• header

ÅRSRESUMÉ 2013 – DEL 3/4

Juli – september i bilder!

// July – September in pictures! (Translate here)

Åkte lite skateboard (jag suger på det, men det är kul! förutom när jag ramlar hehehe)

En outfit

20130706-214026.jpg

Balkonghäng med vänner!

Solade och badade

Och hängde med Mani såklart.

Outfit

20130712-151042.jpg

Drog till Barcelona!

20130714-152603.jpg

Och bodde på Hotel W. Kolla utsikten.

Med den här baben!

Vill alltid bo på detta hotell.

Drack massa mojitos

I bikini från H&M

Lite glitter!

 

 En outfit från Barcelona.

Tillbaka i underbara svenska sommaren!

Var så jävla brun och snygg. Fan vad jag inte trivs som blek..

Hängde vid vattnet!

Outfit

Vita naglar

Röda läppar och bruna ben

En favoritoutfit från sommaren

Drog ut till landet med Aleks! Tidsinställde inlägg för 5 dagar och lämnade datorn hemma (har bloggat i 7 år och kan räkna gångerna jag inte bloggat på semestern på en hand). Det var så jäkla skönt!

Man fick hämta vatten ur brunnen.

Fotade lite på en äng!

Min kärlek och jag.

Mani har nog aldrig mått så bra som han gjorde ute på landet där han fick springa fritt hela dagarna.

 

Outfit med koprint! Sommarens roligaste trend.

Gick på bröllop i IvyRevel-klänning.

Min fina familj!

Drog ut och festade med ett gäng vänner. Baksmällan efter den här kvällen var det som fick mig att sluta röka, haha.

En jävligt svettig skinnoutfit.

Årets bästa (och dyraste) köp. Många tycker jag var dum i huvudet som la 16 000 på en jacka men jag älskar den.

Fikade med Mirre!

Ge mig brännan!

Årets absoluta favoritoutfit. Såhär går jag gärna klädd jämt.

Lekte lite med håret.

Aleks åkte ner till Serbien och köpte den här bilen!

 Var självklart tvungen att fota lite vid den.

Vi drog till Nice! Aleks födelsedagspresent till mig.

Och hade det jävligt gött.

En outfit från Nice.

En dag åkte vi över till Monaco!

Jag var asglad för jag köpte en Céline-väska. :)

Hade balla brillor också.

Så mycket kärlek!!

Sa jag att vi badade massor?

Årets nästbästa köp!

 

Stockholm Fashion Week.

En outfit från modeveckan.

Drog till Milano för ett jobb och där träffade jag dessa bloggbabes!

Fina Andy och jag.

I Milano plåtades jag (och filmades) för märket GUESS!

In action.

Aleks var med också!

I Milano.

20130901-194923.jpg

Rami fotade mig.

 

En till outfit.

Vi plåtade IvyRevel’s höstkollektion!

Jag och våra snygga modeller.

Favoritskorna.

Gick på fest klädd i Carin Wester.

En av bilderna för GUESS. Kampanjen gick ut på att man kunde tävla om våra outfits.

Och en till bild. Var så jävla sjuk när vi plåtade detta men det blev helt ok ändå. Jag var faktiskt inte så superdupernöjd med bilderna, men GUESS var nöjda och det var det viktigaste.

Outfit.

 

NI gjorde det igen! Vann pris för Bästa internationella blogg på VR Blog Awards!

Hade på mig IvyRevel

Klänningen bakifrån. Den säljer slut varje gång den kommer in igen, så var snabb nästa gång!

Sen kom hösten..

Vår höstkollektion lanserades!

 

 Klädd i IvyRevel tröja + kjol. Båda är helt slutsålda! Kjolen är så poppis att även den tar slut varje gång den kommer in igen och det är så himla kul att se. Och jag älskar att söka på #ivyrevel på t.e.x insta och se er i kläderna! ♥

95 Comments

Emmy

Så otroligt härliga, fina och mysiga bilder! Man mår så bra av dom och blir så avundsjuk på dig på samma gång, haha :)

Reply
Ellinor

Älskar att se bilder på dig och Aleks! Ni är så fina tillsammans, det ger mig hopp om kärleken :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag har nog kommenterat ditt utseende 5 miljoner gånger men du är bara så himla vacker, tror dock att din underbara personlighet påverkar mycket! Kan inte låta bli över att bli smått avis då du har en så perfekt kropp! Smala ben, platt mage, söt rumpa, perfekta boobs och ett så vacker ansikte. Japp för dig Kenza blir jag gay ;) hahaha

Reply
:)

Var kommer den otroligt fina svart och vita klänningen ifrån som du hade på dig i Monaco?

