• header

LAZY SATURDAY

finest_awards_2013_vinnare_min

Dessie, jag och Paulina på Finest Awards i vintras – bild posh24.se

Idag har jag legat på soffan heeeela dagen, tittat på Grinchen och sovit flera timmar haha. Lite bakis var jag nog allt. Nadia kom sedan över och då käkade vi mat och nu tittar vi på Harry Potter. :) Vad har ni för er ikväll?

PS. På tal om Paulina. Jag antar att jag inte är den enda som är besatt av Paradise Hotel? Vet liksom inte hur jag ska sluta titta haha. Det är egentligen inte min typ av program, men jag började kolla för att Paulina är med (älskar att hon kör sin grej och skiter i vad alla tycker!) och sedan blev jag ju fast. Tittar med blandade känslor… ;P

// Today I’ve been on the couch aaaaall day, I watched the Grinch and slept for several hours haha. I think I was a bit hungover. Nadia came by and then we had dinner and now we’re watching Harry Potter. :) What are you up to tonight? PS. Speaking of Paulina. I guess I’m not the only one who’s obsessed with Paradise Hotel? I don’t know how to stop watching haha. It’s really not my type of show, but I started watching cause Paulina is in it (I love that she’s doing her own thing and doesn’t care what people think!) and then I got stuck. I watch with mixed feelings… ;P

40 Comments

Elsa

Så himla fin du är på den bilden! skulle du inte kunna lägga upp en bild på din outfit igår kväll? Vart är linnet och tightsen från? =)

Reply
Martina

Jag hoppas att du är medveten om att hon är Sverigedemokrat bara…För mig känns det lite obehagligt, faktiskt.

Reply
Victoria

Haha åh kan inte sluta skratta. Inget illa menat Kenza men just på den bilden gör klänningen så det ser ut som du har häng pattar. Ta inte illa upp, jag har häng pattar.

Reply
Ninas modeblogg, utan mode

Jag tycker att typ alla tjejerna är coola, Magdalena som vägrade skeda med äckeljesper, Dorota som vände bort ansiktet när äckeljesper ville kyssas, AK som inte är tillsammans med Niklas nu eftersom han hade sex med hennes kompis, Anja som stod upp mot töntkillarna när de var elaka och Paulina som du skriver. Hehe, tittar jag för mycket? :P

Reply
Ebba

Vilken fantastiskt vacker bild på tre otroligt fina tjejer :) Härligt att se!
Jag är också fast, haha. Och hade det inte vart för Paulina så hade jag aldrig tittat, men hon rockar ju sten hårt så det går ju liksom inte att inte kolla. Älskar att hon bjuder på sig själv och verkligen gör PH till ett bra program :) Pauline, Samir och Mia… oooh, grymma! haha :)

Reply
sandra

Blir glad av att se dig, du ser ut och ha ett rikt liv. Jag är mer en som alltid sitter ensam och aldrig har någon att uppleva livet med. Enda gången jag fick ut på krogen var när jag fyllde 18 år, sedan dess så har jag aldrig gått på krogen. Har inga vänner heller så jag kan inte veta hur det känns men har fantasin för och kunna föreställa mig glädjen av att få ett sms eller samtal av någon. Ibland så undrar jag ens varför jag äger en mobil.. man blir typ glad för stunden när man köpt något.. eh nu babblar jag av! Din blogg får mig att leva på ett märkligt sätt, som om jag upplever det du gör. God jul, spendera den på bästa sätt. Jag hade gett mina två armar för att få sitta ner med folk som älskar mig och äta tillsammans.

Reply
Matilda

Jag vet att du får många sådana här kommentarer.. Men du är så fantastiskt vacker så det tål att upprepas :)

Reply
D

Snygga!

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
amanda

Tack Kenza för ett inlägg anpassat till din ålder etc. Känns roligt att du går ut igen:-D är lite less på alla som
propagerar för att 20 är det nya 30. Tack för att inte gör så:) fattar inte bloggvärldens barnhäts som kommit. Din och aleks kärlek kommer ge er det om några år ändå. Du är vackrast
I världen!

Reply
Hello

Hej,

Först vill jag säga att jag älskar din blogg :) Du har så fin känsla i dina bilder och är en bra förebild för många unga tjejer.

Dock så förstår jag inte hur du kan hylla Paow som uttalar sig extremt rasistiskt på sin blogg när du själv har utländskt påbrå? Hur kan du tycka det är ok?

Jag menar läs nedan inkast från Paow´s blogg, bör inte du som är en sån bra förebild till många tjejer ta avstånd från dessa typer av människor som sprider hat och fördomar?

http://www.paow.se/idag-sa-ar-jag-forbannad-irreterad-och-acklad

Vill bara försöka förstå?

PS Du är grym <3

Kram

Reply
sara

Till “Sandra” som skrev en tidigare kommentar.

Jag känner igen mig i alla ord du skriver. Gör ont för mig med.

Reply
Fredrik

Är fan också besatt av det, första gången jag kollar på det är i år. Annars är ju Big Brother en ju en given favorit fast man får ju ta det man har nu när det är över :P

Reply
Hanna

jag tycker paow är tråkigast där inne! det är dom som tänker taktiskt som är roliga att följa :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*