• header

GREY…ISH

grey st-1

grey-1

grey st-2

grey c-1

grey-2

Knitted sweater from Acne // pants from Chiquelle // H&M Paris Show Collection boots // scarf from Reserved // Céline bag

Snacka om att klä sig efter vädret. Grått och mörkt, haha. Hur mår ni idag? Jag mår bra! Lite trött bara, kunde inte somna igårkväll för att jag låg och tänkte på projektet jag ska göra i vår (som jag är lite smått nervös över! ahh!) så jag kom knappt upp när klockan ringde.

Efter lunch och kaffe känner jag mig mycket piggare, så jag ska snart iväg och träna ett pass med min PT! Det blir sista passet för i år, såvida jag inte tar mig till gymmet själv och kör över jul & nyår men det är inte så troligt haha.

// Talk about dressing after the weather. Grey and dark, haha. How are you today? I’m fine! I’m just a little bit tired, I couldn’t fall asleep last night cause I was thinking about the project I’m doing this spring (I’m a bit nervous! ahh!) so I could barely get out of bed this morning. I feel a lot better after lunch and coffee though, so I’m gonna head to the gym soon and work out with my personal trainer. It will be the last workout for the year if I don’t go to the gym myself over Christmas/New Year’s, but I don’t think that will happen haha.

60 Comments

Olof Röhlander

Hej Kenza! Har följt din blogg nu ett litet tag för att lära mig av superproffset! Mitt mål för 2014 och framåt är att utveckla min till Sveriges största blogg som är skapad av en man. Vi är inte många. Projektet drogs igång nu precis och tipsen ramlar in till http://www.upphopp.se. Som glad amatör än så länge tar jag mer än gärna emot tips från dig och dina läsare, bättre tänka vinn-vinn än konkurrens, för dig kan ändå ingen tävla med. :) Säg till om jag kan hjälpa dig med något! Kram!

Reply
Dixi Wonderland

Älskar dina outfits när dom är så här, enkla och skit snygga :D Känns som att du ska göra ett tv program eller liknande för om jag minns rätt så vart du nervös inför Modelljakten, helt i onödan dock för du var grym!

Reply
Annamaria

Dear Kenza,

I’d like to invite you to the Fab Woman Virtual Christmas party to celebrate us, women, creativity and to show the world that all woman is a fab woman. Being an online party all you need to do is to turn on your computer, get comfy with a drink, click on my blog anytime between 19-26th December 2013 and via the party-post imagine together the best celebration ever! Looking forward to seeing you there.
Anami, xx

http://www.anamiblog.com

Reply
Lola

Kenza, can you be so kind and tell me what size pants you’re wearing in those?? 34 or 36? Please please! I’ve been looking for pants like this so long, but I’m not sure about the size! Thank you!!

Reply
Sara

Hej! Jag har länge varit på jakt efter ett par supercoola läderbyxor (falska som äkta) och nu undrar jag om du har något grymt förslag :) Jag ser att du på dessa bilderna har ett par grymma läderbrallor och jag undrar vad du tycker om dem? Har spanat lite på hemsidan där dem kommer ifrån och undrar också om dem är normala i storlekarna? Annars har du kanske några andra bra tips :)
Ha en trevligt helg :)
kram sara

Reply
Katrine

Så fin du er! Liker antrekket kjempe godt! Passer med været ja, haha :-)

Jeg har det veldig bra idag! Håper du koser deg på treningen idag og at du har hatt en veldig fin dag hittil! :-)

Reply
Linda

love this casual outfit, you look amazing! wish i could find the perfect pair of over the knee boots, i need a pair too! they would be so perfect for the winter. but anyway, this outfit all in all is so amazing. I’m kinda jealous of the fact that everything looks good on you, and you always have the cutest clothes haha. but you’re such a huge inspiration to me, love yoooou<3

xx

http://stylebylinda.blogspot.com/

Reply
Kate

Hi Kenza!
Have you ever dreamed about moving to another country? I think that countries like USA will give you more possibilities in your career..
Hope you answer me.
Hugs!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*