• header

FROM DUSK ‘TIL DAWN

DuskDawn-0,3-NEWNEWNEW

Get the dresses at IvyRevel ♥ More pictures here

(PS. Free shipping ends tonight!)

65 Comments

Hadil

Jättefina klänningar verkligen, älskar färgerna och paljetterna!
Dock är de alldeles fööör korta för min smak. De täcker ju knappt rumpan. Speciellt den gröna. Djup rygg + kortkort = a big no no for me. Det får klänningarna att se lite “tonårsaktiga” ut. Keep it classy not trashy. Det är iallfall min åsikt. :)

Reply
audrey

Hi. I m looking for the saline skirt since 1 month. Do you know when it s gonna possible to order it ? Thks. I love it.

Reply
audrey

Hi. I ve been looking for the saline skirt for 1 month. Do you know when it s gonna be possible to order it again ? I really want it, so beautifull. Thks.

Reply
SELMA

Jätte fina klänningar! Men det skulle vara assss schysst med en ännu enklare, typ en runt urringning i ryggen, långa ärmar och utan armpuffgrejerna. Eller det är något som jag skulle vilja ha på mig iallafall! :D

Reply
Gianna

The dresses are sooo beautiful I ordered the green one =) I hope it fits.
and the model is so beautiful and Im glad you chose a healthy model and Im soo soo sad about the fact that somebody on ivyrevel istagram said that she is fat..i hope your model wont read it…or at least wont feel bad after reading it because she knows that she isnt fat and that she has a nice body. if more designer would only book this kind of models the models wouldnt starve themselves anymore…its soo soo sad that in the fashionworld mostly beeing skinny means that you have success… =( but the more designer act like you and book only healthy models the more the fashionworld will change…and like i said i really hope this beautiful girl dont let rude comments ruin her day.

Reply
Maja

Hej, jag tänkte bara höra om mer storlekar på dina andra klänningar kommer in? Jag hade velat ha delrio i storlek S vilket är slutsålt… Hade velat ha den innan jul! :)

Reply
rebecka

Måste bara säga att jag tycker det är så härligt att Sveriges största bloggerska är just du, Kenza. Trots att vi är lika gamla ser jag dig lite som en förebild…(hehe) och att folk som inte känner dig kan anse att du är falsk för att du är en av de få stora bloggare som är ödmjuk, ja det är ju bara knäppt. Tuppen upp för att du inte endast använder dig av size zero-modeller!
Puss å kram!

Reply
Sanna Jonsson

Skulle verkligen verkligen verkligen uppskatta om du svarar på det här, har väldigt mycket panik. Jag har just fått hem min beställning ifrån Ivyrevel och det är då kingston tröjan jag beställde. Är hur nöjd som helst och hur glad som helst. Beställde i storlek S och är lite osäker om jag skulle ha tagit xs istället. Hur skiljer sig S ifrån Xs ?

Kram :)

Reply
ebba

Åhhhh vad fin eran modell är :D ser hälsosam ut också, det är ett stort plus. Läste att du ville ha hälsosamma modeller, det tycker jag är jättefint av dig :) ha en bra dag!

Reply
Maja

Äntligen äntligen äntligen en vettig modell! Blir så sjukt glad av att se detta. Grymt jobbat!

Reply
Isabella

Dessa bilder gav inte alls färgerna rättvisa. Färgerna såg mycket finare ut i ditt tidigare inlägg.

Kenzas svar: Det var därför jag länkade till det inlägget också. Blixten på shopbilderna slår ut det glittriga samt färgen, de är mycket finare i verkligheten (som i mitt tidigare inlägg)! :)

Reply
Emma

GUD SÅ HÄRLIGT att du använder dig av en modell med lite rumpa och höfter och inte ett “benrangel” :)

Reply
Emma

Hej Kenza! Supersnygga klänningar måste jag säga är speciellt sugen på den gröna glittriga. Jag undrar hur dem är i storlekarna? För små/stora eller ska man köpa den storlek man brukar vanligtvis bära i klänningar ?

Reply
Martina

Kenzaaa!!! :)

Jag undrar om ni kommer att ta in mera av era Saline skirts + Denver short dress? Jag vill så gärna ha dem i XXS, skulle bli såå glad – skitsnygga unika plagg!!!