Reply
Jennifer

Sjukt snygg är du! Asså du skulle lätt kunna bli en Victoria’s secret- modell. Helt ärligt! Du har ju allt, kroppen, utseendet, glädjen och du är ju redan världskänd haha.

Älskar btw första bilden, så underbar!

Reply
Vilma

Hej fina Kenza. Jag har en fråga, vet att du svarat på den innan men kommer inte ihåg och hittar inte inlägget men varför gör du “bild på bild”. Du är den vackraste kvinnan jag vet i hela välden. Så vacker och naturlig. kram

Reply
Klara

Du tycker inte själv du är dum i huvudet när du hade kunnat rädda liv med de pengarna? Ok att unna sig ibland men tycker du har det rätt bra (utan att behöva unna dig en jacka för 16tusen) än de flesta. Överdrivet med fina kläder, skor, väskor, jackor och resor som du hade kunnat gödsla med.
Din förlust att ha det tänket,du bevisligen har, för det reflekterar i dina värderingar här i livet.

Reply
Toni Sunding

Hej Kenza. En liten fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Jag tänkte försöka få med mig min sambos dotter på en fjällvandring tillsammans med övriga familjen. Har du några tips på vad jag ska tänka på? Hur tycker du att vi ska lyckas övertala henne till att följa med? Mvh Toni

Reply
Ebba

IvyRevel kläderna är så snyggaa! Och då jag ser dina beach-bilder vill jag bara åka utomlands haha :)

Reply
Evelina

Dessa inlägg alltså – vilka minnen och inspiration de ger! Inspiration i stilväg såklart men främst ger de energi, glädje och pepp att göra roliga saker och ta vara på de dagar man har! Det utstrålar du iaf på bilderna och mitt nyårslöfte kommer följa denna väg – att leva nu och inte senare! Tack för den inblicken! /Evelina (27 årig tant haha men som får sån energi av jordnära du!)

Reply
Saša

Amazing photos! I’ve been reading your blog trough the whole year and you are the best inspiration! I wish you all the best in the following year !!! :***
And you just have to wear sequined IvyRevel dress on NYE for all the girls that are dreaming about it, but can’t affort it ;)
http://www.whatsashawears.com

Reply
Tindra

Hej Kenza! Min syster ligger på akuten för hon har hoppat från sin balkong för det brann i deras hus! Hon blev väckt av sin pappa som sa till henne att det brann. Hon var så trött så hon trodde att hon drömde. Men han fick upp henne tillslut och på vägen ut ryckte han med sig två dagböcker han hade skrivit om sin kära dotter. De sprang ut mot balkongen och han hängde sig fast i räcket och tänkte att han skulle få tag på sin dotter och hissa ner henne men han föll med huvudet nedåt och lyckades vända sig om i luften så han slog rakt ner med ryggen i assfallten och sen skrek han till sin dotter Maja-Lisa att hoppa men hon bad honom att han skulle ta emot henne. Men han hade så ont så han kunde inte. Hon vände sig om för hon kom på att hennes iPhone var inne men när hon såg att branden var så pass nära så insåg hon att hon inte skulle hinna hämta den för lågorna var bakom henne. Hon vände sig om igen och hoppade. Hon skrapade i båda fötterna men hon mår bättre nu. Hennes pappa har en korsett på sig för att hålla ihop ryggraden. Maja-Lisa är ett stort fan av dig och jag vet att det skulle betyda så himla mycket för henne om du kunde skriva en hälsning till henne och göra ett inlägg om det så kan jag visa henne det imorgon för jag åker och hälsar på henne då. Tack Kenza om du kan göra det här för det betyder mycket för henne vet jag.

