• header

WINTER JACKET

jacket-1

Jacket from Samsøe & Samsøe – 1895 SEK

Äntligen! Jag tycker det är jättesvårt att hitta en snygg vinterjacka och går därför hellre och fryser hellre röven av mig hela vintrarna, men igår när jag var i stan så köpte jag denna som ändå är rätt snygg…för att vara en vinterjacka hehe. Den är inte sådär JÄTTEvarm och jag tror inte den räcker om det blir snöstorm och -15 grader, men än så länge har vi ju en rätt mild vinter så nu funkar den.

// Finally! I think it’s really hard to find a nice winter jacket so that’s why I rather freeze my ass off all winters, but yesterday I bought this one and I think it looks kinda nice….for a winter jacket hehe. It’s not SUPER warm and I don’t think it will be enough if we get snow storms and -15 degrees, but so far we have a pretty “warm” winter so it’s alright now.

60 Comments

A.

Hej! Har en liten fråga som jag tänkt på ett tag.
På senaste tiden så är det många bloggare som fött barn eller är gravida, blir inte du lite sugen? :)

Reply
Gabrijela Dragic

tycker inte vinterjackor handlar om snygghet. just när det är kanske -20 ute, så tror jag knappast att du kommer bry dig så mkt om jackan du har på dig är snygg eller inte, du kommer att va tacksam för att den håller dig varm

Reply
sara

får man kanske påpeka att du faktiskt redan har köpt typ 25 jackor/kappor det senaste året? :P

Reply
Sofie

Hej!

Jag tycker att du verkar vara en väldigt klok person. Du tar ställning för en vit jul, du tar ställning för homosexuellas rättigheter och du är en förebild för många unga tjejer.

En sak som jag saknar är antirasism. Har kollat runt på några “stora bloggar” i eftermiddag och upptäcker att ingen har skrivit om den antirasistiska demonstrationen som attackerades av nazister i Kärrtorp idag. Skulle vara väldigt fint om du ville lyfta det. Dina åsikter betyder mycket.

Ha en fin kväll!

Reply
marieke

Love the jacket. I have almost the same from Ontour.

It’s very comfy and warm :P

xx
blogbymarieke.blogspot.com

Reply
Emma

Hur sminkar du dina ögon, mascaran menar jag då??? Du har alltid så jäkla perfekta ögonfransar, långa och separerade. Vad gör du? Använder du ögonfransböjare? Vilken mascara? Snälla svara :))

Reply
Nathalie

Hej Kenza jag är verkligen ett stort fan av dig.Jag avgudar och älskar dig men tycker att du har tappat din sjukt tuffa street stil lite,bara min åsikt.du är verkligen en insperation och förebild för mig XO❤️

Reply
Nicole

Hey, I totally know what you mean! I’ve got the same problem :D! But check out “Sandro”! They’ve got super nice jackets! I just got one!

Reply
Edith

Haha ibland kan jag tycka att du är liite för ytlig Kenza. “Jag går hellre och fryser än har en ful jacka”. Och att du sen köper en “vinter”jacka för 2000 spänn som ändå inte kommer funka när vintern sätter igång, bara för att du inte vill ha en “ful”. Varför bryr du dig så mycket om vad du har på dig när du typ går till och från bilen/porten? :P

Kan tipsa dig om Canada goose-modellen som är lite längre men figurnära och väldigt diskret. De är jättefina och varma. Ser inte så “bullriga” ut som de andra långa modellerna de har. :) Du får inte frysa och bli sjuk!

Reply
Emilia

Kan ni inte ha en ivyrevel tävling där man kan vinna de två nya klänningarna? Så det blir två vinnare? Vill jättegärna ha dem men har inte råd att köpa så skulle vara kul om du hade en tävling ifall det går? Förstår om det inte går. De är verkligen jättefina och perfekta till nyår :)

Reply
Madison Thompson

Love it! I’m from Canada and it’s also very hard to find winter jackets that are warm enough for -30 (or -40 as it was last week) and still look cute! Now I live in Tenerife so I don’t have that problem =) but I love your blog!

Reply
Malin

Kenza!!!
Du måste gå in och kolla på DIN klänning på Janni Delers blogg, hon la upp den 5/12. Sjukt snyggt och riktigt coolt!

Reply
Kajsa

Du skulle inte kunna göra ett inlägg om massa tips på julklappar till pojkvännen i olika prisklasser?

Reply
Sofia

Snyggaste vinterjackan jag har sett iaf, skulle gärna ha en själv! Var hittade du den?

Reply
DeMarkey

Den va otroligt fin och himla synd att den inte är varm, för jag är hellre frisk och smart med en varm jacka än riskera en lunginflammation för att se snygg ut… men det är skillnaden mellan en modell och en normal människa.. hälsa före mode! =)
Men jag håller med, svårt att hitta snygga vinterjackor och den där va ruskigt fin.

Reply
Amanda

Snygg jacka!

Jag skulle tycka att det vore jättekul om du kunde ha lite fler tävlingar? :)

Reply
D

Snygg!

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Mariam

Fin jacka! Men jag tänkte på din ursnygga Acne jacka. Varför har du inte den i vinter? :)

Reply
mila

i would advise Canada Goose thrillum parka, it’s really warm and it’s stylish too

Reply
Linnea

GE MIG DITT LIV. Så ung, snygg och framgångsrik. Rena motsatsen mot mig, ung, ful och sjukligt underviktig. Kolla gärna min blogg som igår växte med 1600 läsare. Jag skriver öppet om min ätstörning UNS… Hemsk läsning, kräver starkt psyke…. Kram!

Reply
Eazy

Du prioriterar med andra ord utseende över välmående/hälsa. Hur orkar du vara så ytlig, Kenza?

Reply
Emma

Ser att vissa rekommenderat Canada Goose. Då skulle jag starkt avråda att INTE köpa jackor från de och stödja deras produktion, då den innefattar enormt lidande för djuren som hamnar som päls. Rävar bland annat som fastnar i tassaxar eller vad de heter, där de måste tugga av sin fot för att komma loss eller vänta på att bli skjutna av en jägare. T.om Hugo Rosas har skrivit om hur illa det är att använda Canada Goose jackor. Ingen borde köpa de!

Reply
Elin

Har du sett Woolrich Arctic Parka? Tror den skulle passa dig :)

De är verkligen snygga och stilrena! Rätt lik din jacka i modellen, men varmare

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*