• header

DAWN

IMG_2893-1

IMG_2957_830

IMG_2751

IMG_2717

IMG_2927_830

Photo: Rami Hanna // Hair & Make up: Maria Mroxx // Dress from IvyRevel (I’m wearing size XS)

De första bilderna från plåtningen jag gjorde tillsammans med mina vänner Rami & Mirre! Vad tycker ni? Min favorit är lätt den första.

// The first pics from the photoshoot I did with my friends Rami & Mirre! What do you think? My favorite is the first one.

92 Comments

Felicia

Den där klänningen, riktigt snygg på så många sätt! Färgen är riktigt najs, ryggen är så himla härlig och du passade rikgt bra i den! Dock passar du i allt men det var jätte fin på dig <3
En jul kram från mig!

Reply
Linnea och Nejla

Hej!

Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet. Vi håller just nu på med ett projekt som handlar om sociala medier, inriktning unga tjejer. Vi söker just nu tjejer vi kan intervjua och undrar om du är intresserad då du är väldigt involverad i sociala medier, och du har en väldigt framgångsrik blogg. Tanken är att vi kanske skulle kunna ses på något fik där vi kan intervjua dig. Du skulle vara till jättestor hjälp och hoppas detta är något som intresserar dig.

Kram Linnea och Nejla
(http://linneaklevenstedt.forme.se) (http://nejlaselma.forme.se)

Reply
Josefine

Jag tycker alltid att du är så sjukt snygg på dina “vardagliga” bilder, men så fort du gör en photoshoot och får ögonskugga UNDER ögonen, så ser du genast mindre snygg ut xD Det jag försöker säga är att du är snyggast naturligt, eller bara lätt sminkad. I övrigt är bilderna riktigt bra fotograferade :)

Reply
Emma

Jättefina bilder och klänning, dock vore det bra om du kunde skriva vilken storlek du har så att man vet på ett ungefär och då slipper man även returera. (bara ett tips!)

Sedan undrar jag var du har köpt den svartvita halsduken du hade igår? I något inlägg skrev du Reverse men kan inte hitta det märket, har googlat hur mycket som helst. Var har du köpt den?

Reply
Bästa Julklappen

Hej Kenza! Först vill jag bara smöra lite och säga att du är en grym bloggare som inspirerar min dag!!
Nu undrar jag om du ville hjälpa mig med att ge några kompisar världens bästa julklapp <33 Dom är ett gäng som håller på med parkour och blir bara bättre och bättre. Till frågan; Om du kunde länka deras instagram konto och hjälpa dom sprida sin kunskap <33 Kolla gärna in i alla fall!! @THEFEDERALS

Reply
Elin Jönsson

Hej! Funderar på att beställa Dawn men vet inte om jag ska ta XS eller S. Vilken har du? Tror nämligen jag drar samma storlek som dig.

Reply
Jenny

sorry, men tkr du ser så stel ut i bilderna. syns i dina ögon och kroppsspråk.
och första bilden är inget speciell egentligen.. ser bara ut som en snedtagen bild. den sista är bättre.

Reply
Milla

Hej Kenza! Satt och kollade på instagram på Ivyrevel. Det slog mig att på ingen utav bilderna fanns där mulliga tjejer, alla är väldigt smala och vältränade. Själv är jag lite mullig och har jättesvårt att köpa kläder på nätet, för någonstans inbillar jag mig att klänningen kommer sitta lika snyggt på mig som på modellen men när jag får hem den och inser att den inte gör det för att våra kroppar skiljer sig enormt blir det lite jobbigt. Min egentliga fråga till dig är om ni har tänkt ta in någon mulligare modell? Hade varit en sådan hjälp i mångas shopping tror jag.

Reply
Julia

Jag tycker den andra för att ditt hår var as fint där, ryggen på klänningen är prima och din rumpa är (L) Haha ;) Sedan var det fint med lite brytning mot den vita väggen, tavlan och “sträcken” syftar jag på :)

Reply
Jossan

Tyckte klänningen var lite väl kort, halva rumpan syndes. Annars satt den jättefint på!

Reply
annie

åå, skorna påminner lite om de gamla wildflower klackarna!
näst intill nostalgi;)

Reply
Madde

Köpte klänningen för en dryg vecka sedan och är supernöjd! Fick så många komplimanger när jag hade den i lördags. Du är så himla duktig! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*