Reply
Ursula

Rena snygga bilder, vackra människor och stil o finess, vad mer kan man önska sig. Man vill krypa in i en bild och vara med.

Reply
Ellinore Vinberg

Hej jag heter Ellinore Vinberg, jag började blogg tack vare dig Kenza. Det började med att min kompis för några år sedan var helt sold på din blogg så jag började också läsa. Jag läste mer och mer sen blev jag helt fast. Till slut beslöt jag mig för att börja blogga. Jag älskar det, jag har ni bloggat i ca ett halv år. Ville bara säga tack! och om du har tid titta gärna in hade blivit så glad då! http://blogg.improveme.se/ellinorevinberg/

Reply
Michaela

Jag längtar så efter sommaren! Kan du ge lite tips på hur du kommer att klä dig i sommar, vad för bikini och budget ställen där man kan handla allt detta snygga ;) ?
KRAAAM!

Reply
Nicolina

hur kan du ha så perfekt hy? den ser fantastisk ut! kan inte du skriva och berätta lite om vad du gör/ vad man kan göra, lite tips?

Reply
hanna

Du är så himla snygg Kenza :D min förebild!!! :D <333

HAHAHA LÄS de här me!!!

Dede dissade modellen "Nath" och ville inte bli tillsammans med henne! Sjukt bra gjort! :D

Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den "snygga tjejen."

Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! :D

http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se

Reply
Amanda

Hej! Vackra bilder! har funderar på en sak. Du funderar aldrig på att göra en kollektion med plus sizes för ivyrevel? Tror att mänga skulle uppskatta, alla kvinnor är ju inte i samma form ;-) kram!

Reply
Emelie

Skulle kunna sitta och kolla på dig i timmar så vacker och inspirerande du är, helt sjukt!

Reply
Marie

Hej Kenza! Det tar ett tag att göra såna här inlägg va? Det är ju så mycket bilder du måste leta upp, sen lägga upp dom i någorlunda ordning. Och sen bildtexterna på det också.
Vilken jäääkla sommarlängtan jag fick av att det detta!! Behövde verkligen det, TACK! Vill att sommaren ska komma nu snart.

Älskar såna här inlägg, långa inlägg, med många bilder.

Detta verkar ha varit väldigt händelserika månader för dig. Roligt!!

Reply
Anonym

Hej Kenza jag har bara några frågor.
Känner du dig mer som svensk än arab eller tvärtom?
Kan inte du posta mer bilder på dig och din fina familj? :)
Kan du läsa eller prata arabiska?

Reply
Ebba Svensson

Jag har en fråga, jag har aldrig riktigt fattat varför du ( om de nu va just DU ) som valde att märket skulle heter ivyRevel ?
Hade varit Awesome om du hade gjort ett inlägg och berätta om IvyRevel ! Kram E

Reply
Melinaz

Väldigt härliga bilder. Älskar din väska.
Hoppas du gillade Milano, själv studerar jag mitt första år på modedesigns linjen där :)

Reply
Fanny

Hej! På två av dina bilder har du på dig en vit blus, var kommer den ifrån? Den är vit och på en av bilderna har du svarta shorts på dig. Vore tacksam för svar :)

Reply
Miriam

Hej!
Vart är klänningen på bilden över texten ” En outfit från Barcelona.” köpt?:)
Otrooooligt tacksam för svar!
Vänligen Miriam

Reply
Roshmi

Du är så fin Kenza,älskar din blogg! Har läst den sen du bbörjade blogga! Önskar jag såg ut som dig :(

Reply
Alice

Bara älskar den svartvita klänningen(!!!!!!) Vart har du köpt den? Tacksam för svar!

Reply
Amanda

Ååh såå härliga bilder!! Min favoritoutfit är verkligen den ovanför “vita naglar” :) men du är bara så härlig det är inget provocerande och sånt det är liksom “Här står jag. Jag är Kenza”. Älskar din blogg, verkligen! Kram <3

Reply
Frida

Hur känner du Molly Sandén?

Vart redigerar du dina bilder? Tips på sidor?

Vem fotar dig när det inte är plåtning?

Vart kan man hitta filmen som Gucci filmade dig?

Hoppas du får en grym kväll, ett gott nytt år och en god fortsättning! Kram! ❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*