• header

MEGA

mega-5

mega-1

mega-2

mega-3

mega-4

megaa-1

Shooting some outfits outside MEGA in Moscow

Ju mörkare det blir desto svårare blir det att komma upp ur sängen på morgonen. Jag måste fan köpa en sån där väckarklocka med “soluppgång” som lyser upp hela rummet! Någon som har en sån? Funkar det?

Jag sitter på kontoret och jobbar, jobbar hela dagen men tänkte ta en paus för att träna. Har inte tränat sedan förra måndagen, det går åt helvete med min motivation just nu haha. Ibland är jag aspepp och lyckas hålla 2-3 gånger i veckan, och ibland kommer jag med alla möjliga ursäkter. Ont i tanden, sjuk, trött, för mycket jobb. Jag ljuger inte, men ändå… Att det ska vara så jäkla svårt att bara träna regelbundet och vara hälsosam… Kanske för att det finns så mycket annat roligt man hellre gör på sin fritid. Som typ sitta i soffan och äta godis.

// The darker it gets, the harder it is for me to get up in the morning. I have to buy one of those alarm clocks with “sunrise” which lights up the whole room! Do you have one of those? Does it work?

I’m at the office working, I work all day but I’m gonna take a workout break later. I haven’t been at the gym since last Monday, my motivation is really shitty right now haha. Sometimes I’m really into it and go 2-3 times a week, and sometimes I just come up with all different excuses. My tooth hurts, I’m sick, tired, too much work. And I’m not lying, but still… Why is it so damn hard to just exercise regularly and be healthy? Maybe because there’s so many other fun things to do on your spare time. Like sitting on the couch and eat candy.

115 Comments

Julia

I understand how hard it is to wake up in the morning when it is dark outside and get home in the night – horrible!
I bought me last year one of these alarm clocks and I absolutely love it! You can change the time of the sunrise and at the end, when you didn’t wake up with light there is a sound. For me it works only with the light. I hate this normal sounds of an alarm clock so it’s a really good option – you should try it!
xxx Julia

Reply
elin

Jag har en sådan väckarklocka med soluppgång! I början tyckte jag att det var en stor skillnad och det kändes lättare att gå upp – nu har jag nog vant mig lite vid den, jag går upp i sömnen när den “ringer” och släcker lampan….

Reply
Michaela

Jag och min sambo har en sådan soluppgångslampa, vilket jag INTE uppskattar, haha! Den har även fågelkvitter, så en halvtimme innan man behöver vakna varje morgon börjar det lysa i rummet och fåglarna sjunger för full hals. Med andra ord – du kan få min ;)

Reply
Gina

Jag har en sån lampa och jag tycker den funkar kanon under den mörkare tiden på året! Jag använder den varje morgon nu så prova en sån :)

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag kommenterade igår och såg att du svarar på andra kommentarer men inte, dålig stil måste jag däga då du alltid varit min favoritbloggare och förebild.

Jag undrade om du kunde länka tightsen från Ginatricot som du hade på dig på din fina outfit? För dom sitter så fint på dig. Dessutom ville jag veta villet läppstift du använde igår? Namn på produkten? MVH

Reply
Clara

Håller med dig totalt! jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Den den röda jackan var super fin! Var e den från? Kram

Reply
Maria

Hej,
jag har en soluppgångs-väckarklocka. Superbra är den, skulle starkt rekommendera den till alla. Mycket lättare att vakna i ett ljust rum med fågelkvitter som larmsignal.
Mvh/ Maria

Reply
Corinne

Jag har en sån lampa! Funkar jättebra , är typ världens morgontröttaste person så mig hjälper den :)
Kram på dig!

Reply
Dixi Wonderland

HAHAHAHAH älskar “ligga i soffan och äta godis”. Om du känner att 3 gånger i veckan är för mycket så ta ner det till 2 ggr och kör zumba för det verkar du ju älska att göra. Kan ju vara så att det du gör på gymmet är tråkigt och då inte lockar dig tillbaka? Tycker det är bra att du kämpar iaf :D

Reply
Malin

Haha jag vet! Nu tränar du oftare än jag men mitt jäkla satskort som ligger där i plånboken och aaaaldrig används, va e de för fel på mig? Varför går jag inte! Haha.

Lycka till med motivationen!!!!

Reply
Izza

Har den! Den funkar sjukt bra! Mår mycket bättre sen o vaknar mycket bättre!!!!

