• header

WINDY

todays st-1

todays-1

todays-3

todays-2

todays-4

Old sweater from H&M // skirt and bag from Zara // leather jacket from Acne // Prada sunglasses // Rings from H&M and Fanny Lyckman // Acne cypress boots

7 plusgrader när jag gick hemifrån så jag tänkte “varför inte ta kjol idag?” Sedan visade det sig vara jätteblåsigt ute så jag har fått gå och hålla i kjolen hela dagen haha. :) Nu kommer vi sitta på kontoret heeeela kvällen och ha möte så vi hörs när jag är hemma. ♥

// 7 degrees when I left home so I thought “why not have a skirt today?”But then it got so windy outside so I have to hold on to my skirt all day haha. Now we’re having a meeting here at the office aaaaall night, so I’ll update again when I get home. ♥

69 Comments

Kasia

you look so amazing! you’re the most beautiful woman on earth – with or without make-up! but this suits you so well! please write a link from zara site with this skirt – it looks so great on you but i don’t know which skirt is yours! kisses!

Reply
ViolettaS

Soooo amazing :-) ! I love to see your outfits :-) them make me happy :-D love your blog! Come to mine :-) violettas.altervista.org :-*

Reply
Sandra

Hej Kenza. Fortsätt kämpa på med allt som du gör, du är en stor inspiration för mig. Inte modet då…jag är sjukskriven om klär sällan upp mig så även om jag tycker du är fin att titta på köper jag aldirg något jag ser dig bära. Nej det är din underbara personlighet som smittar av sig i hela bloggen som är så härlig. Stort tack och kram /Sandra

Reply
Hanne

Jeg har lett etter solbrillene du har på deg her i evigheter, vet du hva modellen heter? Evt. hvor de kan kjøpes på nett? Er redd de ikke selges lenger, men om du kunne hjulpet meg har jeg blitt veeeeldig glad og takknemlig!

Og så må jeg bare si at du er så flott og flink! Å lese bloggen din er en av mine faste hverdagsgleder :-) Ha en fin kveld!

Reply
Gianna

why do you have sooo perfect skinny legs…im so jealous :D (but in a friendly way not hateful I love you to much to hate you) :D but I want them tooooooo!!

Reply
Jadwiga malgorzata

I think it’s so funny how you always seem to link and uplift all the other fashion bloggers .. except Angelica Blick. how come that you have shown pictures of the other bloggers in IvyRevel and not Angelica? and that’s funny because her pictures with the smoke is by far the best pictures of all the bloggers.

Reply
Nellie

Hej!
Jag önskar bara få dela min historia med någon och jag hoppas på att det finns någon därute som känner igen sig, känner mig så ensam!
Har ett bra tag nu varit under greppet av en ätstörning. Gick ner från närmare 80kg till 46 (!)kg inom loppet av ca ett halvår. Har haft fruktansvärda bekymmer och mått otroligt dåligt utan att ha haft någon att prata med!
Har vägrat erkänna för mig själv att jag är sjuk och har hela tiden intalat mig att jag har full kontroll över läget. Mitt ORDENTLIGA uppvaknande kom för bara några dagar sedan då jag fått fysiska bekymmer i form av spruckna händer, otroligt lågt blodtryck och puls, orkeslöshet och irritation bland annat. Orkade inte längre med mitt jobb och har fått sjukskriva mig flertalet gånger på grund av just orkeslösheten och likgiltighet, orkade till slut knappt röra mig. Jag rannsakade mig själv och kom fram till att mitt största problem inte är maten i sig, utan siffrorna de visar! Satt varje dag och räknade kalorier i shape-up och gjorde allt i min makt för att äta mer men mindre och mindre kalorier, vägde precis allting. Varenda litet gram räknades. Vart väldigt duktig på det här, ingen märkte något på mina portioner mat. Problemet var ju givet att jag, efter att jag ätit, var precis lika hungrig som innan, om inte värre! Mina tankar och min energi gick ENDAST till att fundera på mat och jag vart mer och MER desperat! Var så hungrig på mornarna att jag nästan kräktes. Hade speciella mattider när det var “tillåtet” att äta, dessa styrde min dag. Längtade nåt enormt efter de tider jag fick äta, det var det enda som fyllde min sjuka hjärna. Jag lagade extremt mycket mat, det gav mig energi, men falsk sådan givetvis..
När jag var som sämst fick jag i mig långt under 500kcal per dag och MAX 20g kolhydrater och då hade jag ätit i alla fall tre gånger. Var stolt när jag såg siffrorna, men samtidigt helt panikslagen då jag fattade att det här nog skulle sluta illa! Lovade mig själv VARJE kväll att “imorgon ska bli en bättre dag, jag ska äta mer”, men varje morgon var paniken tillbaka när jag såg dessa jävla kalorier i shape-up (som jag redan lagt in kvällen innan för att ha “kontroll” över mitt matintag), jag ansåg mig äta alldeles för mycket och kunde inte unna mig något extra. Till slut kunde jag inte ens unna mig tomat i en sallad, än mindre yoghurt som jag varit sjukt sugen på bra länge.
Fattade till slut att mitt största bekymmer, som sagt, var siffrorna. Därför bestämde jag mig en gång för alla att STRUNTA I den där jävla kaloriräknarappen och äta det jag är sugen på, att bli sådär lycklig “ovetande” igen och bara se till att hålla en god LCHFstandard för LCHF är något jag mått superbra på innan jag blev sjuk. Den 25/11 tog jag därför tagit steget, jag åt då en ganska rejäl frukost med grädde i gröten och jag vägde inte en enda matbit. Jag åt falukorv vilket jag varit sugen på LÄNGE men varit totalt livrädd för i och med kalorierna. Jag har ätit choklad som jag älskar och även bakat lussekatter MED smör. Jag har även köpt fullfeta produkter i affären och jag har kastat alla produkter som förknippar mig med sjukdomen. Det känns på ett vis som att jag är pånyttfödd! INGET av maten är registrerat och jag känner inga ångestkänslor eller skam alls! Inte heller några som helst motstridiga tankar. Det känns bara fantastiskt och jag känner mig så lugn!! Lugn och mätt, vilket jag inte varit på otroligt länge!
Jag tänker aldrig falla tillbaka, jag ska verkligen verkligen försöka! Jag hoppas på att min resa kommer ge mig livet tillbaka! Jag kommer säkert gå upp en hel del i vikt med tanke på att jag svält mig under en sån lång period, men inte ens det gör någonting just nu! Det känns så skönt!
Förlåt för lång kommentar men kände att jag bara måste berätta om min kamp för någon!!! Någon kanske vill kolla in min blogg så vi kan peppa varandra och kanske prata när något känns jobbigt?
Kram Nellie (http://bitterfroken.blogg.se)

