• header

EAR CUFFS

cuff-1

cuffs-1

1, 2, 3, 4, 5

Jag har fått dille på earcuffs! Jag tycker det är så jäkla snyggt. När det kommer till smycken så använder jag ju typ bara ringar, men en ball earcuff gör det hela lite roligare.

Nu har jag förresten tagit upp adventsljusstaken osv. Tack för påminnelsen! Det blev jättemysigt här hemma nu. :)

// I’m craving for ear cuffs! I think it’s so damn nice. When it comes to jewellery I prefer wearing rings only, but a cool ear cuff makes the whole look a bit more fun. Btw, my Christmas lights are up! Thanks for reminding me. It’s very cozy here now.

49 Comments

Cornelia

Kan inte du lägga ut bilder på din lägenhet? Förstår om du tycker det är för personligt, bara en kul grej liksom!
Kram <3

Reply
Tova

En fråga, kan man ha ett par leggings/tights till en vanlig t-shirt eller sweater? Skulle vara tacksam för svar! Kram-Tova

Reply
Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

Wow, älskar tigern!!

Just nu kan man vinna en fullsize flaska med arganolja på min blogg! Ger UV-skydd, glans och mjukhet till håret, och allt du behöver göra är att kommentera ett inlägg. Kika in vetja :)
(Ledsen om du inte gillar såna här kommentarer, men jag tycker oljan är grym och vill gärna att många deltar i tävlingen!)

Reply
Isabelle

Hej! Ett tips på en sida jag inte vet om du har hört talas om: sheinside.com. Mycket snygga kläder och fr a stickade tröjor! Beställde därifrån precis så vet ju inte hur bra kläderna är IRL men det verkar lovande, särskilt när folk kan lägga upp bilder på sig själva när de har på sig det som de har köpt ;)

Reply
Linn

H&M har supermånga snyggs earcuffs just nu, bra budgettips!
Om du btw letar efter isabel marantbyxor för hm så finns de på tradera!

Reply
Hanna

HEEEEJ!!!!!!! Gjorde klart ett skolarbete idag som handlar dels om sociala mediers inverkan på samhället. Jag började tänka på bloggar och din var den första som ploppade upp i huvudet. Du är Sveriges ledande bloggerska och om man jämför din blogg med många andra stora bloggar så (för mig iallafall) får man ingen ideal press här. Andra skriver om deras perfekta liv med snygga kläder, rapunzel hår, snygga killar och verkar vara happy happy hela tiden. Missförstå mig inte, du e ju typ den snyggaste bruden i Sverige och har ett eget klädmärke och en snygg man. Men man får ingen press här ändå…. Det e nog, som du säger, att du inte förskönar allt och du ba är en skön människa helt enkelt! Vet inte riktigt vart jag vill komma haha men som den osäkra lilla 15 åringen jag är vill jag bara att du ska veta hur sköööönt det är att Sveriges största blogg drivs av en människa och inte en perfekt docka, haha. Kraaaaaam och tack!!

Reply
Sara

Hej Kenza! Vi har inte fått se så mycket av ditt hem. Kan du inte ta lite bilder? Kram

Reply
Linn

Du är min förebild! önskar man va lite mer som du<33

ask.fm/linnnilssson/answer/104906085386

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*