• header

TODAY’S OUTFIT

dagenzzz st-1

dagenzzz -4

dagenzzz -2

dagenzzz collage-1

dagenzzz -1

dagenzzz -3

Sweater from Dagmar via estella.se // Nike Air Max // tights from Ginatricot // Michael Kors watch // bag from Anine Bing // rings HERE // sunglasses from RayBan // coat from Chicy // ear cuff HERE

Idag har jag en “ta hand om bilen”-dag! Vinterdäcken åkte på imorse, och senare i eftermiddag ska jag lämna in den på verkstaden för service (oljan behöver bytas) och tvätt. Min Mini kommer bli så fin! För en dag iallafall, sen är den väl skitig igen haha.

Snart kommer mamma hit till kontoret för en lunch också. Bra tisdag! :)

// Today I’m having a “taking care of my car” day! The snow tyres went on this morning, and later today I’m going to the service station to change the oil and get it washed. My Mini will look so beautiful! At least for a day, then it’s probably dirty again haha. My mom is coming over to the office soon for lunch. Great Tuesday! :)

73 Comments

Anna Helander

Skulle du kunna länka tightsen från Gina tricots hemsida? ÄR de bara helsvarta eller finns det något mönster? Man ser inte detljerna så bra. GRYM OUTFIT! Bästa på länge. Kram

Reply
Monika

Det är aldrig stylish med gympadojor! Och det du har i örat borde du gömma så bra att du aldrig hittar den igen!

Reply
Sarah

Haha! Du ser ut som någons kändis livsvakt, med mörka solglasögon och en stor grej i örat. :D

Reply
Irine

Hi! Just one question: Your lips look so good and soigne! What lipstick or balm do you use? Thank you for the inspiration by you looks :-***

Reply
Marlene Mach

I have a question, were you always that slim? You have a great shape Kenza:)

Reply
Alexandra Olsson

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och jag fullständigt älskar dina skor, och har funderat på att köpa ett par Nike Air Max 1 själv, men jag måste bara fråga, är dessa Sail Arctic Pink?

Reply
SweetyBasil

love your outfit!!!looks so good on you:) Btw I had a dream about you and aleks and I must be really crazy but somehow you were a good friend of mine and I tried to bring you and aleks together and told him the whole time that you would give a great couple:D and you were looking for a new store for your clothing line haha so crazy I had to smile the whole morning:))

Reply
Irine

Hi! Your lips look wonderful! What lipstick or balm do you use? Thank you for the inspiration by your looks. With best regards))))

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag behöver verkligen din hjälp! Jag och min pojkvän ska utomlands i sommar och vi har sådan beslutsångest. Vi vill ha ett rikt uteliv och kunna festa på natten men också ha en väldigt fin strand nära hotellet. Vi vill alltså ha en romantisk dag och en kul natt tillsammans. Vad skulle du rekomendera till ett par som vill festa med ändå relaxa tillsammans?
Helst inte för dyrt heller, ungefär som en “vanlig” resa med hotell och flyg för ca. 5-6 tusen per person.
Du kan väl skriva ett inlägg om detta?? Tror att många skulle vara intresserade.

Reply
Daniela Castro

En sån underbar person med ett sånt underbart utseende. Perfekt kombo! Så stark o fin. En av mina gå inspirationer är du. Lycka till med allt och ha en trevligt fortsättning i livet. Don’t let me down, guuurl! :3

Reply
tilde

hej kenza! Jag undrar om du vet någon sida som säljer svarta höga pumps, helt vanliga. Har letat som en galning, men har inte hittat. Skulle vara jätte tacksam om du svara. kram!

Reply
Samira

Hej Kenza!

Jag har en lite allvarlig fråga till dig som jag plus flera undrat länge. Vi hade nyligen igen denna diskussion om dig. Då vi själva är utbildade och jobbar inom designer och mode branschen.

Nu till frågan!

Hur kommer det sig att du kallar dig för designer, man har varken sätt dig rita/skissa eller sy?! Aldrig hört talas om det heller.
Kan du ens rita/skissa som är nummer ett inom just vår bransch!?

Hur kan du kalla dig för designer när andra gör jobbet åt dig. Att enbart ha lite idéer och dela dessa med de som ritar åt dig, kallas inte för designer. Alla kan göra detta även ett barn kan komma med förslag på hur ett plagg ska se ut som sedan skapas av de riktiga designers som ritar och syr upp.