Puss & Kram

Reply
aida

Supersnygga! Ska önska mig i julklapp, gillar att hon har breda höfter o rumpa<3 bra val, sitter den åt i midjan? För jag har samma kroppsform o har problem med att större storlekar sitter pösigt i midjan o mindre är för tajta för mina hips typ :/

Reply
Malin

Ååå så nöjd! Klickade precis hem Dawn klänningen. Är helt förälskad (om man kan vara det i ett plagg, klart man kan). Nu hoppas jag att den sitter bra. Tack för en grym klädsida! Kramar

Reply
rosanne

älskar att hon faktiskt ser frisk ut oc inte pinnsmal som alla andra. det känns som att det är så klänningen kommer sitta som klänningen visar!

Reply
Therese

Åh va skönt med en modell som ser mänsklig ut, inte som ett benrangel! Hon är skitsnygg och likaså klänningarna! :)

Reply
julia

Hej, jag går i nian och skriver en uppstats om bloggare som blir designer. skulle inte du vilja berätta om din historia hur du blev designer? och varför du valde att göra det du gör. så svårt att hitta fakta om dig genom genom något annat sätt!
skulle vara jätte tacksam för svar eftersom det är ett stort projekt! kramisar

Reply
Liv

Tycker inte riktigt om sätter modellerna står. Det ser lite…håglöst ut.

Superfina klänningar annars!!

Reply
Edith

Jag tycker att det är så sjukt vilken skev uppfattning vi har om kroppar idag! Överallt på Instagram och i Kenzas blogg har folk kommenterat dehär modellernas kroppar. De har skrivit att de gillar att modellen inte är så himla smal, att hon är hälsosam och mer normal osv.

OBS! Jag tycker att tjejerna är JÄTTEFINA och jag tror säkert att Kenza väljer modeller som äter osv.

MEN de är fortfarande jättesmala! Har idealet blivit så smalt att vi INTE ser det här som smalt? De är fortfarande “normalare” än anorexia-tjejerna på de flesta catwalks men jag hoppas att de flesta av er ser att det här är väldigt smala tjejer? Mellanrummet mellan deras lår är ju liksom så att ett till lår skulle få plats där. Till exempel.

Det här är absolut inget “kritik” eller att jag klankar ner på dehär tjejerna utan jag vill bara förmedla min uppfattning att vi har en väldigt skev verklighetsbild idag.

Reply
Karin

Åh, modellen är så snyyyygg!! Kul att ni använder er av modeller med olika kroppstyper. Klänningarna var också hur snygga som helst, min favorit är den gröna!

Reply
Lola

They are so lovely !! <3 <3 <3 I can't decide which one to get! Maybe the blue one, the sporty neck looks so nice :)

Reply
Angie

Gud vad härligt med en modell med lite kött på benen och en RÖV! Då kan man faktiskt föreställa sig hur klänningen kommer sitta på oss som inte har pojk-kroppar.

Reply
Lovisa

TACK för att du visar att riktiga kvinnor inte bara har en kroppsform. Viktigt att tillägga att även de modeller vi vanligtvis ser är riktiga kvinnor (så länge de inte retuscherats sönder). Det handlar inte om att man ska trycka ner alla tjejer som råkar vara naturligt smala utan om att visa att skönhet är ett bredare begrepp än dagens ideal ger utrymme för. Du är grym!

Reply
Emma

Så himla fint med en modell som ser hälsosam ut! Otroligt glad att ni valt en sådan modell!

Reply
Rosi

Men åhhh gud vad snyggt!!! Älskar framförallt att ni har valt en modell som inte är pinnsmal utan framhäver kvinliga former!!!!

Reply
Roro

This girl, model, she is amazing, her body is perfect and the dresses are perf. Good job Kenza :)

Reply
Heddi

Jättesnygg modell:)och det är fantastiskt att se en “Normal size” modell och inte en benrangel som på alla stora kampanjbilder. Även dina tidigare modeller var jättesnygga tjejer.

Reply
Pauline

Kenza, stort plus till dig för modellen!
Hon är råsnygg och har en hälsosam kropp! Snyggare kropp får man leta efter.
Hon ser helt fantastisk ut. Byt aldrig ut henen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*