• header

CHRISTMAS EVE

Julafton 2013 jag och mani-1

Julafton 2013 c-1

Julafton 2013-1

Julafton 2013-20

Julafton 2013-12

Julafton 2013-7

Julafton 2013-9

Julafton 2013-10

Julafton 2013-3

Julafton 2013-11

Julafton 2013-5

Julafton 2013-6

Julafton 2013-15

Our Christmas Eve ♥ (I wore a dress from Rare London)

Såhär mysigt hade vi det igår! Vi var först förbi Aleks bror för att ge tjejerna deras julklappar som vi lekte med i några timmar. Sedan drog vi vidare hem till min mamma. Min syster och hennes familj firade nere i Skåne i år så det var bara jag, Aleks, lillebror, mamma och mormor & morfar som kom från Västerås. Men det var såklart jättetrevligt ändå! Vi åt massa god mat och godis, kollade lite halvt på Kalle Anka (jag börjar tröttna nu haha..) och öppnade julklappar. Sedan spelade vi spel i flera timmar & åt mormors risgrynsgröt. Mums. Det var en väldigt lugn jul, precis så som jag vill ha det. :)

// We had a really cozy time yesterday! First we stopped by Aleks brother to give the girls their presents, and we stayed and played for a few hours. Then we went to my mom’s place. My sis and her family celebrated in Skåne this year so it was just me, Aleks, my little brother, mom and my grandparents who came from Västerås. But it was still very nice! We had a lot of good food and candy, watched the Donald Duck Christmas Special (it’s a huge tradition, like half of Sweden’s population watch it every Christmas Eve haha) and opened the gifts. Then we played board games for several hours and ate grandma’s rice pudding. Yum. It was a very calm Christmas, just the way I like it.

2

70 Comments

Karolina

didnt you ate warm food for dinner? i only see a few eggs and veggetables and cheese? but what did you eat with it?

Kenzas svar: You start with cold food, then warm (meatballs, christmas ham, potato etc) :)

Reply
ViolettaS

Wow! Your dress is absolutly amazing :-) ! I have the similar one :-) here is it… on my blog violettas.altervista.org :-) and happy birhtday to your love :-) Merry Christmas :-)

Reply
Sara

Bilderna talar för sig själva, det märks att ni har haft det bra. Kenza, jag har även en fråga. Kommer du ihåg vart tightsen är köpta som du hade när bi gick ut förra veckan? De hade någon detalj på sidan. Kram

Kenzas svar: Från Zara!

Reply
Marica

Åh men det är ju precis så julen ska vara, lugn och mysig! Så hade jag det också, om man bortser från mina tre små vilda kusiner då haha. ;)

Reply
rebecka

är aleks mushtace på förra inlägget ett skämt eller är den riktig?

Kenzas svar: HAHA den var på riktigt! Han hade den i typ 2 månader och jag fick tjata röven av mig innan han tog bort den. ;P

Reply
Mrs girl

Du vill gärna alltid skriva med att din syster inte är med:) Men det finns ju fler juldagar man kan fira, och sen kommer det ju fler jular. Jag täffade inte mina kusiner på juldan i år, ex. hehe

Reply
Mownia

My dear Kenza,

Merry Christmas! You look absolutely stunning in this dress, and I’m happy you had a cozy time with your family :)

If you want to make me a gift for xmas, me and my friend are DYING to know how you do your makeup! We would be so happy if you could do a “Get ready with me” youtube video :)

lots of kisses and love!

Reply
Emelie

Hahaha, jag ville bara önska god jul, men blev lite distraherad av frågan av aleks mushtace! men god jul, ha fina dagar med dina nära och kära! :D

Reply
Lou

Vad var det i det där paketet till din lillebror? Blir så sjukt nyfiken av rimmet! ;)

Reply
Sara

God jul till dig Kenza.Det såg ut att vara jättemysigt.Jag undrar bara var du köpt din underbart vackra klänning ifrån.

Reply
daniella

har exakt den klänningen i svart! men jag undrar vilken storlek du har och vad använder du för bh under? :)

Reply
Stephanie i+USA

MYS!! Här i USA firar man egentligen den 25e men i vår familj firades det på julafton så det kändes lite mer svenskt än vad jag är van vid när jag firat i USA. Jätte fina bilder och jag måste nästan se om jag kan hittra filtret för bilderna får så mycket känsla :)

Reply
Michaela

Jag älskar att läsa din blogg! Och även fast julen nu är så himla mysig, så är ju sommaren snart här och jag tänkte fråga dig hur du kommer att tänka i sommar med klädval samt hur du väljer ut bikinis :) kraam!

Reply
B

Hej kenza! Hahah drömde om dig!

Drömde att vi blev jagade, du var vettskrämd. Vi sprang igenom en galleria och medan vi är jagade stannar du till och kollar parfymer. Och någon hann ifatt mig men du fortsätter att springa och jag svor sönder för du var så självisk att du lämna mig men jag kom loss och du vänta på mig vid ett hörn.

Och sedan skulle jag vilja be om en tjänst. Snälla snälla snälla av hela mitt hjärta snälla känner du någon som vill sälja en mk5305? Jag har letat överaaaallt. Men det slutsålt överallt :(

Reply
Jennifer

Kan du inte skriva vad det var i alla julklappar då? :D
Jag är lite halvt trög och har fortfarande inte kommit på vad det kan ha varit i Ali’s paket x)

Och vad fick du och Aleks?? :)

Reply
Jessica

ni verkar verkligen ha haft en super mysig jul!
Skälv längtar jag redan till nästa jul för vi alla låg sjuka :(

Reply
Julia Precht

Hej Kenza! Vet om klänningen finns kvar där du köpte den? Älskar verkligen designen och funderar på att köpa den till redan nästa jul. Kram!

Reply
anna

so beautiful dress, i’ve fallen in love *.* where can i get it right now? need it for the party before finishing school

Reply
bulletz2kill.de

Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?

I mean, what you say is fundamental and all.
Nevertheless think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”!
Your content is excellent but with images and videos, this site could undeniably be one of the most beneficial in its field.
Awesome blog!

my page; tabita skin care (bulletz2kill.de)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*