Reply
Stina

http://www.politism.se/story/nar-kenza-skriver-politik/#post-7359

länkar inte till politism för att jag vill att du ska “förstå vilken påverkanskraft du har”, för det tror jag du vet. Inte heller för att be dig “skriva oftare om viktiga saker för att det är ditt ansvar!!!”, för det är inte sant.

Det finaste med dig är just den välvilja, och tilltro jag känner till dig. Jag litar på dig, det du säger och det du står för, just för att du är precis den du är, precis så blandad, precis lagom privat, precis lagom fast och patriotisk i dina ståndpunkter. Och jag litar på att du VET att det sätt du hanterar de viktiga frågorna på gör att det du säger, när du säger det, får ännu mer genomslagskraft än om du snackat om det oftare, hårdare, med mindre medkänsla för andra, och som uppifrån en piedistal.

Du är king. Så jävla king. Tack för att du gör PRECIS det du gör. Så. Jävla. Bra.

All kärlek

Reply
Agnes

Ville bara dela med mig av två länkar som du kanske redan sett men som inte ska gå obemärkt förbi:
http://www.politism.se/story/nar-kenza-skriver-politik/#post-7359
http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2013/11/24/kenza-blir-politisk

Är starkt positiv till att du valde att kommentera Rysslands förhållningssätt till homosexualitet på det sätt du gjorde. Även om det hade känts självklart för mig att göra, vilket det säkert gjordes för dig också, så finns det många andra som tyvärr knappt skulle ägnat det en tanke. Därför behövs det lyftas fram och uppmärksammas lite extra. Kram till dig för att du står upp för dina åsikter och värderingar så som alla borde våga göra och är en god förebild för så många! :)

Reply
Johanna

Att alltid självförtroendet ska sjunka en aning när man går in på din blogg. För du är så vacker och du har alltid på dej sjukt snygga kläder… Jämt jämt jämt. Verkligen i min smak. Men jag har inte råd med så mycket snygga kläder. Om jag skulle få välja att få nån människa i världens garderob, så skulle jag välja din. Fröken Sverige! <3 love ya! :)

Reply
Linnea

När du har rött läppstift borde du skriva vad det heter och kommer ifrån där du skriver resten av outfiten :) crazy good looking som alltid!! :)

Reply
Tina Frech

Wow, everytime I watch your blog I´m absolutely fascinated! I´m a fashionbogger from Germany and you´re my biggest idol. Yor style is unique and tht´s what inspires me to work hard for my dream. I wrote a blogpost about you in my favourite blog special, maybe check it out? Stay unique!

Reply
Hanna Månsson Rosgren

Vilket UNDERBART läppstift!!!! va heter det och vad kmr det ifrån? Skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg med dina smink-favoriter! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*