• header

TACO NIGHT

tacos-1

tacos-2

tacos-3

ÄNTLIGEN FREDAG! Jag är hos mamma ikväll, vi har ätit tacos (är jag den enda som har ketchup på tacos?!) och nu ska vi mysa framför Idol. Det blir en väldigt lugn fredagskväll för mig (ok, partypinglan är död för länge sedan så alla helger är lugna om jag inte jobbar) men imorgon vankas det faktiskt födelsedagsfest! Ser fram emot en lång sovmorgon, god frukost & sedan gå på stan lite och leta present till födelsedagsbarnet. :)

Ha en härlig fredagskväll! ♥

// FINALLY FRIDAY! I’m at my moms tonight, we had tacos (am I the only one who put ketchup on my taco?!) and now we’re gonna watch Idol. I’m gonna have a very calm Friday night (ok, the party animal in me died a long time ago so all my weekends are calm if I’m not working) but tomorrow I’m actually going to a birthday party! I’m looking forward to sleeping til late, have a nice breakfast and then go down town to look for a gift for the birthday girl. Have a great Friday night!

80 Comments

Anya

JAG SÄLJER HELT UNDERBARA VINTAGE KLÄNNINGAR SOM ÄR PERFEKTA TILL JUL OCH NYÅR PÅ MIN HEMSIDA NU :D

Reply
Charlotte

ASSÅ JAG TRODDE JAG VA ENSAM MED ATT HA KETCHUP PÅ TACOS, ALLA MINA KOMPISAR TYCKER JAG ÄR JÄTEKONSTIG FÖR ATT JAG GÖR DET

Reply
EmmyL

JAG har också ketchup på tacos och min sambo mobbar mig så hårt för det varenda gång :D

Reply
Sofia

Du är inte ensam om att ha ketchup på tacos!! Haft kompisar som tittat snett på mig i flera år för det, skönt att höra att det finns fler som gillar det, haha! Hoppas du får en bra helg!

Reply
Jaspreet Gill

Åh jag har också ketchup på tacos, alla tycker att det är konstigt fast nu vet jag att du också har det ;)

Reply
Elsa Nilsson

Jag har också ketchup på mina tacos! Känns skönt att veta att man inte är ensam om det, mina kompisar tycker det är sååå märkligt, haha!

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag tänker ställa en fråga som kan komma ut helt fel, och jag frågar inte för att vara elak på något sätt. Jag har bara en vibb. Du är inte gravid va? :)

Reply
h.k

Hej Kenza!

Jag har en stor fundering kring kärleken och vad det egentligen innebär. Tänkte om du kunde svara på den för jag är sjukt nyfiken hur du och Aleks har det. Har en pojkvän sen 1,5 år tillbaka som jag ääääälskar. Jag bryr mig verkligen så himla mycket om honom, men jag tror inte att jag är kär i honom längre. Hur är det med dig och Aleks? Är ni fortfarande nykära som om det var igår ni träffades för första gången? Bråkar ni mycket och blir det mycket svartsjuka mellan er?
Det här är liksom mitt första förhållande, så jag vet inte när man ska göra slut. Min vän sa till mig “kan du tänka dig honom med en annan brud?” HELL NO, skulle aldrig kunna se honom med en annan tjej än mig! “Bra”, sa hon. “Då ska inte du göra slut med honom”. Men är det verkligen så enkelt?

(förlåt för långt inlägg/fråga haha)

älskar din blogg, puss!

Reply
Sofia

Hahah, vad kul! Äntligen nån fler som har ketchup på tacosen!! mina kompisar tycker att jag är jättekonstig som har på det, men det är ju hur gått som helst!:D

Reply
Amelie

JAAG HAR KETCHUP PÅ TACOS KENZA!! :D … Hahaha känner ingen annan som har det och alla kolla alltid konstigt när jag frågat efter det haha xD nu är jag i te ensam iallafall ;D
Kram o ha en mysig helg! ❤️

Reply
Annelie

Har du oliver i eller vad är det svarta? :) Ett hett tips är saltade cashewnötter i. Det är supergott (Y)

Reply
sofia

Tacos + ketchup = sant! Men jag har alltid varit mobbad av mina nära och kära, de anser att jag “förstör” tacosen när jag tar fram flaskan.. Skönt att höra att man inte är ensam :)

Reply
Carolina

Kan du tipsa om hur man på snyggaste sätt målar ögonbrynen? Jag är väldigt blond och har väldiga problem för att få snygga ögonbryn så att det inte ser ut som att jag har två bruna streck limmade på pannan… Hej clownvarning ibland!

Reply
Malin

Vilka klubbar tycker du är bäst i Stockholm? Ett bra dansställe är ju inget jag tackar nej till. Kram

Reply
Emilia

Hahahahah äntligen någon som äter ketchup på tacos!
Och nej, du är inte ensam! Går ju inte äta utan ketchup…

Reply
Sara

Kenza du är så himla snygg.Jag älskar verkligen din blogg.Jag vill också bli modell och modedesigner i framtiden som dig.Du är min inspiration.
PS:jag fyller också år den 21 april som dig.Coolt va

Reply
Ac

Hej kenza!
Först och främst vill jag bara säga att du verkar vara en så genomgod harmonisk tjej med fötterna på jorden. Kanske att ditt helvete med din pappa lett till något gott ändå. Jag tänker att du inte tar allt för givet här i livet och ser saker och ting ur ett bredare perspektiv än någon som aldrig mött någon motgång här i livet.
Oj, inte ens det jag skulle snöa mig in på haha. Det jag egentligen ville säga var att jag såg “huvudjägarna” med jo nesbo igår och tänkte helt enkelt ge dig ett filmtips eftersom jag vet att du gillar hans böcker :)
Kram!

Reply
Julia

Åh va mys! Kul att du skriver lite mer personliga inlägg än vara outfits & ivy revel och sånt. Det är kul det med men jag tycker bloggen blir roligare att läsa när det är lite mer personlig:-)

Reply
Sanna

hahah ketchup har jag inte men vi har massa frukt och sånt i vår tacos..har gärna äpple, päron och sånt i tacosen…svingött ! =)

Reply
A

haha du är inte ensamen! älskar ketchup när man äter taccos har man dessutom lite vitlökssås gjord på cream fresh, vitlök och peppar tar det taccosen till en helt ny nivå :O

Reply
Jackson

Det är BURRITOS gumman, som är en riktigt god favorit och mycket mumsigare än Tacos bra smak på dig tjejen :D !

Reply
Johanna

OMG jag har också ketchup på tacos! Mina kompisar tycker jag är konstig.. men nu känner jag mig inte ensam iaf! :D

Reply
Jessica

Hej Kenza.Asså jag älskar din blogg så mycket och du är en sån inspirerad person. Älskar hela dig och du har en grym klädstil!
Haha, jag har också ketchup på tacos. Blir typ alltid retad av att jag har de, haha!

Reply
Amanda

Nachos, riven ost, in i micron! På med röd lök, tomat, gurka, krispsallad, majs, hemmagjord guaccamolé, cream freche och en klick stark salsa! Den perfekta tacosen ;)

Reply
Hanna

Ååå äntligen! Någon mer som förstår ketchup på tacos! Jag blev “retad” (på ett snällt sätt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*