Reply
kajsa

Jag och min sambo har en sån! Funkar jättebra, vaknar oftast 5 min innan den ringer, av ljuset. Vår är från philips tror jag, har hållit många år :)

Reply
Fanny

Tänk att träningen bara är en timme av din vardag, det är ju inte så mycket:) det är bara att komma ihåg som är svårt

Reply
Frida

Har själv en “Wake-up light” och det fungerar. Är mycket lättare att komma upp med en sådan än utan. Tror att de går att köpa lite varstans, bla. på Clas Ohlson.

Reply
Emma

Jag har faktiskt en sån väckarklocka, och jag tycker det är mysigt att vakna till en soluppgång!

Nu vet jag ju inte hur du är, men jag själv är ganska svårväckt just på morgonen och helt jäkla lost haha, och då brukar jag inte vakna av en soluppgång och fågelkvitter om jag är suuupertrött! Just därför brukar jag ställa ett vanligt alarm också typ då jag verkligen behöver gå upp :)

Men JAG tycker i alla fall att man känner sig gladare och piggare när man vaknar till ett gradvis ökande “solljus” och något naturljud än om man vaknar till ett mekaniskt ljud som följer med mobilen!

Men i det stora hela gillar jag min sån väckarklocka! Och om du är en person som inte är alltför svårväckt så skulle den säkert uppskattas :D

Reply
Mariah

Min pojkvän fick en sån väckarklocka i julklapp av mig ett år. Han har nämligen skitsvårt att komma upp på morgonen (jag med btw). Jag älskar att vakna till ljudet av vågor eller fågelkvitter som sakta stegras samtidigt som ett varmt ljus tilltar i rummet. Bara ljudet av en vanlig väckarklocka gör ju att kropp och sinne chockas! Jag blir t.o.m. arg av att vakna till en ilsken ringsignal. Wake-Up Light är en superbra investering!

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag har en jätte random fråga till dig, tycker du om One Direction, John Mayer och Coldplay musik? :) Kram Alexandra

Reply
Malin

Jag har en sån där Wake up light klocka från Philips. Första veckan störde jag mig sjukt mycket på den o första tanken på morgonen var typ “jäävla lampjävel” haha, men jag vande mig snabbt och jag rekommenderar den verkligen! Supermysigt att vakna upp till ett behagligt ljust rum.

Reply
Jasmine

Jag har en sån väckaklocka! De är bäst. Sakta blir det ljusare och ljusare och lagom till man känner sig väckt så kommer väckningsignalen vilken jag har valt till fågelsång. Helt underbart! Min heter Denver Wake-up lamp. Lycka till!

Reply
Evelyn

Where are the clothes from? Especially your scarf and coat, it looks really nice!

Reply
Gabriella

Jag har en sådan väckarklocka hemma och den funkar ganska bra faktiskt :D

Reply
johanna

jag har en sån, den är guld nu på vintern! Är fortfarnde inte någon morgonperson men det blir något enklare att gå upp på morgonen!

Reply
Lola

I hope you’re going to show us more of these outfits! I really love the ones with the knitted sweatshirt and the one with the coat! I wish I could use your wardrobe for a month, how great would that be haha. Keep up the good work xx <3

Reply
C.

Åh herre den röda jackan???? Skit snygg! Vart är den från? Någon affär på Mega i Ryssland eller vet du om det är nåt märke som går att få tag på här i Sverige också?

Reply
Moa

Hahahah… “Kanske för att det finns så mycket annat roligt man hellre gör på sin fritid. Som typ sitta i soffan och äta godis.” Haha story of my life

Reply
Jennie

Berätta om när du blev sårad och vad du gjorde för att må bättre :) kommentera i min blogg och kom med massa tips hur man kommer tillbaka och hur lång tid det tog :) berätta :)

Reply
Olivia

hej kenza!
jag undrar var du har köpt din underkjol som du burkar ha när du har en kort klänning?
Kram

Reply
Katrine

Skjønner veldig godt at det er vanskelig å stå opp på morgenen, sliter med det selv! Håper du får opp motivasjonen din når det gjelder trening da! Kjedelig å ikke ha noen motivasjon :(

Reply
Matilda

Hej!! Jag har en sån väckarklocka och jag måste säga att den funkar bra! Man blir inte lika “förblindad” när man vaknar eftersom den gradvis lyser starkare. Jag skulle rekommendera att du köper en docka till mobilen så att du kan välja exakt vilken musik eller vilket ljud du vill ha på morgonen :)

Reply
Ronya

Hej!
Jag vill bara fråga vilken storlek du har på din Jofama by Kenza 9 jacka? Hade tänkt att önska mig en sån i julklapp men har ingen aning om vilken storlek jag skulle behöva. Men jag gissar på att jag är ungefär som dig.

