• header

ZEBRA

zebra c-1

zebra collage-1 

zebra st-1

zebra s-1

Coat & bag from Zara  // pants HERE // sweater HERE // sunglasses HERE // H&M rings // shoes Notion 1.3

Jag hade nästan glömt bort den här härliga kappan! Köpte den i våras men har inte använt den sen dess. Idag fick den iallafall åka på tillsammans med byxor i fuskskinn och mina favoritboots. Jag vet att jag har på mig dessa skor typ jämt men de passar ju till allt + är så sköna. :)

// I had almost forgotten about this amazing coat! I bought it last spring but I haven’t worn it since. Well today I wore it with pants in faux leather and my favorite boots. I know I wear them like all the time but they go with everything + they are really comfy.

52 Comments

Gianna

i would love to see more front photos of your outfit pics…you always show only your back or when you walking away so we can only see your coat properly but never relly see your pants you wear…
its always difficult to see your whole outfit.

Reply
diana

fyller år på nyårsdagen, vill verkligen se speciell ut!
kan du tipsa om några klänningar? :)

Reply
andrea

Tycker att din stil har blivit så mycket mer sofistikerad och mogen senaste tiden! Hoppas du håller i detta och inte börjar med det smaklösa muskorta igen till våren och sommaren och massa krimskrams. Less is more! Speciellt när man är så snygg som du, det är du som ska äga kläderna, inte kkläderna som ska äga dig!

Reply
Johanna

Åh vilken fin kappa! Du passar så bra i zebramönster!

Har en fundering, vad ska du ha på dig till jul? Jag vet själv inte vad jag ska ha på varken julafton eller nyår och börjar få lite småpanik angående detta. Smart som jag är blev jag lite sen med klädplaneringen i år… Har du några tips på outfits inför dessa två dagar? :)

Ha det bra, kram :)

Reply
Malin

När jag går i många av mina högklackade skor så har de en sådan klack som låter rätt så mycket. När man går på vissa underlag så låter varje steg man tar.. Undrar om du vet något sätt att få skorna att “låta mindre”?

Reply
Linnea

MÅSTE DU VA SÅ JÄVLA SNYGG!?!?!?!?!?
Åh. Kolla gärna in min blogg, skriven från en 18åring som håller på att svälta till döds, inte medvetet eller med flit, eller jo typ men ändå…

Reply
Maria

Jätte snygga bilder! :) Undrade vart dom är tagna? jätte fint med trappan som bakgrund :)

Reply
Emma

You’re beautiful. Your outfits are beautiful. You’re my inspiration. Thank you ! I’m from Poland and watch you everyday.

Reply
Emma

You’re beautiful. Your outfits are beautiful. You’re my inspiration. Thank you! I’m from Poland and watch you everyday.

Reply
Annie

Snyggt! men du behöver inte påpeka att du har samma skor hela tiden, som student har man bara ett par vinterstövlar liksom :)

Reply
Mina

Hur är byxorna i storleken och i materialet? Ser de plastiga ut? Jag bär normalt 24/32 i byxor, tror du deras minsta storlek kan passa mig? Jättetacksam för svar:) super fin outfit!

Reply
Linn

Hej! Jag har en litet önskning :D Kan inte du tipsa om skor till studenten? Jaa jag veet att det är flera månader kvar men jag är så glalet taggad att jag redan börjat kika runt. Skulle lätt vilja ha något åt Jeffrey Campbell hållet, skitsnygga men endå “hoppvänliga” haha! Åh, blev ännu mer taggad nu ju. WOHO!!!!

Reply
Linda

Vart är skorna ifrån Kenza? :)Tänkte det stämde inte överens med länken nedanför, eller så är det jag bara som har dålig syn! :O

Reply
Linnea Maria+Ahti

Är jag den enda som är emot kläder eller skor med äkta päls eller skinn, vad som helst ifrån riktiga djur? :(
Jag känner mig hemsk, elak och äcklig när jag har på mig någonting från äkta djur, är jag ensam om den känslan? :(

Stakars djur som måste dö för att hamna på äckliga kläder som människor sen bär på sina kroppar, usch..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*