• header

POSE

black and white1-1

black and white-3

black and white-2

Behind the scenes with VeckoRevyn magazine

Eftersom att det här vår första plåtning tillsammans (vi gör ju aldrig sånna här “officiella” grejer som ett par, typ intervjuer och sånt, utan håller helst vårt förhållande för oss själva) så kände vi att vi ville kika på bilderna och godkänna dem. Så vi har alltså redan sett dem och jag är så jäkla nöjd! Det blir fina bilder att förstora upp och rama in, och tänk vad kul att visa barnbarnen hur tuffa mormor och morfar var haha.

Och jag tror fan att min karl överglänste mig också. Han blev skitsnygg på bilderna!

// Since this was our first photoshoot together (we never do these “official” things as a couple, like interviews and stuff, cause we prefer keeping our relationship to ourselves), we wanted to see the pictures and approve them. So we have already seen the pictures and I love them! They are beautiful and it will be fun to frame them, and show our grandkids how cool grandma and grandpa were haha. And I also think my man outshined me in the pictures. He looks really good!

59 Comments

Anna Helander

Hej Kenza! Jag har kommenterat ett flertal gånger men inte fått något svar så jag försöker igen:
Kan du länka dina fina tights från Gina tricot från deras hemsida? De är så perfekta och fina! Eller kan du kolla vad som heter? Sedan undrar jag om ni får in den svarta spetsklänningen från Ivyrevel i storlek S? Vill så gärna ha den till på nyår! Du är den bästa bloggaren, kom ihåg det!

Reply
Maria

Your man looks awesome! You both looks DOUBLEAWESOME :D
Can’t wait for the photos :)

Reply
Emma

Vad roligt!! Jag vill också ha sådana fina bilder på mig och min pojkvän! Då skulle jag rama in ett stort fotografi och sätta på väggen över vår säng.

Reply
Sharon

Har följt din blogg i flera år och jag älskar hur du alltid kallar Aleks för “Karl” Naw! :D

Reply
Julia

Kan väl inte bli annat än bra med er två på bild? Tycker ni båda är oerhört fotogeniska och att ni verkar vara ett gulligt och kärleksfullt par gör det ju inte sämre :)

Reply
Sanna

full respekt till att ni håller ert förhållande privat men otroligt kul att ni valt att göra en sån grej tillsammans. Jag är övertygad om att ni är skitsnygga båda två =)

Reply
Maria

Jag och mina tjejkompisar ska till london nästa vecka, vilken club/uteställe tycker du är bäst? (som har 18 årsgräns).
Ett ställe med typ rnb/hiphop/house.
Tacksam för svar. ;)

Reply
Hanna

Hej! Jag har en fråga som jag tror att du verkligen kan hjälpa mig med :) Vad använder du under klänningar med djup rygg? Nipple Covers eller Freebra eller något annat? Vad är bäst och vilket märke? :) Tacksam för svar, kraaaam!

Reply
tine

can you write about how to become a model, and tips ?
Everything simes to come so easy to you…. you are so pretty … you get everything:(….

Reply
Leona

Jag och min kompis tänkte starta en blogg och insta och sånt men har inget namn snälla hjälp oss komma på ET namn

Reply
Miss T

“and show our grandkids how cool grandma and grandpa were.” So nice thing to say! You seem like very down to earth woman and I love how you said earlier that you see yourself in the future with lot of children and grandchildren.

Reply
Alexandra Lindblom

Hej alla Kenzas läsare! Jag är en tjej som bloggar om mode och min vardag, lägger ut tips ibland, ofta outfittips eller dagensoutfit eller liknande. Hoppas ni kikar in på min blogg. kram!!

Reply
Klara

“Och jag tror fan att min karl överglänste mig också. Han blev skitsnygg på bilderna! ”
som att det är sjävklart att du är snyggast av er i vanliga fall eller?
;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*