• header

FRIDAY MORNING

morning-1

morning-2

Dressed in shirt and sweater from IvyRevel

God morgon!

Igår kom jag hem från jobbet halv elva. Lång dag! Köpte med käk från Burger King, slängde i mig det, tog en dusch och sedan däckade jag på en gång. Imorse vaknade jag upp av fågelkvitter och dagsljus från min nya Wake-up light. Så sjukt mycket skönare än iPhonens hemska vibration och signal, men även sjukt mycket skönare att snooza så jag låg kvar i sängen till klockan åtta och då var ju solen nästan uppe haha.

Nu måste jag skynda mig iväg till kontoret. Jobb, träning och möte står på schema idag och sedan är det HELG!! :)

// Good morning! I got home from work at 10.30 pm last night. Long day! I bought food from Burger King and ate it super fast, took a shower and then fell asleep in one second. Today I woke up to birdsong and daylight from my new Wake-up light. Much better than my iPhones terrible vibration and ringtone, but also so much more comfy to snooze so I got out of bed at eight and by then the sun was almost up haha. I have to hurry to the office now. Today I have work, gym & meeting on my schedule, and then I’m having the weekend off!! :)

39 Comments

Sanna

haha jag har de senaste veckorna ställd alarmet på 6-7 och ändå kommer jag inte upp förrän kl 9, haha
men det är så gött att kunna snooza och känna att man riktigt kan njuta av de där extratimmarna man får när man snoozar ;)

Reply
Elin

Läste att du köpte mig dig kräk från burger king! Kan bero på att det enda jag gjort i sex veckor är att kräkas (är gravid). Haha!

Reply
Lisa!

Är det någon annan som använder en sådan väckarklocka och kan recensera den lite åt mig? Svara gärna inne hos mig!

Reply
simy

Kan inte du skriva hur den wake up call grejjen funkat för dig lite längre fram!

Reply
Anna

Haj!! När kommer ni få in “Saline”?? jag går in varje dag och kollar efter den haha:( vet du något hum om när den vackra saken går att beställa?:D

Reply
w

Ditt “v” har du tagit från V magasin. copy copy. är set ivyrevel får du köra annat för v:et hänger inte ihop med märket

Reply
Rebecka

Hade en sån väckarklocka förr, kan bara förvarna om att våren kommer bli helt hemsk när fåglarna börjar sätta igång riktigt tidigt på morgonen och du kommer vakna för att du tror att det är väckarklockan som satt igång! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*