt haha*

Men om du någon gång vill läsa en bra bok/serie så borde du verkligen läsa Game of Thrones böckerna. Så sjukt bra.

Reply
Sanna

ja men det är väl lite så att man kommer in i olika faser i livet och nu är du väl i fasen där du planerar för att fler ska få plats i ditt liv och ditt hem. Sen är det ju inget som måste hända nu på en gång för det liksom.

Men är man sugen på att flytta så kan man ju lika gärna flytta till ett ställe som är hållbart till ens framtidsplaner

Reply
Dixi Wonderland

Awww! Så tänker jag också! Jag har redan flyttat 15 gånger i mitt liv och vill helst inte röra speciellt mycket på mig igen. Känner att det är lika bra att köpa en stor lägenhet direkt än att köpa en 2:a och sen flytta till en 3:a eller 4:a haha men vi får se vad framtiden bjuder på helt enkelt ;D Lycka till med erat letande :D

Reply
Hejsan

Jag följer en hemlös på hans blogg, tycker fler borde läsa, gilla och kommentera snällt så han blir glad :) Han är ensam och har levt ett hårt liv och behöver höra snälla ord! Går att följa honom på facebook också.
https://www.facebook.com/jocke.larsson.3958
Om han får många följare och bloggläsare så kanske han känner att det finns folk som bryr sig. http://mittliv1.bloggplatsen.se
Sprid gärna länken! Bry er inte om ni har finnar, eller fult hår/näsa o.s.v.! Finns folk som har det så mycket värre än er! Kram på er alla.

Reply
audrina

Tycker det är så häftigt att vi får se dig växa genom din blogg, känns som att jag känner dig men ändå inte.Hoppas du har kvar din blogg tills du blir gammal och grå haha tror inte jag eller dina andra bloggläsare kommer vara redo att släppa taget om dig! haha sitter och tänker på om du någonsin kommer ha ett blogginlägg där du frågar om tips för namn på ditt framtida barn. Älskar din blogg om de inte redan är obvious!

Reply
Sandra

Hej Kenza, en lite random fråga kanske, men har du någon gång funderat på att plugga på universititet/högskola, och vad skulle du isf vilja läsa? Tror du att du någon gång kommer göra det eller tycker du att det känns lite “onödigt” för dig? Inte så att jag på något vis ifrågasätter dig som bloggare, utan bara för att jag tycker det är intressant att veta! :) Tack för en grym blogg!

Reply
Linn

Vet inte hur jag ska formulera detta Kenza, men TACK för att du är som du är. Tack, för att du visar att man kan ha ett förhållande som varat i 5 (?) år utan att vara förlovade, gifta eller skaffat barn. Alla får självklart göra som de vill, men jag tror att man aldrig ska göra något förhastat, bara för att man är kär i 20-års åldern. Att ni “bara” är sambos, får mig att tro på er som par. Jag känner respekt gentemot dig. :) Att ni är ett galet snyggt par är ju en annan sak, gahhh!!!

Reply
Stefan

Jättefina bilder Kenza. Det märks att ni är lyckliga ihop.
norgemelatonin.com
Er du plaget av jet lag, kan du ta preparatet Melatonin, et hormon som utskilles i hjernen og som påvirker døgnrytmen. Mens Melatonin selges reseptfritt i for eksempel USA, er det reseptbelagt her i Norge. Norge er ikke med i EU slik at det er er egne regler som gjelder for oss. Det er tillatt å importere både reseptfrie og reseptpliktige legemidler fra EØS-området. Det er en mengdebegrensning: tre måneders personlig bruk.

Trykk her for å bestille Melatonin fra England. Leveringstid er forøvrig 1 Uke

Reply
Mona

Hahahah visste att du var Avis på på blondinbella, hennes blogg har nu även blivit större än din i samband med att hon fått en bebis ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*