• header

PHOTOBOOTH

b-1

Japp, jag är lika uttråkad som jag ser ut att vara. Här sitter jag ensam på en lördagskväll och vet inte vad jag ska göra!! Nadia var tvungen att dra hem för att hon ska upp tidigt imorgon (på en söndag, jag lider med dig syster!) och min karl är med vänner. Eller ensam är jag ju inte, har ju vovven såklart. Så vi ska väl ut på en kvällsrunda nu och sedan mysa ner i sängen. Kanske kolla på lite Revenge?

Mvh Kenza som undrar när hennes lördagskvällar förvandlades till detta.

// Yep, I’m as bored as it looks like. I’m sitting here alone on a Saturday night and I don’t know what to do!! Nadia had to go home cause she’s getting up early tomorrow (on a Sunday, I feel for ya sista!) and my guy is with his friends. Well I’m not alone, I have my dog of course. So I guess we’re going out on a night walk soon and then cuddle down in the bed. Maybe watch some episodes of Revenge?

Sincerely, Kenza who’s wondering when her Saturday nights turned into this.

49 Comments

Steffy

kommer inte sluta försöka; kolla på the vampire diaries!!
du kommer såå inte ångra dig

Reply
Selma

Jag lider med dig! Sitter ensam hemma och är uttråkad. Stängde precis av musiken också som jag hade på för att inte känna denna tunga ensamhet..ont i huvudet. Nu undrar jag vad som hänt, 22år och pallar inte med musik en lördag…skrämmande!!!!!!!
Ps. Revenge är super bra!

Reply
Emilotte

Vi kan ta varandra i hand, jag sitter och ser precis likadan ut och undrade hur man hamnade här… Det här är första gången jag kommenterar någon blogg, nu blev jag nästan generad! Nu – Homeland!

Reply
Nellie

Alltså, man känner ju egentligen att du kanske inte behöver höra hur vacker du är en miljon gånger om dagen, men jag måste liksom få ur min frustration på något sätt.
Förstår inte hur en blandning av en spermie och ett ägg kan bildas till DET DÄR?! DET ÄR SÅ STÖRT! Du är så fruktansvärt vacker!

Reply
Anna S

Hej kenza! Mitt namn är Anna S och jag är 17 år gammal. Har läst din blogg 2 år nu och vill bara säga att du är en underbar människa med sjukt skön humor. Det jag älskar mest med dig är att du är så jordnära, vacker insidan och utsidan, rolig och helt enkelt underbar. Jag älskar att gå in på din blogg och läsa den varje morgon innan jag stiger upp från sängen, och jag älskar att läsa din blogg då jag tar paus från mina studier. jag blir helt enkelt glad över att få läsa vad du gjort idag. Du kanske har hört allt detta förut men ville bara att du skulle höra det från mig. Kram, ditt fan Anna! <3 pussa armani från mig!

Reply
Alexandra

Haha och här sitter jag ensam och trodde att jag var den enda i hela väärlden (okej, tycka synd om sig själv!) som inte var ute och roade mig. Men alla är tydligen upptagna ikväll, så precis som du sitter jag här med min hund.

Ha en mysig kväll:)

Reply
nellie

Våran lördag ser ungefär likadan ut då haha! Pojkvännen med vänner, vänner som är upptagna ikväll och inte ens en hund har jag här hemma! ;)

Reply
SANDRA

Tristess är mänskligt…för vissa ett antal timmar i veckan. Det e nyttigt att vara själv också! Dessutom kommer karln nerkrympande i sängen inatt. Kram

Reply
Annathin

Hehe I hear u! Själv kollade jag precis klart Dumbo medans min kille är ute och festar. Blev en hemmakväll för min del men Disney klassiker sviker aldrig :)

Reply
lena

was glad to see on facebook that you posted something.. I’m sitting in front of my computer and I’m confused that my saturday ends like this, planned something with my friends but they’ve got a hangover from yesterday so.. yes
but try to make the best of it!
I’m searching for a stay abroad..

