• header

TGIF

office-2

office-1

Mani tar över bloggen! Ni med djur, undrar inte ni vad era djur tänker ibland? Mani kan ligga och blänga på mig (med sitt lite lätt skelande öga, vad jag kan minnas så har det alltid varit så) och jag önskar verkligen att jag kunde höra vad han tänker. Och vad han tycker om oss. Jag ser ju honom som min lilla bebis, har ju haft honom sen jag var 16 år. Ibland brukar Aleks skämta och säga till Mani “gå till din mamma!” och då får jag upp bilder i huvudet på att jag föder ut en hårig Mani och det är bara så absurt haha.

Nu ska jag käka mellanmål och försöka piggna till lite inför träningen. Jag är egentligen jätteopepp (ovanligt va?) men jag får tänka att efter detta pass så är det bara några jobbtimmar kvar tills det är helg! :)

// Mani is taking over my blog! Don’t you ever wonder what your pets are thinking? Mani can lie and stare at me (with his lightly squinting eye, I think it’s always been like that) and I really wish I could hear his thoughts. And what he thinks about us. I see him like my little baby since I’ve had him since I was sixteen. Sometimes Aleks joke and say to him “go to your mother!” and then I see images in my head of me giving birth to a hairy Mani it’s just so absurd haha. Now I’m gonna eat some snacks to get some energy before my workout. I don’t have the motivation today (well that’s unusual) but I just have to think that after this workout I have only a few hours left at work and then I have the weekend off!

29 Comments

Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 16 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig.

Kram!

Reply
Sarah

Jodå, jag funderar ofta på vad djuren tänker. Till exempel när min hund går upp för trappan men kommer på att han inte vågar gå ner för den (och det är inte lätt att bära ner en fullvuxen schäfer). Eller när min kompis perserkattunge tar sats och hoppar ner i toan varenda chans hon får och sen blir skitsur när hon måste badas.

Reply
Sandra

Haha vad härligt att höra att du också gör det!! :) Jag brukar även göra till rösten och säga det jag tror att han tänker. :) Visst är det härligt med djur? :)

Reply
tove

Får samma absurda bild när min mamma och pappa pratar om deras valp som min lillebror..

Reply
Erika

Haha jo verkligen. Ibland när jag är på konstigt humör kan jag antingen skrika åt min hund: “Men vad fan vill du? Säg något då?”. Eller försöka ta ögonkontakt och försöka förstå med en mer pedagogisk röst: “snääääääääääälla Tage, berääääääätta”. Lite charmigt ändå, att dom är lite mystiska. <3

Reply
Sofia

Alltså seriöst vad händer med dina ögonbryn?? Från att som ung inte ha några överhuvudtaget till att nu gå till typ ett enda JÄTTEBRYN!

Reply
Josefine

Haha joo jag funderar också på vad mina hundar tänker! ;) Men om du typ döör av nyfikenhet så finns det ju utbildade som kan berätta vad hunden säger. Du får själv komma på frågor att ställa till hunden. Det låter sjukt men är sant! :)<3

Reply
Emmy

Jo, träna på fredagar brukar inte vara toppen. Men känslan efter och man kan komma hem och slänga sig i soffan och man känner sig så jävla stolt och kan sova gott för man har gjort något bra för sig själv, det är det man strävar efter en hel vecka ful med jobb och skola. Pepp pepp!!

Reply
Carolina

Haha, jag tänkte på detta senast idag när jag bakade lussebullar och min lilla vovve kör upp nosen mot ugnen och bara stirrar. Sedan vänder han huvudet mot mig och bara stirrar, typ som att “Jäkla kärring, jag älskar men ge mig en bulle för helvetteeeeee. Snälla…”

Reply
Dixi Wonderland

Min lilla vovve lyssnar lika bra till “vart är mamma” som “vart är Dixi” haha :D Dock har jag aldrig fått upp samma bild i huvudet som du HAHAHAH

Reply
Emma

Haha, har undrat mååånga gånger vad mina djur tänker! Ibland ser dom ut som att dom vill äta upp mig, ibland ser dom ut som ett frågetecken och verkar tycka att jag är ett UFO etc, så hade varit väldigt kul att veta vad dom verkligen tänker haha :D

Härligt att du skriver om att du får upp bilder om hur du föder din hund haha, skönt att veta att det inte bara är jag som får upp helt sjuka bilder i huvudet haha :D

Reply
Paula

Jag funderar ofta på vad vår hund funderar på och önskar han kunde prata. Men sen blir jag skraj – han skulle ju kunna avslöja vad som helst!

Reply
Katrine

Hahah, herlige bilder! Har tenkt mange ganger på hva hunden min egentlig tenker om oss! Men det får vi vel aldri vite. Skulle virkelig ønske dyr kunne snakke, hadde vært morsomt! Haha :-)

Reply
Jenny

Jag äger en liten hund jag med, som heter Sune!
För något år sen var några vänner till familjen till en kvinna som sa sig kunna prata med djur, vilket både de och vi tyckte var sjukt, men de gav det ett försök iaf. De berättade sedan efter att hon kunde berätta såna sjuka saker, tillexempel att de måste plocka fram den gröna kaninen under soffan, för den har legat där alldeles för länge nu osv. Såna saker som ingen kan gissa sig till.
Aja, vi var fortfarande lite skeptiska till det men vi provade det iaf. Hon tog bara in Sune i ett rum, lät han gå runt. De enda hon fråga var vad han hette.
Efter några sekunder så kunde hon berätta såna sjuka saker som han sa. Tydligen så försöker djur konstant att prata med oss via tankarna, men när vi inte snappar upp dom så blir de trötta och ger upp. Nu när han var med henne så valde han att berätta det viktigaste. Exempelvis att han gjorde illa ryggen när han hoppade ner från något högt ( han har diskbrock ), han berättade att han är så trött på min bror som bara sitter framför ”den dumma burken och spelar” ( min bror sitter bara vid datorn HELA tiden) osv.. Till slut fick vi fråga honom vad vi ville. Då frågade vi bara: Vad är de han gör varje morgon i vardagsrummet? ( Han lägger sig på mattan och rullar runt som en gris haha) Hon svarade: Han lägger sig på mattan och rullar för de är en slags reningsprocedur. Han måste starta sin morgon så, precis som ni duschar!

Tänkte bara att de kunde vara lite kul för dig att höra. Jag själv blev sjukt chockad att han förstod så mycket som han gjorde. Han kunde berätta privata saker också, så som att jag var ledsen för att jag hade förlorat ” Min han” ( hade tagit slut med min pojkvän nyligen)..
Djur är verkligen smarta! :)

Ha de gött fina du.

Reply
S

Det undrar jag också! Min hund blänger också på mig, han kan göra det i flera sekunder.. bara stå där med sitt hjulbenta ben och titta. Behandlar han också som min bebis, ganska komiskt när det är han som äldre än mig, haha.
Han är en familjemedlem så vi säger också, “gå till mamma”.. är man HELT normal då? Hahah

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*