Tacksam för svar!! :)

Reply
Stina

Jag vet vad du behöver. Appen som heter walk up, en gubbe som skriker tills du har klivit upp ur sängen och gått tio steg. Alltså slutar inte gubben skriva förrän du har kommit upp ur sängen och tagit tio 15 el 20 steg valfritt) prova det så kommer du nog upp! :)

Reply
Gianna

the only motivation people have to go in the gym is to get a better body but since you HAVE the PERFECT body already even when you just sit on the coach and eat candies there is no motivation for you to go to the gym haha i can totally understand you…you are just a lucky kid i guess…damn.

Reply
Isabelle

Jag har en sån klocka. Det är inte direkt skönt att gå upp, men definitivt lättare än innan jag hade klockan.

Reply
Josefin

Jag har en sån lampa, haha! :D Har dock inte använt den så mycket än så jag kan inte säga om det funkar eller inte.. Kram

Reply
Emma Nilsson

Ja jag köpte en sån lampa förra året! Dock inte en Phillips utan ett annat märke från Net on Net. Den från Phillips kostar jättemycket men den andra (kommer inte ihåg vad märket heter) kostade typ 150 kr! Jag tänkte att man kan ju prova, annars är det inte så mycket pengar som gått åt. Så jag använder den varje morgon från att det börjar bli mörkt! Ställer den på en halvtimme innan jag ska gå upp. Dock använder jag bara ibland larmet, jag ställer mobilen också.
Hoppas det funkar för dig!

Reply
Caroline

Jag har en sån väckarklocka som lyser upp! Mycket skönare o vakna upp till än ett jävla tjutande ;)

Reply
Robin

Jag har en sån där soluppgångslampa och jag tycker den funkar jättebra!

Brukar finnas lite olika signaler på dem som t.ex. fågelkvitter om man inte vill vakna av ett krigslarm.

Reply
Viktoria

Undrar bara hur de går med rökningen? Har du slutat med den skiten nu? ;) kram

Reply
A

Hej, gillar din blogg :) jag har en sån väckarklocka du pratar om och den är fantastisk, men köp inte den allra billigaste modellen för på min slutade knapparna att fungera iaf… köpte snäppet dyrare med både soluppgång och fågelkvitter. Rekomenderar den starkt!!! ^^

Reply
Maria

You find me at the exact same situation !!! It was like i was reading my words! but i am sure what’s wrong with me…i am bored , i say it without hasitating, jejeje!

well you ll find your motivation i’m sure , i am trying to find mine:)

Love from Athens , GREECE ( ps we have like 14 degrees and i am cold … cannot imagine the cold there :) )

Reply
Ada

Har haft en sådan lampa/väckarklocka i säkert 4 år. Mycket enklare att vakna upp samt mysigt fågelkvitter som stiger i volymen i takt med lampan. Önska dig i julklapp!

Reply
Amina

You’re red jacket is PERFECT ! Just what I’ve searching for ! Is Mega the name of the brand of the jacket ? But I’m french and I’m afraid i can’t buy it online :(

Reply
Lina

Jag har en sådan! Det fungerar jättebra för mig, vaknar ofta 10 minuter innan klockan ringer och även om jag vaknar av klockan så är jag piggare än vanligt! :)

Reply
Marite from Latvia

Hey Kenza! I have the same problem with getting up when its dark and my dad gave me the alarm clock that lights up your room as a gift and I have to say – for me it totally works! Instead of the alarm waking you up from deep sleep, your body starts waking up with the light and you don’t feel so “rushed” up.

