• header

FRIDAY NIGHT

20131227-202515.jpg

Fick denna från Rami, haha. Fattar inte.. Tycker denna vinkel är rätt bra?! ;P

Ville bara kika in och önska er en trevlig fredagskväll. Vi tittar på tv och ska snart spela spel! Lilltjejen la sig för länge sedan så jag blir nog väckt tidigt imorgonbitti, men det är bara mysigt. :)

// Got this from Rami, haha. I don’t get it.. I think this angle (vinkel=angle) is pretty good?! ;P I just wanted to stop by and wish you a great Friday night. We’re watching tv and we’re gonna play a board game soon! My little niece went to bed a while ago so I guess she will wake me up early tomorrow morning, but I think it’s cozy.

13

42 Comments

Itzi

Hej Kenza,

Ivy Revel söker för tillfället inga nya medarbetare? Är en 20 årig stockholmstjej med 2,5 års erfarenhet av kläd/service branchen som nu är ute efter en ny utmaning, och då speciellt sugen på e-handel.

MVH Isabel

Reply
liviana

hej Kenza, jag ville bara säga att du är så otroligt vacker och verkar vara så positiv och lycklig, jag undrar om du kan berätta lite om hur din dag ser ut, kanske det du brukar äta, om du rör på dig mycket, hur du brukar tänka för att ta dig genom negativa saker som kanske sker på dagarna. jag är en tjej som försöker hitta en balans i min vardag, i min kost..vill verkligen vara mer positiv o känna mig bättre med mig själv, mitt utseende. så som du verkar göra. jag har haft en del misslyckande detta året bl.a. körkortet, kuggade 2 ggr. känner mig ganska nedstämd och är missnöjd med det mesta..och tröstäter en del godis vilket inte gör saken bättre. har du något råd för mig? hoppas verkligen att du har möjlighet att svara. kram

Reply
Daniella

Hej finaste du! Undrar bara hur du fick dina ögonbryn så långa o fina då dina ögonbryn för några år sedan var lite kortare. Alltså hur fick du de att växa? Mina är typ exakt så som dina var för några år sedan men vill ha dom längre! Hur gjorde du? Kram

Reply
Vinny Voong

Hejj Kenza, jag är en tjej som fyller 14 idag?!! WOOHO!
men jag önskar mig bara en sak. Jag vet att du är i skåne och jag bor här nere i skåne och jag skulle jätte gärna vilja träffa dig :( blev suuper glad när jag fick veta att du skulle till skåne och vara här. Men jag kan inte åka till Malmö idag eftersom det är min födelsedag och ska ha tjejkväll men jag undrar när du åker på söndag och om jag hinner träffa dig innan du åker?

Reply
Lydia

Hejsan Kenza! Jag bor i Malmö och jag undrar kommer du vara på nån speciel plats idag? Skulle jätte gärna vilja ta men bild med dig om det är okej :)

Reply
Linnea

Ditt liv verkar så fanastiskt och en dans på rosor.. ;) Kom ihåg att ta vara på varje ögonblick i ditt liv om du är lycklig. Själv är jag 18 år och djupt nere i en depression och ätstörningar. Det har tagit över mitt liv till den grad att jag inte längre vill leva och kämpar varenda dag för att ens gå upp ur sängen…
Kolla gärna in på min blogg, skulle betyda guld! Kram! <3

Reply
hej

Jag funderar på att köpa den vita Denver klänningen som du sa ska släppas i vår. Men jag vet inte vilken storlek jag ska välja, jag är någon cm längre än dig men annars tror jag att vi har likadan kroppsbyggnad.. Så vilken storlek hade du valt? :) Kram!

Reply
sara

Hej! Kan inte du snälla göra en video där du visar hur du typ fixar dina ögonbryn och ögonfransar? Så fina<3

Reply
Teodora radojicic

Älsakr verkligen din blogg

Jag undrar hur du lyckades med att få så stor blogg?
Hade varit sjukt kul att du svarade du är min största förebild inom bloggningen verkligen<3

Hälsa din kille Detta ^imate neverovatnu devojku^ hoppas han förstår annars finns alltid google översätt.

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*