• header

2 MORE

IMG_2791-2

IMG_2785

Photo: Rami Hanna // Hair & Make up: Maria Mroxx // Dress: IvyRevel (extended free shipping!!)

2 bilder till från plåtningen jag gjorde med mina homiez! De har inte lika skön känsla som de andra bilderna, men jag gillar dem ändå. Mår förresten mycket bättre nu. Tidigare idag var jag trött och hängig men efter träningspasset känner jag mig pigg och glad. Tänk vad lite träning kan göra! Jag önskar att jag kunde komma ihåg just den här känslan, då hade det blivit mycket lättare att komma iväg till gymmet. Men det enda jag minns inför varje pass är hur jobbigt det är haha. Får jobba på det…

// 2 more photos from the shoot I did with my homiez! They don’t have the same feeling like the other pics, but I like them anyway. Btw, I feel a lot better now. Earlier today I was really tired and slow, but after our workout I feel happy and alert. It’s crazy what a little workout can do! I wish I could remember this exact feeling, that would make it so much easier to go to the gym. But before workouts the only thing I can remember is how hard it is haha. I have to work on that…

45 Comments

h

Mitt hjärta stannade två minuter.. SÅÅÅ SJUKT SNYGG VACKER:0

Skönt att du mår bättre. Ha en fin kväll puss! <333

Reply
Katarina

åh men snälla sluta spamma med dom där bilderna! Du har lagt upp tusen bilder på dig och andra i samma klänning nu!

Reply
Sandra

Hade hoppats på att dom inte vart så retuscherade! Annars ser du otroligt bra ut på bilderna som vanligt :)

Reply
Chrissabella

So true, coming out of the gym is the best feeling in the world but boy getting there seems like climbing mount everest haha

Greetings from London,

chrissabella.blogspot.com

Reply
Rebecca

Hej Kenza!
Kommer denna klänning att finnas i blått??
Hade så gärna velat ha denna klänning fast i blå!!
KRAM! <3

Reply
Julia

Kenza! Kan du inte starta en elektronisk bössa för Musikhjälpen eller åtminstone uppmana dina bloggläsare (såg att du gjort det på Instagram!) att skänka pengar. Man skickar ett SMS till 72999 med summan (50, 100 eller 200), artisten och låtens namn. Pengarna går då oavkortat till kampen för att alla kvinnor ska överleva sin graviditet! :)

Reply
Amanda

Har alltid tyckt att du är oerhört vacker på alla dina bilder, men andra bilden i detta inlägget är outstanding. He-rre-gud vad fotogenisk du är, G.A.L.E.T snygg !
Keep it goin’ girl, sett dig i verkligheten och du är så snygg att man döööööör…

Reply
Petra

Jag har ett tips till dig! När man har tränat regelbundet ett tag blir det lättare att skilja på känslorna “jag är trött och behöver vila” och “jag är trött och behöver träna”. Så brukar det vara för mig i alla fall, då är det bara att hälla i sig lite iskallt vatten och köra :)

Reply
Nat

Du är så vacker och hela du ANDAS FÄRG! jag älskar dina bilder därför att de är konstnärliga, estetiska, kreativa, ljuset är retro och du är en färgexplosion. Sen ser man att det är så mycket ljus i dina foton också, du ÄR ljus. Du är god. det är härligt att läsa en blogg då o då som är uppriktig och sann.

Love to you

Reply
anna

Hej, tänkte beställde denna klänningen ikväll därför undrar jag hur du upplever storlekarna? Vilken storlek har du i denna klänningen? och vilken storlek brukar du ha? Väldigt tacksam för svar så snabbt som möjligt, annars måste jag hitta en ny nyårsklänning snarast =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*