good night kenza :)

Reply
lena

was glad to see that you posted something on facebook.. I’m sitting in front of my computer, it’s so boring and I thought my saturday would be great, but my friends got a hangover from yesterday so.. yes

but try to make the best of it!
I’m searching for a stay abroad..

good night kenza :)

Reply
Hanna Aléa

Okej jag känner mig typ fånig nu som ska kommentera något ännu fånigare, vilket jag inte brukar. Men nu kände jag bara, kom igen?!?
Din och min lördagkväll är precis likadan. Vi sitter hemma med likadana hundar, dessa fina små killar som vi båda har. Våra män drog ut med vännerna ikväll, och nu ligger vi här i sofforna och tar ruttna bilder på oss själva. Haha. Och nu kommer ändå det bästa, medan jag klickar mig in här så kollar jag på Revenge… Asså vafan? Seriöst? Ja, så jag fick bara en liten bekännelse. Synd att vi inte var vänner för ikväll, du kan ju bara tänka dig vilken kväll det hade blivit!
So next time Kinz, give me a call!

Reply
Mereyam

Cheer up not all your saturday’s are like this ,and you should have me time you and you alone .. Have a good saturday :P

Reply
Gianna

haha your not alone I stayed at home alone too…and was so bored that i ate a looot of candys and now im feeling sick and Im in a food-coma now :DD

Reply
Matilda

Haha söt, låter som att du aldrig har haft en tråkig lördag innan ;) det får man faktiskt tillåtelse att ha ibland! Jag själv har jobbat kväll på ålderdomshem, så du är inte ensam om att ha tråkigt :))

Reply
lis

samma här nästan (förutom att pojkvännen är hemma) men jag brukar alltid vara ute och dansa den här tiden.. vi har inga vänner :( haha, synd att man inte bodde i sthlm hade varit kul att gå ut eller göra nå! hade fint!

Reply
m

Ganska konstigt att du förut tagit sådana här bilder och då har dina ögonbryn inte alls sett ut såhär. Påminner hemskt mycket om Michaela fornis då hennes ena ögonbryn står mer uppåt. Inte så ovanligt att du försöker göra allt i att vara som andra andra. Är det inte rebecca s är det angelica

Reply
Frida

Alltså dina LÄPPAR kvinna! Så himla vacker! Och om du inte har nåt att göra så kan du ju kanske slänga upp en guide på hur du får till dina ögonbryn? ;P

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 16 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Elin

Hoppas du lider med mig också som nästan alltid jobbar helger, detta är min 7;e på rad.

Reply
Michelle

Hej.
Jag har aldrig kommenterat här förut men det är alltid kul att titta in här när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig! :) Du har verkligen otroligt inspirerande bilder.

Tänkte skicka över en link till dig eftersom du bloggar mycket om kläder och många människor läser din blogg.

Jag har ingen aning om du har lust att skriva något om föroreningarna som kommer från dom här företagen eller inte, men det vore schysst om du kunde titta på snutten innan du bestämmer dig. :)

http://www.greenpeace.org/international/en/campaigns/toxics/water/detox/

Ha en bra dag!

Reply
Ronja

Är du gravid :D åh. Jag hoppas det, fina Kenza ❤️ Jag har en grabb på åtta månader, finns inget bättre än att vara mamma..

Reply
Emma

Är du preggo?:) ser absolut inte ut så men tänkte eftersom nykter utgång och prat om större lägenhet. Vore skoj!:) kram

Reply
Ida

ASSÅ KENZA!!!! Fan vad du är snygg!!! Jag dööööör!!!
Och sen verkar du ha världens bästa personlighet, du är typ superwoman :)

Ha en grym andra advent!
Kram

Reply
:)

assåååå finaste bilden jag sett på dig! du är så mycket snyggare så här avslappnad okej du dödar när du är uppfixad men jag älskar när du inte har mycket smink och är klädd i typ jeans o tjocktröja haha i alla fall denna bild var sjukt snygg. onödig kommentar men jaja :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*