• header

MY NIECE

malmo2-1

malmo2-2

Så mycket kärlek till denna lilla tjej!! Hon är verkligen världens gladaste. Det är så himla kul att se hur hon utvecklas också. Eftersom att vi ses med flera veckors mellanrum så kan hon något nytt varje gång vi ses och det blir ju bara roligare och roligare ju mer hon förstår och kan prata tillbaka. Snart blir jag moster till en till liten krabat också och jag längtar!

Nu ska jag in till flygplatsen och hoppa på planet hem till Stockholm. Puss!

// So much love to this little girl!! She sure is the world’s happiest. It’s so much fun to see her grow. Since we see each other with weeks apart, she knows something new every time I see her and it’s getting more and more fun the more she understands and can talk back to me. Soon I will be aunt to another little sweetie too and I can’t wait! Now I’m going to the airport to take a flight back to Stockholm. Kisses!

65 Comments

Maria

Oh! You will be aunt to Zahra’s second child or maybe Ali’s baby? It’s soooo cool! Congratulaton! Anya so sweet :)

Kenzas svar: Haha nooo not my little brother!! ;P

Reply
Maria

Åh så roligt med en till liten!! :) vad kul för både dig och din syster med familj :)

Reply
Emilia

Är din syster gravid? Har lite svårt att tro att di brorsa ska bli pappa haha… Om hon är det så gratta så mycket från mig! <3 Så himla kul! :D

Reply
Sara

Nämen Gud vad roligt! Grattis :) och grattis till blivande mor och far också :)

Reply
Caisa

Ville bara säga att jag hoppas att du har haft ett fantastiskt besök här nere i Skåne.
ps. sååå söt hon är!

Reply
Johanna

Har du något förslag på sajt/affär där man kan köpa snygga men kanske inte superdyra klockor? Älskar din Micheal Kors klocka men min ekonomi håller inte för att jag ska få bära en sån fin klocka :(

Reply
Natalie

Hej!
Först vill jag säga att jag ser jättemycket upp till dig och du har en sjukt fin klädstil!
Jag heter Natalie och än halvbrasilansk tjej på 17 år som är bosatt i Täby.Jag är en tjej med stora planer som inget kan stoppa, inte minst min medfödda fysiska CP-skada som gör att jag inte kan gå själv, prata tydligt osv. men det är inget hinder för mig! Intressen är att shoppa, festa, skriva, fota, hålla på med musik och vara med mina underbara vänner. På dagarna går jag på Åva gymnasium där jag läser Sam med inriktning media och kommunikation då den stora drömmen är att bli journalist på en tjejtidning. Många använder Cp som skällsord eftersom att dom tror att vi som har skadan inte kan något. Allt handlar om okunskap och det vill jag ändra på.
Eftersom jag har svårt att prata har jag svårt att göra mig hörd. Men på min blogg, http://www.nattstad.se/pinkies, så kan jag visa vem jag verkligen är på riktigt. Jag bloggar om bland annat hur det är att ha ett handikapp, videoinlägg, självkänsla osv. Lägger även upp egna låttexter också. Jag vill att folk ska få bättre förståelse för oss handikappade och öka tonåringars självkänsla.
På bloggen får ni se ett ovanligt men ändå vanligt tonårsliv med skolan, vänner, killar och fritid. Men även inlägg om mitt handikapp och svara på frågor kring det, lägga upp egna låttexter och videoblogga samt massa bilder.
Mitt mål med bloggen är inte att bli känd utan jag vill få slut på alla dumma fördomar och att folk tar ibland för givet att CP-skadade är på ett sätt. Jag vill också ge tjejer bättre självkänsla och visa att inget är omöjligt bara man kämpar. Så jag undrar om du vill hjälpa mig på traven till att få min blogg mer synlig? Skulle betyda jättemycket för mig!
Kram och gott nytt år!
instagram: Pinkiesofficial
Mail: [email protected]

Reply
becca

hej kenza, vet att du har mkt för dig med ALLT som du har pågång (spänd över va de kan vara i vår hehe), Men har nyligen öppnat en blogg om hårvård och vardag, kanske kan kika in eller tipsa eller liknande! kraaaaaam

Reply
Alexandra

Åh jag blev moster för en vecka sedan! Gud vad kul för hela din familj :D

Reply
Stephanie i USA

jag vill också ha syskon barn.. De är det värsta med att vara äldst och ha en svärbror som inte vill gifta sig. Men förhoppningsvis om några år :)

Reply
Anna

Till Emilia! Eftersom hon skrev moster e det ju såklart sin syster som ska ha barn. Daahh.

Reply
Deep

Åh, lika söta båda två!

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Elin

Det skulle betyda så mycket om du kollade in på min blogg för du har varit min förebild för så länge när jag vill äldre så vill jag också jobba med mode och så eller skönhet. Kram!

Reply
Emma

Folk som inte kan skilja på moster/faster *facepalm*

Men grattis till din syster och hennes man!!

Reply
Mireille

I have seen some pictures on Intagram already and I must say, she is so cute! Love the pictures of you two!

xoxo Mireille
dresslikemi.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*