Reply
Linnéa

Jag har en sån men soluppgång! Det funkar väl någorlunda skulle jag säga. Ljuset i sig märker jag inte förrens radion går igång och väcker mig, är med andra ord mycket trött på morgonen :P

Reply
Linn Emilie

Heisann super-duper Kenza, uten tvil at Wake-up light fungerer. Jeg har hatt 2 typer fra Philips nå og syntes at den nyeste med “touch verasjon” på selve klokken som er formet mer som en rund sol er den beste. Du har mange lyder du kan stille inn og 20 typer lysstyrker. U will love it! Du kan se bildet her. Sen et spørsmål: shipper dere IvyRevel til Norge når det er salg også? Kram og bekalger en super lang link.
https://www.google.no/search?q=philips+wakeup+light&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Mj6WUuznM_KPyQPrjYC4DQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=618#facrc=_&imgdii=_&imgrc=BTQmD8K4vcBdQM%3A%3B0Oel0xupraDCPM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.design.philips.com%252Fshared%252Fassets%252Fdesign_assets%252Fimages%252Fportfolio%252Fdesign_for_consumer_lifestyle%252Fwake-upLight_main_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.design.philips.com%252Fphilips%252Fsites%252Fphilipsdesign%252Fabout%252Fdesign%252Fdesignportfolio%252Fdesign_for_consumer_lifestyle%252FWake-upLight.page%3B560%3B248

Reply
Emma

Jag har en sån lampa! Den är verkligen min livräddade vintertid! Man känner sig verkligen piggare när man vaknar, ibland hinner man till och med vakna innan ljudet och bara av “soluppgången”!
Det enda jobbiga för mig var att lära mig att ställa i den, typ ljusstyrka osv som jag inte kan ett skvatt om, men efter att ha prövat mig hittade jag en nivå ungefär i mitten som var lagom för mig!
Tveka inte, köp!!

Reply
Giulia

Hi Kenza, I’m familiar with the ” sunrise ” alarm clock and it works really well, it softly lightens up your room within the hour your alarm is set. I’ve got this lamp as a present for dealing with my so called ” winter depression ” and I love it. Brightens your whole morning.

You’re beautiful, by the way. Always love your pictures –

Reply
Malin

Heej! Jag fick en soluppgångväckarklocka i födelsedagspresent för några år sedan eftersom jag hade så otroooligt svårt att gå upp på morgonen och mitt humör inte heller var världsbäst på morgonen men väckarklockan är verkligen såå bra! Jag har på den även de dagar jag inte behöver eftersom den inte stör men ändå väcker i tid! Jääätte bra ;)

Reply
Malin

Hej! Jag har en wake-up light, på mig funkar den jättebra, men min man får ont i huvudet av den även om den är på lägsta… så vi vaknar av mobilen numera…

Reply
Isabella

Känner igen mig!! Förresten, hur går det med rökningen? =) Har själv slutat, (sen jan) och “bara” feströkt. Men nu är det jobbigt efter ganska mycket festande, det blir en och annan i smyg.

Reply
frida

Jag har en sådan klocka. Funkar i början, man vaknar av endast ljuset. Men efter någon vecka är det bara som ett starkt ljus från datorskärmen ungefär haha. Funkar fint som en lampa, men inte riktigt som en väckarklocka…

Reply
sandra

Haha du är så rolig! “Typ sitta i soffan och äta godis” Bäst.
Har också svårt att komma iväg och tänker likadant som dig, ursäkterna är oändliga! Brukar dessutom tänka “a men jag kan äta den här godispåsen för jag ska ju ändå träna imorgon.. Kanske” haha.

Tack för en bra blogg!

Reply
sandra

Två frågor!
1. Den gråa tjocktröjan ser sjuhuuukt mysig ut! Var är den ifrån?
2. Den grå kappan är PRECIS en sådan kappa jag varit på jakt efter i oändlighetens oändlighet. Var är den ifrån?

:) KRAM!

Reply
Johanna

Wake up light är den bästa investering man kan göra! Otroligt skönt att vakna “av sig själv”. Det är värt att köpa den dyrare varianten. Kram

Reply
Olivia

Hej fina Kenza! Hur snygga är inte du och Alex! Blir spännande att se bilderna. Måste bara fråga vart den grå stickade långa tröjan är ifrån? Mycket fin :)

Reply
Linnea Maria Ahti

Hej!
Har inte läst din blogg så länge men alltid vetat vem du är, oftast vänner som pratat mycket om dig samt länkat din blogg på deras bloggar.
Men nu är jag fast!

Men denna väckarklocka? Har aldrig hört talas om den innan.
Men ska det verkligen vara skönt att vakna tidigt på morgonen?
Då vill man ju aldrig gå upp.

Men funkar den? ♥️

Reply
Johan andersson

Jag har använt mig av en wake up light klocka ganska länge nu för att komma upp på morgonen. De fungerar verkligen bättre än jag trodde! Kan rekomendera dem till dig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*