Man har aldrig sätt dig vara kreativ och visa upp lite skoj skissar/ritningar, visst du behöver inte men, är man en designer så kan man inte låta bli och man delar av med sig sin talang på andra sätt också än enbart via bilder på kläder, som alla kan göra.

Du som så kallad designer, som säger ha designat alla kläder för ditt märke. Hur utmärker du dig när det kommer de andra designers som finns, vad är det lilla extra i dina kläder som inte redan finns ute på marknaden?
Du som designer hur är du annorlunda?

Jag och mina kollegor inom mode branschen tycker inte att din stil är något annorlunda än det som redan finns. Vi ser inte det lilla extra som just ska utmärka dig som designer.

Har undrat detta längre och ville ställa mina frågor till dig personligen.
För vad jag hört designar inte du kläderna som du påstår, du kommer med lite ide´er som sedan riktiga designer skapar åt dig.

Tycker inte det är okej att luras så här och lägg gärna upp när du skissar/ritar så man kan se att du i alla fall äger nån talang för att kalla dig för designer.

Det är inte rättvist att säga att man är något när andra gör jobbet åt en. Då kan vi alla kalla oss för t.ex designer så som du gör.

Förväntar mig ett ärligt svar då jag hört nått helt annat än vad du påstår och det verkar stämma då jag eller mina kollegor aldrig någnsin skådat en designer som varken skissar eller syr, oftast är det bra att kunna både och, men inte nödvändigt. Men en av dessa måste man om man nu ska kalla sig för designer.
Har du gått designer utbildning? Man behöver inte det om man har talangen, men har man varken gått utbildning, kan skissa/rita eller sy, då förstår jag inte hur man kan kalla sig för designer då.

För idéer har vi alla, men så länge andra skapar fram dessa så är det de som är t.ex designer och INTE du!

Mvh/Samira

Kenzas svar: Hej Samira! Oj vilken lång kommentar. Jag ska försöka svara på alla frågor! Nej, några sykunskaper har jag inte, men skissa kan jag göra utan problem. Mitt skrivbord på kontoret är fullt med skisser. Självklart kan jag inte visa upp några skisser här, vi jobbar med kollektioner ett år i förväg och det är ingenting som får visas. Nej, vi har inte tagit hjälp av någon annan designer på dessa kollektioner vi släppt hittills. Det är mina egna idéer och plagg jag tagit fram själv. Till nästa vår har vi börjat jobba med en superduktig tjej som heter Emelie. Jag kommer med grundidéerna, och sedan skissar vi tillsammans fram ett plagg. Hon hjälper oss även sy upp vissa prover som sedan blir den slutgiltiga produkten, det är smidigast att jobba så tillsammans med fabriken. Nej, jag har inte gått en designerutbildning. Men jag har jobbat i branschen på ett eller annat sätt i ett par år och vet hur den funkar. Jag är inte heller helt själv i IvyRevel, utan jobbar med folk som även dem har flera år av kunskap i modebranschen. Jag skulle inte vilja påstå att jag utmärker mig från andra designers, jag är fortfarande rätt ny på just denna biten men tror och hoppas att jag med tiden kommer att utvecklas och hitta min grej. Om du har några fler frågor så får du jättegärna maila mig på [email protected] :) Kram!

Reply
martina

jäklar vad snygg outfit! framförallt skorna och väskan. hoppas det är okej att jag lägger till den på pinterest:)

Reply
Veronika

Soo good!
now that you are making the videos you could do a make up tutorial :D just an idea, cant wait for it :)

Reply
Amanda

Hej hej Kenza! Älskar dina outfits! Har funderat på att beställa air max men är lite fundersam på hur stora i storleken dom är? Vilken storlek har du och vilken storlek har du i så fall på andra skor? Finns ingenstans att prova dom är i Finland där ja bor!

Tacksam för svar ♥

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Jag undrar vart du köper dina Nike free rum skor!? Såg i ett ganska nytt inlägg att dom finns på asos.com men har du nått annat ställe du köpt på också? Letar som en galning på internett!! sjukt tacksam för svar här eller på mejl:) kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*